Og så kom katten

Det var kattens. Så er hun her igen, det er længe siden sidst, men i skrivelysets skær står hun frem med sit budskab. Stolt i sin krop, sikker i sjælen, hun er ikke til salg og det nytter ikke at lefle for hende.

”Befriende” udbryder jeg, mens pennen glider over papiret og et landskab åbner sig for mit indre. ”Det var godt, du kom, du er den helt rigtige frænde for mig i dag.”

”Vi er altid den rigtige” svarer hun nøgtern, ”tvivler du stadig på det? Fnys! Puds din tillid og rank ryggen, for nu skal vi på eventyr.”

Eventyr hjælper os med at finde udveje og nye veje. Eventyr hjælper os med at finde hjem. Men som heltinden på rejse må vi gå så grueligt meget igennem, inden vi kan synke ned i lænestolen med at saligt suk og roen kommer rullende som tåge over havet. Jeg er i lænestolen nu, hjemkommet og en smule forslået. Selvom jeg ved, at rejsen starter forfra og forfra igen, er jeg ikke parat til et nyt eventyr lige nu Jeg skal lige sunde mig og fordøje det hele.

Jeg skriver om det i min rejsedagbog, jeg indsamler nøgleord og symboler. Og i den proces dukkede mit solhvervsord for det kommende år op …

”Her bliver jeg så lige nødt til at afbryde dig” siger Katten, som kalder sig Cat, ”for det er jo præcist derfor at jeg er kommet. Jeg er budbringer af en konklusion, noget du skal huske at få med.”

”Så lad gå da” sukker jeg og slækker lidt på min stædighed, ”lad mig høre”.

”Du har været vidt omkring. Du har været i tvivl og du for vild. I sidste øjeblik fandt du lysningen i skoven og kunne igen se uden filter. Frygten fordampede, der blev gjort plads til mere kærlighed i hjertet. Du er i mål for denne gang, men slutningen er som bekendt også en ny begyndelse.”

”Mit budskab til dig nu? Det næste trin? Gå med værdighed og vand dit selvværd som en skattet blomst. Stol på, at du bringer værdi til verden ved at udleve dit livsformål. Det skønne er, at det passer perfekt til din sjæl. Det gør dig glad, ydmyg og taknemmelig. Win-Win!

Katten ler og lysene blafrer. Udenfor trommer regnen mod ruden, dråber glider fra top til bund og synes ikke at være i tvivl.

Jeg er en dråbe. Mit formål er at være en dråbe.

Så fortsætter Cat, jeg lytter og skriver det jeg hører.

”Hvil i vished om, at du er løftet på din vej. Du er en selvstændig sjæl og tiden er kommet til at ære og nære det. Du husker vel loven om særheder? Ellers kan jeg anbefale, at du skriver den ned og hænger paragrafferne op på dit køleskab. Tiden er kommet, befri din sjæl og dans. Og du er velkommen til at modellere mig. Katten.

Magiske morgensider, 25. september 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Spirituel Skrivning

At skrive og arbejde med ord og fortællinger er energiarbejde på præcist samme måde, som hvis du arbejder med shamanisme eller andre former for spirituelt arbejde, blot bruger vi på skriverejsen bevidst ordene og deres energi.

Det vigtigste, når du ønsker at lade ord og fortællinger blive en del af din spirituelle praksis og støtte dig på din indre rejse, er at være bevidst om det og at have en intention om, at du hengiver dig. Det kan du gøre på mange måder.

Hvis du har en intention om at skrive fra sjæl og hjerte

Du kan sagtens skrive uden at anvende såkaldte spirituelle værktøjer, veje og måder, men hvis du vil skrive fra sjæl og hjerte og primært intuitivt, kan jeg kun varmt anbefale at du helt bevidst prøver at gøre dit skrivearbejde til et spirituelt anliggende også.

På den måde udvider du både dit indre og dit ydre skriverum og får uvurderlige værktøjer til din rådighed.

Hvis du har svært ved det og har det underligt med ordet ”spirituelt” – så spørg dig selv ærligt hvordan det kan være, at det både tiltrækker og frastøder dig. For eftersom du læser med her, er der noget der kalder på dig. Vær åben overfor det, vær nysgerrig.

‘The spiritual life is not a life before, after, or beyond our everyday existence.
No, the spiritual life can only be real
when it is lived in the midst of the pains and joys of the here and now.’
– Henri Nouwen –

På mit online vinterskriveforløb VINTERSJÆL, som starter den 1. november kommer vi også ind på spirituel skrivning. I hvert månedsbrev får du ét skriveafsæt, som inviterer dig til at forankre dig spirituelt i din skrivning og har du svært ved det, får du ideer til, hvordan du med fordel kan lege det frem.

Vintersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter den 1. november 2020
Varighed: 4 måneder

Forløbet foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Rodenergiens tid

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Rum til vinterord og skriverier

I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Du får spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, hvor der før var blokeret. Du får skriveafsæt og øvelser. Din skriveglæde vil blomstre og du oplever magien i fortællingens kraft.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Hver måned modtager du et skrivebrev fra mig med skriveafsæt, øvelser, spørgsmål til refleksion og inspiration til både intuitiv og spirituel skrivning.

Du lærer hver vintermåned at kende på en ny måde, når du skriver dig ind via afsæt og øvelser. Og husk, afsæt er døråbninger til alt det, du ikke kan tænke dig til.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. I Vintersjæl finder du helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde indre fokus og være forankret i Kilden.

Da Vintersjæl er forankret i årshjulet, vil du opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter på årshjulet.

Når vi nærmer os årsskiftet, får du nærende skriveafsæt og øvelser til en blid overgang til det nye år.

Vintersjæl foregår udelukkende online og du kan være med, uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Kalder din vintersjæl?

Kalder det på dig, skal du være med? Så husk at du får ravnerabat ved tilmelding senest den 15. oktober.

Vintersjæl – klik her for invitation og flere detaljer

Vintersjæl – tilmelding

Vintersjæl

En inderlig skriverejse for kvinder

Pris DKK 1300,-
Som betales via Mobilepay eller bankoverførsel ved tilmelding

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober
Pris DKK 1050,-

Beløbet er inklusive moms.

Forløbet varer 4 måneder: November, December, Januar, Februar
– skrivebreve med afsæt, øvelser og inspiration følger den 1. i hver måned.

TILMELD MIG VINTERSJÆL (klik på link)

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation/faktura.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Der er et begrænset antal pladser på holdet.

Mit budskab til dig nu? Det næste trin? Gå med værdighed og vand dit selvværd som en skattet blomst. Stol på, at du bringer værdi til verden ved at udleve dit livsformål. Det skønne er, at det passer perfekt til din sjæl. Det gør dig glad, ydmyg og taknemmelig. Win-Win.”

Cat – “Og så kom katten”

Til inspiration – læs også gerne

Loven om særheder

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: