Skriv din vintersjæl

Da jeg skulle beslutte mig for, hvilket vinterskriveforløb, jeg ønsker at tilbyde i år, var det slet ikke svært. Vintersjæl kommer selvfølgelig igen.

Vintersjæl er et skrivekursus til dig, som ønsker at skriverejse alene og forankre dig i årshjulets kraft og energi. Når det bliver vinter, når vi går ind i rodenergiens tid og har brug for at trække os tilbage og lidt ind i os selv. Når det bliver mørkere og kaldet fra den indre stemme bliver mere tydelig.

Vinteren og den mørke tid af året er som skabt til at trække energien hjem. Det er rodenergiens tid og tid til fordybelse og indre næring. Det tidlige mørke kalder os ind. Vi skaber rum til fordybelse og hengiver os til mørket, vi slipper alt det, der stresser og løsriver os fra os selv. Vi lader magien ske, for ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro. Fra det sted kan vi også skrive.

Sæt ord på

Hvis du længe har drømt om at skrive og sætte ord på alt det, der bølger i dit bryst, men som du altid skubber foran dig eller glemmer i hverdagens travlhed, så lad Vintersjæl være det sted, hvor du sætter den ydre verden på pause og nærer dig selv.

Vi skaber rum, så vi kan lytte og finde den ro, vi har sådan brug for. Vi folder skrivelængslen ud og fordyber os.

Vintersjæl er et eSkrivekursus. Du modtager dit materiale i en personlig e-mail og skal ikke være online i forløbet.

Vinterord og fortællinger

Vintersjæl tager dig på en rejse gennem ord og fortællinger fra de første vinterdage i november og frem til marts. Du får skriveafsæt, øvelser og inspiration, som fører dig på vej. I Vintersjæl inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier, du lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Forløbet vil støtte dig på din vej gennem vinteren.

Hver måned modtager du et skrivebrev fra mig med skriveafsæt, øvelser, spørgsmål til refleksion og inspiration til både intuitiv og spirituel skrivning.

Du lærer hver vintermåned at kende på en ny måde, når du skriver dig ind via afsæt og øvelser. Og husk, afsæt er døråbninger til alt det, du ikke kan tænke dig til.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. I Vintersjæl finder du helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Gode ritualer i din skriveproces

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde indre fokus og være forankret i Kilden.

Da Vintersjæl er forankret i årshjulet, vil du opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter på årshjulet.

Når vi nærmer os årsskiftet, får du nærende skriveafsæt og øvelser til en blid overgang til det nye år.

Du finder dit solhvervsord, som skal følge dig ind i 2022.

Du arbejder med dit nytårsmanifest. Og på den måde forankrer du dig også spirituelt i din skrivning.

Ud i naturen

I Vintersjæl tager vi selvfølgelig også naturen med på råd. At komme ud i naturen og bevæge sig gør underværker for krop, sjæl og kreativitet. Mangel på dagslys i den mørke del af året påvirker hormonbalancen og dermed også humør og energi.

Du vil opleve, at der hver måned er et skriveafsæt, som inviterer dig udenfor. En gåtur med intention. En tur, hvor du skærper din opmærksomhed og er opmærksom på subtile budskaber. Hvor du øver dig på at bruge og følge din intuition.

Alt sammen forankret i små og store fortællinger.

Dit skriverum og den tid, hvor du skriver, skaber du selv. Det skal passe ind i din livsrytme og i dit liv.

Denne gang er der ikke en ydre cirkel i Vintersjæl, som du skal forholde dig til. Du rejser på egen hånd og skaber rum til ro og fordybelse. Det gør sjælen godt.

Når og hvis du har brug for det, kan du konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Det foregår på e-mail og du får et personligt svar fra mig. Jeg kan hjælpe dig i din proces og være med til at løfte dig op, hvis du er strandet. Det kan være hvad som helst, stort og småt.

Words themselves can become acts of beauty
that awaken and strengthen our commitment
to living our soul’s desire.
– Oriah Mountain Dreamer

Som Oriah Mountain Dreamer siger det i citatet ovenfor, kan ord og fortællinger være med til at skabe grobund for sjælens ønsker og drømme. Læg derfor også gerne lidt drømmetid ind i Vintersjæl. Din drømme vil være som frø, du planter i vinterens muld og som vil spire, når foråret kommer.

Vintersjæl 2021 er det samme skrivekursus som i 2020. Eneste forskel er, at der ikke er en ydre cirkel og at du denne kan vælge, om du ønsker dig en dyre- eller plantefrænde, når jeg trækker et kort til dig fra den keltiske tradition.

Som deltager i Vintersjæl skænkes du:

  • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: november, december, januar og februar
  • Værdifuld proces-skrivecoaching. Hvis og når du har brug for det, skriver du en mail til mig og jeg svarer dig personligt. Det kan handle om intuitiv skrivning, din skriveproces eller noget helt konkret, du er stødt på.
  • Dit kraftdyr eller plante fra den keltiske tradition – du vælger, jeg trækker kort til dig ledsaget af ord/øvelse
  • Du finder dit solhvervsord, som kan følge dig ind i det nye år og måske danne grobund for dit nytårsmanifest.
  • Du får ideer til, hvordan du kan skrive og skabe et organisk nytårsmanifest med masser af saft og kraft. Du bliver klar til det nye år dybt i vinterens muld og uden hastværk.
  • Du lærer vinteren og dig selv at kende på en helt ny måde.
  • Du finder ro og indre retning, du skaber rum til skrivende fordybelse.
  • Du mærker din vinterkraft.

Skal du være med i Vintersjæl?

Der er ravnerabat at hente ved tilmelding senest den 15. oktober.

KLIK HER FOR FULD INVITATION OG DETALJER.

TILMELD DIG VIA LINKET HER

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: