På sporet

På sporet, det var ordet. Ledetråden. Da jeg bad om hjælp. Men mest af alt føltes det, som om jeg var røget af sporet og faret vild i tråde af tvivl. Det var i går, i dag står jeg tidligt op og ud af tågerne fast besluttet på at få tilliden tilbage. Og stemmen insisterer: Du er på sporet!

Ved vandhullet i fortællingen møder jeg frøen igen. Han er en trofast følger på rejsen lige nu. Hans visdom er om gaven i følsomhed, den sensitivitet, vi til tider forbander. Hvordan kan den dog være en styrke? Når man mærker det hele og ser det, mange andre ikke ser? Når man kan høre græsstrå hviske i vinden og hjertet banke i takt til sjælens sang? Der er ingen vej udenom, vejen går igennem.

”Det, der står i vejen… ” ler frøen, som i øvrigt hedder Losgann og så kommer det kvækha, jeg har ventet på. Kvækha!

Det er blevet for alvorligt, for trangt, sjælen længes efter at blive sat fri og give udtryk for sin længsel. Efter frihed. Efter at blive den musik, der pulserer i mit blod Der er så mange forestillinger og opførelser, men det, som gør sjælen godt, er at være sin musik.

”Og sine fortællinger” tilføjer Losgann, som skam er her endnu. Vi står tavse et øjeblik og lytter til stille vind, indsnuser duften af overgang og efterår. Himlen er klædt i skyer, små sprækker af lys sejler som papirskibe forbi.

”Kan du høre musikken?” nærmest hvisker Losgann og jeg nikker alvorligt, om jeg kan. Den skønneste, blideste, kraftfulde musik.

”Det er det ikke alle, som kan.”

”Og det er jo lige det, der er problemet” sukker jeg. ”Hvis jeg siger det højt, tror de, at jeg er skør.”

”Og hvad så?” Losgann ler og udstøder endnu et befriende kvækha. Vær glad for, at du næsten kan altid kan høre musikken og sig tak for de fortællinger, som ofte kommer svævende din vej. Behøver jeg at minde dig om gaven? Næh, vel. Du er på sporet.”

Magiske morgensider, 9. september 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.”
– Nietzsche –

Intuitiv timing

hvis du har overvejet at komme med på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, som starter den 15. september

Har du overvejet at deltage i Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, mit online skrivekursus for kvinder, men har du udsat din beslutning, så var det måske intuitiv timing?

For nu kan du spare 300 kr. på deltagergebyret.

Og selvfølgelig må du gerne betale i 2 rater, hvis det passer dig bedst. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding.

Næste hold starter den 15. september og der er endnu et par ledige pladser.

Find din skrivestemme gennem intuitiv skrivning og væk din indre fortællerske

Det er korrekt, at jeg har ændret navnet på kurset lidt, for der vil fremover være endnu mere fokus på den intuitive skrivning. Efter min mening er det nemlig sådan, at vi bedst finder vores helt personlige skrivestemme og i øvrigt får søde overraskelser og fine fortællinger frem undervejs.

Jeg har redigeret kurset lidt og har du været med før, vil du opdage, at der er en del nye skriveafsæt og øvelser. Og man kan i øvrigt ikke træde ned i samme å to gange, så kom endelig med, selvom du måske har prøvet det før.

Skrivekurset hedder fremover Fortællersken I – Intuitiv Skrivning. Du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og inspiration til at finde din skrivestemme. Og en masse andet guf for sjælen, som du kan læse mere om i invitationen.

Eller som Lea, en af mine skriverejsende siger det:

“Alt for ofte overhører vi vores indre stemme og glemmer at give sjæl og hjerte taletid 💚 ✍ Sæt ord på! Mærk forbindelsen. Skriv dig ind …”

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Herunder finder du link til invitation og detaljer og selvfølgelig – et tilmeldingslink.

Skrives vi ved? Skal du have en af de sidste pladser på Fortællersken I til ravnerabat, skal din tilmelding være mig i hænde senest på søndag den 13. september. 

Fortællersken – find din skrivestemme og væk din indre visdom

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning
starter den 15. september
Dedikeret til at vække din indre fortællerske.
Giver dig en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning.
Der er 6 pladser tilbage på holdet, snup din plads her og nu

Til dig som længes

Fortællersken er for dig, som har en intention om at give din indre fortællerske ordet og lade hendes historier skrive. Det er for dig som længes. Efter din sjæls autentiske stemme og det, der vil gøre dig godt. Din sandhed. Dine fortællinger. Din indre vise kvinde.

Herunder får du en kort introduktion til Fortællersken I, Intuitiv Skrivning. Klik videre på invitation og detaljer for at få lidt mere at vide. Her finder du også tilmeldingslink.

Fortællersken I Intuitiv Skrivning

Fortællersken I, Intuitiv skrivning

Holdstart den 15. september 2020

Et solidt skrivefundament

Fortællersken I vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Du lærer at skrive og arbejde med fortællinger som guide på den indre rejse.

Fortællersken I – klik her for invitation og detaljer

Pris DKK 2300,-
beløbet er inklusive moms

DE SIDSTE PLADSER GIVES TIL RAVNERABAT
DKK 2000,-
inklusive moms

Forløbet varer 4 måneder og vil give dig god erfaring med den kreative proces i alle dens facetter.

Fortællersken I – klik her og snup din plads på holdet

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: