Nuets kraft

“You are always protected and divinely directed”

Du mærker det, du ved det. Det er urolige tider. Men samtidig oplever du noget andet, som er af stor betydning for din videre færd. Du er nu i stand til at være i nuet som trædesten over den brusende elv. Hvert eneste trin gælder, hver dag tæller og dit nærvær gør dig i stand til at træffe beslutninger intuitivt og fra hjertet.

Nuets kraft er af uendelig værdi og det viser sig for dig nu. Du forstår på en dybere måde. Det er blevet uoverskueligt og frygtindgydende gennem tankerne at bevæge sig ind i fremtiden, det bliver blot endnu en forestilling i frygtens biograf. Tankerne er begrænsede og i gentagne forsøg på at finde svar og forberede dig, bliver du træt og udmattet på forhånd. Bekymringens spirer får blomst.

”Men gør du fremover, som du gør nu, én dag, én trædesten af gangen, får du livets nektar serveret med en guldske.” Han ler højt af metaforen, som tydeligvis kom bag på ham.

Jeg smiler. Roen har lagt sig om mig som et blødt tæppe af sommerblomster, de første valmuer i maj. Solen stikker hovedet frem fra disen og vokser sig varm. En brise med duft svæver gennem det åbne vindue og fuglene synger.

”Du mærker det, du ved det, det er urolige tider, men på nuets glitrende trædesten får du præcist det, du har brug for. I rette tid. Tankerne forstummer, intuition og instinkt udvikles og langsomt bliver du i stand til at leve dit liv på en ny måde, dybt forankret i din intention.”

Tillid er et nøgleord. Nuets kraft er stor.

Magiske morgensider, 10. maj 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Between Stories, Det Magiske Landkort

Den 7. maj startede mit online skrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkortog det glæder mig, at så mange har haft lyst til at deltage.

Skriveforløbet har nemlig udviklet sig til at blive et helt andet skriveforløb end det, jeg først troede. Det har lært mig noget essentielt om intuitiv timing.

Det er nyt og anderledes end de sidste somres Between Stories skrivekursus OG det har haft helt sin egen dagsorden.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories, Det Magiske Landkort – nyt hold starter 20. juni

Eftersom jeg har har brug lang tid på at udvikle skrivekurset OG fordi flere af jer har udtrykt ønske om at få et decideret “sommerforløb” med start til juni, så kommer det selvfølgelig igen.

Næste hold af Between Stories, Det Magiske Landkort, starter ved Sommersolhverv den 20. juni og du er hjertelig velkommen, hvis du da ikke er med på holdet, som startede den 7.5 og det har din lyst og interesse.

Forløbet foregår online. Der er ikke bestemte dage, du skal kunne deltage, forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din sommer.

Forløbet kan hjælpe dig til inderlig forankring og give dig ro i urolige tider.

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

TILMELD DIG SKRIVEKURSET VIA LINKET HER

“Når ugen er omme, placerer du en nål på dit magiske landkort. Og det er jo et imaginært landkort, MEN du kan med fordel skrive eller tegne et landkort, så det bliver visuelt og tydeligt.

Det er helt op til dig. For måske foretrækker du blot at skrive det i din rejsedagbog?

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab. De ord og fortællinger, som dukker op, tilhører stedet.

Det er Soul of Place.”

Between Stories, Det Magiske Landkort, er et online skrivekursus for kvinder på livets tærskler. Det gør godt at have en stærk pen i urolige tider.

Stepping stones

”Du mærker det, du ved det, det er urolige tider, men på nuets glitrende trædesten får du præcist det, du har brug for. I rette tid. Tankerne forstummer, intuition og instinkt udvikles og langsomt bliver du i stand til at leve dit liv på en ny måde, dybt forankret i din intention.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: