BS Det Magiske Landkort – Nyt hold

I går startede mit online skrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort og det glæder mig, at så mange har haft lyst til at deltage.

Skriveforløbet har nemlig udviklet sig til at blive et helt andet skriveforløb end det, jeg først troede. Det har lært mig mere om intuitiv timing.

Det er nyt og anderledes end de sidste somres Between Stories skrivekursus OG det har haft helt sin egen dagsorden.

Between Stories, Det Magiske Landkort – starter 20. juni

Eftersom jeg har har brug lang tid på at udvikle skrivekurset OG fordi flere af jer har udtrykt ønske om at få et decideret “sommerforløb” med start til juni, så kommer det selvfølgelig igen.

Næste hold af Between Stories, Det Magiske Landkort, starter ved Sommersolhverv den 20. juni og du er hjertelig velkommen, hvis du da ikke er med på holdet, som startede den 7.5 og det har din lyst og interesse.

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

TILMELD DIG SKRIVEKURSET VIA LINKET HER

Pin old map

“Når ugen er omme, placerer du en nål på dit magiske landkort. Og det er jo et imaginært landkort, MEN du kan med fordel skrive eller tegne et landkort, så det bliver visuelt og tydeligt.

Det er helt op til dig. For måske foretrækker du blot at skrive det i din rejsedagbog?

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab. De ord og fortællinger, som dukker op, tilhører stedet.

Det er Soul of Place.”

Between Stories, Det Magiske Landkort, er et online skrivekursus for kvinder på livets tærskler. Det gør godt at have en stærk pen i urolige tider.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: