Skriveworkshop

 

Valmuerkorn

Intuitiv skriveworkshop for kvinder med skrivelængsel

Skrivehuset og jeg inviterer hermed 6 kvinder med skrivelængsel til en spændende intuitiv skriveworkshop

Lørdag d. 9. maj 2015

Der er kun 6 pladser, fordi jeg ønsker at skabe en dag fuld af fordybelse, intimitet og nærvær. Vi skal sidde i Skrivehusets hjerte, spisestuen, med udsigt over have og marker. Vi skal skrive, meditere og gå på opdagelse i ord og stemninger.

Pris pr. person DKK 1000,-

som inkluderer kaffe, te, frugt og en sandwich og vand/sodavand til frokost.

Hvis du tilmelder inden den 5. marts får du 15% rabat på prisen og investerer således kun 850,- for denne skrivende sjæledag.

Tidspunkt fra kl. 09:30-17:00

Jeg vil tage jer med på en skrivende rejse, hvor vi udforsker vores skrivende selv gennem skriveøvelser, opgaver, meditationer og eventuelt en gåtur efter frokost, hvis vejret indbyder til det. Vi vil færdes i sjæletempo. Og det er ingen tilfældighed, at jeg har valgt en dag i maj, hvor alting blomstrer og frodigheden boltrer sig. Som ude så inde.

Tilmeldinger efter først-til-mølle princippet på e-mail skrivehuset@gmail.com. Og tilmelding er først gyldig, når du har indbetalt beløbet til Skrivehusets konto. Du modtager herefter en bekræftelse og senere får du en mail med praktiske oplysninger.

Jeg satser i øvrigt på at tilbyde denne skrivegruppe et videre forløb i løbet af efteråret 2015. Så hvis du har lyst til at tage din skrivelængsel alvorligt og blive en del af en forhåbentlig dejlig skrivegruppe, så er dette helt sikkert noget for dig.

Hjertelig velkommen.

Kærlig hilsen
Lene

Begivenheden på Facebook

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: