Hør nu synger vinden

“Har jeg mistet min kraft” spørger jeg Bò, som er ko. Hun glor på mig som for at finde ud af, om jeg mener det alvorligt. ”Næh, den er blot ved at blive opgraderet og mens det står på, kan det godt føles sådan. Du er i ingenkvindes land. Et mellemrum. Between Stories.”

Jeg nikker som tak og med en dyb vejrtrækning, beslutter jeg mig for accept. Accept, der som Ulven fortalte om forleden, er nøglen til forandring. Mon jeg kan huske alt det, jeg lærer i disse dage?

Tusindvis af spørgsmål summer som fluer i mit hoved. Tanker står i kø for at komme til og de bærer hverken maske eller holder afstand. De skubber og masser for at få ordet. Jeg holder fast om det, ordet, som var det en sjælden skat.

”Det er lige til at blive skør i hovedet af” ler Bò og ryster på sit, stående i græsset med sø og bjerge bag sig. ”Alle de mange tanker. Det er dem, som holder dig stagneret lige nu i følelsen af modløshed. Derfor er jeg kommet til dig i lyset af den nye dag. Hør vinden synger. Se skyerne sejle af sted på himlens dybe hav. Mærk efterårsluften på dine kinder og lyt til træernes sang. Raslende blade, blade som svæver og falder pladask for din fod.”

Bò kender jeg fra tidligere. Når hun dukker op som frænde, er det fordi tingene er blevet for komplicerede. Hun lærer mig om generøsitet, healing og den lindrende kraft der i naturen omkring os. Hun viser mig skønheden i det enkle.

Og hvad er så magien i det? Jo ser du, normalt skal vi gøre en hel masse for at opnå noget. Vi anstrenger os for at opnå en særlig tilstand, vi hører stemmer messe om, at vi skal blive bedre udgaver af os. Den slags får Bò til at trække på smilebåndet og brøle et tifoldigt MUH. Sådan noget vrøvl! Vissevasse, for at opnå den tilstand, du drømmer om og håber, skal du blot gå ud i naturen. Jo vildere natur, desto bedre. Men en eng i rødmende morgenlys kan såmænd også noget. Du behøver ikke møde ulve, nogle gange bor sandheden i en ganske almindelig ko.

For alt er tilsyneladende. Hør, nu synger vinden.

Magiske morgensider, 24. september 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Vintersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter den 1. november 2020
Varighed: 4 måneder

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober
Pris DKK 1050,-

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Der er et begrænset antal pladser på holdet.

Ideen bag

En anderledes vinter i år

Denne vinter bliver anderledes. Det mærker vi, det ved vi allerede. Og måske har du som jeg brug for at forankre dig dybt i egen muld og for at vælge troen i stedet for tvivlen.

I disse tider er dér masser, som puster til frygten og det er let at falde i og miste troen, tilliden og lysten til at fortsætte. For orker man?

Jeg gør, men jeg har hårdt brug for at forankre mig i det, jeg tror på dybt i sjæl og hjerte og som skænker mig den sårbare styrke, jeg har brug for i svære tider.

Her kan skrivning være en ganske vidunderlig og magisk måde at gøre det på. Ikke mindst, når vi allierer os med fortællingens kraft og gør det i pagt med årshjulet.

Har du det på samme måde? Så er skriveforløbet Vintersjæl ganske sikkert noget for dig.

VINTERSJÆL -KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

VINTERSJÆL – TILMELDING

Sometimes I need
only to stand
whereever I am
to be blessed.


– Mary Oliver –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: