Nuets kraft

“You are always protected and divinely directed”

Du mærker det, du ved det. Det er urolige tider. Men samtidig oplever du noget andet, som er af stor betydning for din videre færd. Du er nu i stand til at være i nuet som trædesten over den brusende elv. Hvert eneste trin gælder, hver dag tæller og dit nærvær gør dig i stand til at træffe beslutninger intuitivt og fra hjertet.

Nuets kraft er af uendelig værdi og det viser sig for dig nu. Du forstår på en dybere måde. Det er blevet uoverskueligt og frygtindgydende gennem tankerne at bevæge sig ind i fremtiden, det bliver blot endnu en forestilling i frygtens biograf. Tankerne er begrænsede og i gentagne forsøg på at finde svar og forberede dig, bliver du træt og udmattet på forhånd. Bekymringens spirer får blomst.

”Men gør du fremover, som du gør nu, én dag, én trædesten af gangen, får du livets nektar serveret med en guldske.” Han ler højt af metaforen, som tydeligvis kom bag på ham.

Jeg smiler. Roen har lagt sig om mig som et blødt tæppe af sommerblomster, de første valmuer i maj. Solen stikker hovedet frem fra disen og vokser sig varm. En brise med duft svæver gennem det åbne vindue og fuglene synger.

”Du mærker det, du ved det, det er urolige tider, men på nuets glitrende trædesten får du præcist det, du har brug for. I rette tid. Tankerne forstummer, intuition og instinkt udvikles og langsomt bliver du i stand til at leve dit liv på en ny måde, dybt forankret i din intention.”

Tillid er et nøgleord. Nuets kraft er stor.

Magiske morgensider, 10. maj 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Stepping stones

”Du mærker det, du ved det, det er urolige tider, men på nuets glitrende trædesten får du præcist det, du har brug for. I rette tid. Tankerne forstummer, intuition og instinkt udvikles og langsomt bliver du i stand til at leve dit liv på en ny måde, dybt forankret i din intention.”

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: