Husk at vande og gøde

decembervindue

I dag skal jeg en tur i marken og møde kreativiteten et andet sted. Det er nemlig en god ide at hente inspiration “ude-af-huset”. Tage på udflugt eller tur og pakke rygsækken med nysgerrighed og glæde. Trække vejret dybt og gøre sig åben og modtagelig.

Jeg har sat en kreativ veninde stævne og udover at spise frokost og hyggesnakke, vil vi søge de steder hen, hvor vi fornemmer inspirationen danser. Spændende at se, hvad dagen bringer og hvad vi får med os hjem.

Husk at vande og gøde det, du ønsker skal blomstre. Er du en kreativ sjæl, er du nødt til at pleje kreativiteten og det er en god ide at tage en ugentlig udflugt eller gøre andet, der vander og gøder din glæde og kreativitet. Hvad dagen eller timerne skal indeholde, er helt op til dig. Eneste regel er, at du skal følge glæden og gøre det, der gør dig godt. Og husk, at gøre ingenting kan også være lige netop det, der skal til.

Under alle omstændigheder, skab dig en dejlig dag!

Dagen efter turen skrev jeg denne historie på Poetiske Paradokser:
Trolden, blomsten og flasken.

One thought on “Husk at vande og gøde

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: