Skolen for Fortællersker

På Skolen for Fortællersker

Folder du din skrivelængsel ud og øver dig på at lytte

Skriver du fra sjæl og hjerte og lad dig guide af fortællingens kraft

Finder din egen skrivestemme og unikke udtryk

Bliver du introduceret til intuitiv skrivning

Opløser du skriveblokering og får en god fornemmelse af den kreative cyklus

Arbejder og leger du med fortællinger og eventyrets kraft

Skriver du i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Lærer du at være fortællerske og at skrive dig igennem alt det, der står i vejen.

Finder du de forsvundne ord og genfinder din stemme.

Skolen for Fortællersker byder blandt andet på online skrivekurser for kvinder

Fortællersken I og Fortællersken II, Eventyret

Nye Fortællerske kurser er i simregryden og vil opstå over tid.

Skolen for Fortællersker vil over tid også komme rundt i landet (Danmark) og byde på weekendkurser, retreats og andre tiltag. Det sker dog først, når faren for Corona er drevet over.

Og hvem ved, måske befinder skolen sig en dag i en ganske særlig bygning, hvor fortællersker kommer og går. Jeg ser det for mig. Jeg har en intention.

Fortællersken

De forsvundne ord og Fortællersken

Mit skrivecirkelforløb Fortællersken er dedikeret til de forsvundne ord.

Det er en ny begyndelse, et sted, hvor du med din intention i hjertet kan møde op og lære at skrive fra et nyt sted. En cirkel, hvor du over tid kan finde tråde til din historie og genopdage din stemme.

Intuitiv skrivning og den kreative proces

Du får en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning i et forløb, som varer 4 måneder og som giver dig rig lejlighed til at lære den kreative proces at kende i alle dens facetter. Ebbe, flod, lys og mørke.

Fra de tidspunkter, hvor kreativitet og fortællinger flyder som vandfald og floder, til du oplever stilstanden og sorgen på Vildfarelsens Ø. Det hele hører med og i processen opdager du, at du kan noget med din pen og din intention. Jeg viser dig hvordan.

Hvis skrivelængslen kalder

Kom med, hvis det kalder på dig, næste hold af Fortællersker starter den 22. april. Kom, lad os sammen søge efter de forsvundne ord og træne vores stemmer.

Du lærer at skrive fra sjæl og hjerte og øver dig på at lytte.

Vejen til den vise kvinde

Fortællersken kan nemlig også være vejen til den vise kvinde, dit indre orakel, hende som ved. Det kan du læse mere om i linket her. 

Hun er dér. Mellem linjerne og dybt i dig selv. Den vise kvinde. Hun er din fortællerske, din drivkraft og intuition og hende, som ved. Du behøver ikke længere at spørge andre. Spørg hende. Giv hende plads og rum og hav en intention om, at du nu vil lytte til hende og følge hendes visdom og råd. Hun kalder via din skrivelængsel og hun har gaver med til dig.

Vi kan vække hende til live og give hende plads, når vi møder op og tager vores skrivelængsel alvorligt. Vi kan formulere en intention om, at vi skaber rum og skriver for at lytte til hendes stemme. Vi kan tage på skriverejse, en indre pilgrimsfærd gennem ord og stemninger, en rejse, hvor vi hengiver os og lytter til det, vores sjæl synger om. 

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Kalder hun på dig via din skrivelængsel? Din indre fortællerske? Klik her for invitation og detaljer og husk at der er ravnerabat at hente ved tilmelding nu.

FORTÆLLERSKEN Høst 2020
Dato følger

Pris
DKK 1950,-

Prisen er inklusive moms.

Forløbet er glidende og der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal deltage. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i din livsrytme.

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du i løbet af kort tid bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du er hjertelig velkommen i Fortællersken.

FORTÆLLERSKEN I – Invitation og detaljer

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Starter den 1. september 2020/ Varighed 4 måneder

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

Kan jeg være med, selvom jeg ikke har deltaget i Fortællersken I?

Selvfølgelig kan du det!

Selvom det kan være en fordel, at du har deltaget i Fortællersken I og lært den kreative cyklus at kende og fået den grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning, som du gør her, kan du sagtens springe direkte ind i Fortællersken II, hvis det er eventyret, dit hjerte banker for.

Men er du helt uerfaren med intuitiv skrivning og den kreative proces i øvrigt, så gør dig selv den tjeneste at snuppe Fortællersken I kurset først.

Processen er nøglen

For intet kan erstatte den praktiske og hands-on-heart-in erfaring vi får, når vi skriver og gør det over tid. Processen er nøglen og det er umuligt at læse sig til den virkning, processen har på dig, når du rent faktisk skriver og bliver en del af skrivedansen. Processen udvikler dig og gør dig til fortællerske.

Men du kan også bare vælge at springe ud i det og lære undervejs. Det er helt op til dig. Fortællersken II er en eventyrlig skriverejse og har du eventyrlyst i blodet og har du mod på at skrive derfra, så kom med!

Fortællersken II, Eventyret
Varighed: 4 måneder
Start 1. september 2020

Der er ikke faste dage, man skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, hvor du skriver og deler, så det passer ind i dit liv.

Der er kun plads til en mindre cirkel af kvinder på Fortællersken II holdet og pladserne gives efter først-til-mølle.

Pris 
DKK 2850,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. juli og så længe pladser haves
DKK 2500,-

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis det ønskes. Gælder også ved ravnerabat.
Ved betaling i 3 rater må påregnes et ekspeditionsgebyr på 50,- DKK.

Beløbet er inklusive moms

TILMELDING Fortællersken II Eventyret – Start 01.09.20

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: