Før midnat

Træet slipper sine frugter, sine blade og det, der var liv. Det grønne må vige for det røde, orange og gule og siden gives tilbage til jorden. Snart er det rodenergiens tid. Planter og korn er for længst blevet høstet og det, der er tilbage, begynder at visne og forrådne. Også det gives tilbage til jorden. Frugterne rådner, så deres frø kan blive sat fri og hvile under jorden til næste forår. Energien, som bragte planterne gennem sommeren og høsten, vil snart blive lagret i rødderne. Vinteren er rodenergiens tid.

“Hvordan kommer man ind?” spørger jeg.

“Skriv dig igennem” siger Ravnen. Hun sidder på den gamle smedejernslågen ved indgangen til parken. Men parken kan meget vel vise sig at være noget helt andet. Det ved man nemlig aldrig helt, når man skriver sig gennem lågen og gør det intuitivt.

Intuitiv skrivning i Vintercirklen

Vintercirklen, den indre rejse er et eSkrivekursus for kvinder.

Forløbet starter den 23. oktober og varer i 14 uger. Du skriver dig gennem lågen og bevæger dig fra den sidste del af efteråret og ind i vinteren. Og du får ravnerabat ved tilmelding senest den 30. september ved midnat.

Intuitiv skrivning er en essentiel ingrediens på vinterskriverejsen. De andre nøgleord er skriveglæde, den kreative cyklus, årshjulet, vinterord og fortællinger.

Skriv fra sjæl og hjerte

Dér er særlige tidspunkter i livet og på året, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens stemme og sang. Vinteren er et af de tidspunkter.

Vintercirklen, den indre rejse, eSkrivekursus, er en hyldest til vinteren, mørkets gave og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Du oplever magien i fortællingens kraft og sæt din skrivelængsel fri i et vinter-skriveforløb for sjæl og hjerte.

Spirituel Skrivning i Vintercirklen

Som deltager får du en kopi af min nye eBog om Spirituel Skrivning, som du kan bruge undervejs. Her får du masser af inspiration til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning. eBogen har egne øvelser og spørgsmål, som du kan anvende undervejs præcist sådan, som du kan mærke at det skal være.

Emnerne i eBogen er:

Rejsedagbogen, ritualer, tarotkort og fortællinger, ord med særlig energi og kraft, symboler, årshjulet, intentionens kraft, varselstagning i naturen og fortællinger, rutiner, disciplin og gentagelsens magi.

Du tilvælger selv, hvad du har lyst til at prøve kræfter med. Pluk, prøv og gå med det, der kalder på dig.

Og du kan sagtens gennemføre forløbet uden at anvende eBogen, men har du lyst og kan du mærke, at det kalder på dig, så prøv helt bevidst at gøre dit skrivearbejde til et åndeligt anliggende også.

Skrivecoaching og vejledning

Som altid kan du konsultere mig i processen og få skrivecoaching (proces) og gode ord med på vejen. Jeg er din skrivemor og guide i skrivebjergene gennem vinteren.

Som deltager i Vintercirklen, den indre rejse tilbydes du gratis medlemsskab af Story Circle, et hjerteligt skrivefællesskab med hemmeligt rum på Facebook. Læs mere her.

Rabat før midnat

Rabatten, siger Ravnen. Den udløber ved midnat. Hvis du tilmelder dig Vintercirklen, den indre rejse senest den 30. september (i dag!) ved midnat, får du rabat og sparer 150 kr. på deltagergebyret.

Vintercirklen består af 7 dele, som sendes til dig hver 14. dage. Overskrifterne er

  • Overgangen til mørket
  • Selvomsorg
  • Det indre liv og tid til sjælen
  • Naturen (årshjulet)
  • Vintersolhverv
  • Nytårsmanifestet
  • Drømmetid (mod lyset)

Med hvert skrivebrev får du både spørgsmål til refleksion og skriveafsæt, der som døråbninger sætter dig på vej. Du øver dig på at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte, du sætter ord på din vinter og lytter til din sjæl.

Vintercirklen den indre rejse vil støtte dig i at genopdage din kreativitet og booste din skriveglæde. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere, efterhånden som du skriver dig på vej. Samtidig vil din tillid til den kreative proces og årshjulets snurren vokse.

Gennem skrivningen er du bevidst til stede gennem alle vinterens faser og får et helt andet syn på vinteren, end du havde før.

Efterhånden vil du opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier, selvom mange af fortællingerne sagtens kan stå alene og være en glæde at skrive og tage imod.

Det er til dig fra dig. En vintergave fra et sted dybt i dig selv.

Du lærer vinterens og mørkets gave at kende gennem ord, billeder og symbolik og du øver dig i at skrive fra sjæl og hjerte.

Ravnen sidder på den gamle smedejernslåge ved indgangen til parken. Det er efterår nu, træerne falmer og rabatten udløber ved midnat den 30. september.

Men læser du først dette, når september er blevet til oktober, så får du også rabatten, blot du skriver “ravnerabat” i kommentarfeltet på din tilmelding. Gælder til og med midnat den 1. oktober.

Vintercirklen

Vintercirklen, den indre rejse

TILMELD MIG VINTERCIRKLEN, den indre rejse

Gate Park Raven

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: