Vintercirklen

Vintercirklen_2017

Vinteren og den mørke tid er som skabt til at trække energien hjem. Det er tid til fordybelse og til at nære det indre. Naturen har helt sin egen måde at vise os, at det er tid til at sætte tempoet ned og det kan vi blandt andet gøre ved at skabe rum til vinterord og skriverier. I stedet for at begræde den mørke tid, hengiver vi os til den og lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Vinteren bliver vores allierede.

Alle pladser i Vintercirklen er nu optaget. Jeg henviser til Solhvervscirklen som starter den 5. januar 2018.

Vintercirklen er et online skrivegruppeforløb til dig og din skrivelængsel. Ud fra månedlige skriveøvelser og afsæt får du lejlighed til at dykke ned i din egen sjæls visdom og får gennem egne og andres ord vished om vinterens gave. Du skriver hjemme i egne omgivelser og skal ikke ud i mørket, stormvejret eller gennem sneen for at komme et bestemt sted hen. Du er allerede ankommet.

Forbindelse til kreativitet og intuition gennem fortællingens kraft

Vintercirklen er for dig, som ønsker at skabe kontakt til både kreativitet og intuition gennem fortællingens kraft. I forløbet, som strækker sig fra november til slutningen af februar, lærer du at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din indre fortællerske fri.

Intentionens kraft – din hensigtserklæring

Du vil blive inviteret til at formulere den hensigtserklæring med din deltagelse i forløbet. Din hensigtserklæring er en kontrakt mellem dig selv og Kilden.

Hensigtserklæringen er ganske magisk, for også her bruger vi ordene som tryllestav. Du lærer at skabe rum som landingsplads for ord og fortællinger og opdager, hvordan du ved at formulere en hjertelig intention, kan åbne op og bane vej for at netop det, du søger og har en intention om, lander på rette sted og tidspunkt i din proces. Intentionens kraft er stort.

Forankret i naturen og den naturlige cyklus

I Vintercirklen forankrer vi os i vinterens energi og finder samtidig ro og fordybelse gennem ordene. Skrivecirklen har bl.a. til hensigt at give din indre fortællerske ordet og vise dig, hvordan du åbner op og tager imod.

Vintercirklen er forankret i naturens og årstidens visdom. Skriveøvelser og afsæt har fokus på hver måneds kvalitet og ved at skrive dig ind i både måned, vinter og din egen kerne, vil du mærke større glæde, accept og forståelse for vinteren, mørket og dets gaver. Du lærer vinteren at kende på en ny måde gennem dine egne ord og fortællinger og den proces, der sættes i gang, når du deltager i forløbet.

Indre ro og fordybelse

Forløbet kan således også medvirke til større indre ro. Angst, uro og stress dulmes, når vi møder op, skriver os gennem årstiden og hengiver os til processen. Det gør godt at skabe rum til fordybelse og det healer at sætte ord på.

Forbindelse

Det er ofte den manglede forbindelse til jorden og den naturlige cyklus, der skaber indre uro, giver stress og en rastløs, ensom følelse. Men vi kan vælge at forbinde os, et skridt, et ord af gangen og skabe små øer af forbindelse i hverdagen. Forbindelse til den naturlige cyklus, der om vinteren i høj grad handler om at værdsætte mørket og den tid, der er som skabt til hi og langsomhed.

Vi trækker energien hjem.

Naturen, frisk luft og bevægelse

Naturen, dens cyklus og årshjulet spiller en stor rolle i Vintercirklen. Selvom det selvfølgelig i høj grad handler om at skabe godgørende indendørs skriverum, skrive og hengive sig til til mørket og den tid, der kalder på væren, lytning og sjælelige sysler, vil jeg også opfordre til ture ud i naturen. I hvert månedbrev til der altid være en skriveøvelse og et afsæt, som inviterer dig på en tur ud.

Der er intet, der kan erstatte faktisk at være UDE i naturen med fødderne i muldet, skovbunden eller på stranden. Vinter og vejr er ingen undskyldning, tværtimod gør det godt at blive blæst lidt igennem.

I Vintercirklen leger vi med elementerne og lærer deres kraft og særlige styrke at kende. Vi lærer at arbejde sammen med elementerne og gøre brug af dem som allierede i vores personlige proces.

Både frisk luft og bevægelse gør underværker for krop og sjæl og har også en positiv effekt på dine skriverier og kreativitet. Det styrker dig i dit liv og i din skriveproces.

Din kreativitet, indre ild og skriveglæde

Vintercirklen vil støtte dig i at genfinde din kreativitet, indre ild og skriveglæde og du vil efterhånden opdage, at du begynder at skrive med en ny styrke og autencitet, der føles helt anderledes godgørende. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere. Det kan du mærke og det føles godt. Din tillid til processen vokser.

Du vil også opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier. Det er til dig fra dig. Fra et sted dybt i dig selv, fra dit hjerte og din sjæl.

Brug gerne din medvirken i Vintercirklen som en del af din spirituelle praksis

Du kan derfor med fordel bruge din medvirken i Vintercirklen som en del af din spirituelle praksis og rejse.

Hvad nu, hvis du også kunne bruge dine ord og skriverier som del af din spirituelle praksis og skrive dig til klarhed? Hvad nu, hvis du også kunne lære at lytte til din sjæls stemme gennem de ord og fortællinger, der dukker op, når du skriver dig på vej og samtidig lærer vinteren at kende på en ny måde?

Jeg kan forsikre dig om, at du sagtens kan. Hvis du altså møder op og skriver.

Varighed

Vintercirklen består i 4 måneder, fra november til udgangen af februar.
Vi starter officielt den 9. november, hvor jeg udsender velkomstbrev og de første skriveafsæt og øvelser.

Vintercirklen på Facebook

Jeg opretter en hemmelig Facebookgruppe til Vintercirklen, som er vores fælles online rum. Det er her, vi deler af vores ord, skriverier og den visdom, der kommer til os. Intentionen er, at vi løfter og støtter hinanden i cirklen, det er et frirum for vinterord og visdom, som kan varme og inspirere os i den mørke tid og som samtidig holder os til skriveilden.

Jeg skitserer selvfølgelig retningslinjerne for de af jer, som vælger at slutte jer til Vintercirklen. Rummet holdes med næb, kløer og kærlighed og i henhold til Julia Camerons regler for Den Hellige Cirkel. Klik på linket for at se reglerne.

En dans mellem ude og inde

Vintercirklen er således en dans mellem ude og inde. Når du skriver og er i dit skriverum, så vær dér med hele dig. Hengiv dig til ordene, mørket, det rum, du har skabt og naturen, som også du er en del af.

Deltagere i Vintercirklen

Kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du bor. Norske og svenske kvinder er også velkomne, eneste krav er du kan læse og forstå dansk, eftersom forløbet foregår på dansk. Men du skriver og deler selvfølgelig på dit eget sprog.

Som medlem af Vintercirklen får du

  • Månedlige skriveopgaver og afsæt i en personlig e-mail fra mig, som også vil indeholde anden inspiration måske i form af små meditationer og ideer til vintersysler, ro og nærvær, der gør sjælen og skriveprocessen godt.
    (9. november, 9. december, 7. januar og 1. februar)
  • Inspiration og skrivende input fra skrivecoachen og underviseren. Jeg byder ind med viden og visdom om livet, naturen og selvfølgelig skriveprocessen i både månedsbrevene og i Vintercirklen på FB.
  • Større viden og indre indsigt om naturen og vinterens gave, ikke mindst fra din egen dybe vished og visdom, der vil flyde fra dig som en kilde, når du skriver med afsæt i øvelser og opgaver.
  • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse.
  • Bliver du en del af en skrivende kvindecirkel, som hylder processen, årets naturlige cyklus og skriver om det.

Der er ikke faste dage, man skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, hvor du skriver og deler, så det passer ind i dit liv.

Pris
DKK 1200,-

Tilmelding

Tilmelding sker på e-mail til skrivehuset@gmail.com og herefter fremsendes bekræftelse og kontooplysninger til indbetaling af beløbet via bankoverførsel. Når betaling har fundet sted, er du officielt medlem af Vintercirklen og vil modtage velkomstbrev og det første månedsbrev med novembers skriveafsæt. Dog tidligst den 9. november, hvor vi officielt åbner Vintercirklen og træder indenfor.

Vintercirklen_2017

Vil du med på skriverejse gennem vinteren?

Vil du med på skriverejse? Vintercirklen starter den 9. november.

I Vintercirklen får du rig mulighed for at folde din indre fortællerske ud med øget skriveglæde til følge. Du opdager fortællingens kraft og intentionens magi. Du vil se, at ordene virkelig er din tryllestav, når du skriver dig ud af hovedet og ind i sjæl og hjerte. Og det er aldrig for sent at møde op og fatte pennen. Vintercirklen er for kvinder i alle aldre uanset skrivende forudsætninger. Det er aldrig for sent at møde op og fatte pennen.

Kom, giv dig selv en dosis historiemedicin i et vinterforløb for sjæl og hjerte.

Til inspiration, læs også gerne:

Dørvogteren
Historiemedicin for sjæl og hjerte
Med hjertet som kompas
Mørkets Gave

Kærlig hilsen
Lene

 

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: