Opvarmningsøvelse

Handwriting

Opvarmning

Sæt et stopur og skriv så. Du laver simpelthen en 5 minutters opvarmning for at få fjernet alle de begrænsende tanker og stress – alt det, der kan gøre skrivningen stiv og uden sjæl. Opvarmningen gør, at vi lettere kan komme ind bag tanker og få kontakt til noget dybere i os selv. Skriv løs i fem minutter uden at tænke. Bare skriv.

NÅR VI SKRIVER UDEN AT TÆNKE

  • får vi tømt dagens ”tankeaffald” ud på papiret
  • renset hovedet, klar til at dykke ned i kreativiteten og underbevidsthedens lager af både gnist, gejst og kernebudskab – og i øvrigt også spændende formuleringer.

Hvis dine tanker springer undervejs og teksten ikke giver mening?

  • Skriv videre – det er præcist det, vi gerne vil, tømme os selv
  • Når tankerne har fået lov til at springe rundt på må og få og bare vælter ud på papiret, bliver de automatisk mere stille og rolige
  • Og når tankerne er stilnet, kan vi bedre høre hjertet og sjælen tale

VAND

Lad være med at bedømme tankerne. Betragt dem som vand, du hælder ud af dig for at du kan blive tom og gøre plads til noget andet. Det er fuldstændig lige meget, hvad det er for noget vand. Det skal bare ud.

ØMME PUNKTER – ENERGI

Når det er sagt, så kan det være at du støder på et ømt punkt, noget som har en masse energi. Det kan du vælge at bruge og udforske i kommende øvelser, hvis det føles rigtigt. Der kan ligge en masse energi i punktet som du har brug for at frigive for at kunne naturligt og levende i stedet for sådan, som du måske føler at du bør skrive.

Opvarmningsøvelsen er ALTID god at starte med, inden vi skriver det egentlige. Jeg gør det ofte før jeg skriver blogindlæg eller inden jeg skriver videre på den bog, jeg er ved at skrive osv. Det sætter os fri, når vi ligesom får tømt os. Så opvarmningsøvelsen er et must inden den egentlige skrivning. Det er dog sjældent nødvendigt at lave mere end én opvarmning om dagen, mens hvis du har brug for det eller føler for det, så gør det gerne flere gange.

Følg din intuition.

Kærlig hilsen
Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: