Nøgleord

Ofte sidder jeg lidt i stilhed, inden pennen finder vej til papiret. Jeg indstiller mig på at lytte og blidt indfange dagens fortælling uden kontrol. Hvad rører dér sig under overfladen, hvem pusler i krattet og hvor vil ordene bringe mig hen?

Ord åbner døre. De er nøgler til Det Magiske Univers. Og sjælen har brug for at færdes frit i indre landskaber, sjælen må synge sin sang. Hvordan spørger du og kommer et skridt nærmere.

Jeg lader det ske gennem mig. Jeg er jorddragen og jeg kommer til dig for at minde dig om dine skatte. Skjulte, som skatte kan være, men tilgængelige for dig, som skriver dig ind. Længe har du vogtet foran døren til det hemmelige rum uden at vide, at du gjorde det. Du fortalte at andre stod i vejen, holdt dig tilbage, at du ikke havde nøglen, men du tog fejl. Det var dig selv.

Så skønne kvinde, træd til side og lad din kost feje undskyldningerne bort. Du er kommet for at skrive din sjæl.

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
26.  marts 2022

Sommersjæl
eSkrivekursus for kvinder
starter den 1. marts 2022

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. april 2022

Den 1. maj starter skriverejsen i Sommersjæl. Det er et inderligt skriveforløb, et eSkrivekursus for kvinder. Du skriver din sommer, du skriver din sjæl.

Du vil få mulighed for at danse mellem landskaber med din pen. Det indre og det ydre. Det ydre landskab i maj er et frodigt sted, men hvordan ser dit indre landskab ud på samme tid? Hvilke følelser byder sig til? Dufte? Minder? Fortællinger?

Det er kraftfuldt at forankre sig i årstiden. Hvert skrivebrev er tilknyttet sin sommermåned og det går du på opdagelse i. Via ord og fortællinger bevæger du dig med energien. Afsæt og øvelser vil hjælpe dig på vej og fortællingerne, du skriver, vil skænke dig historiemedicin.

Du får spørgsmål til refleksions og inspirerende hjælp til at skrive dig ind. Og husk at du til enhver tid kan konsultere mig som skrivecoach og guide i skrivebjergene. Det sker på e-mail og du får et personligt svar. Jeg vil elske at hjælpe dig videre i din skriveproces.

Sommersjæl sætter den indre kurs

Hver måned folder sig ud som et landkort. Du går på opdagelse via skriveafsæt og fortællinger, du sætter ord på det, der rører sig indeni og opdager, at særlige fortællinger knytter sig til. Og når en måned er gået, samler du op, inden du bevæger dig videre.

Har du mødt særlige frænder?
Fik du ledetråde? Budskaber?
Og hvilke fortællinger knyttede sig til?

Leg med det og gør det på din helt egen måde. Det er din skriverejse. Din sjæls sommer.

Materialet på Skriverejsen Sommersjæl, inspiration, skriveafsæt og øvelser hjælper dig med at skrive cyklisk. Du lærer at bruge energien, at dyppe pennen i det, der ér og så øver du dig i at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Indledningsvis får du en lille introduktion til at skrive intuitivt. Prøv dig frem og lad dig overraske af ord, fortælling og sommerlig synkronicitet.

I pagt med årshjulet

Vi kan lære os selv at både leve og skrive cyklisk. Det, som jeg kalder at skrive i pagt med årshjulet. Og når vi gør det igennem et stykke tid og kommer hele vejen rundt på årshjulet for så at starte forfra og gøre det igen, begynder vi at opdage noget. Vi kan praktisere gentagelsens magi.

Men i Sommersjæl er vi naturligt til stede i sommeren. Vi er bevidst om det indre og om at søge det, der gør os godt. Det kan skrivningen også hjælpe med. Lad ord og fortællinger åbne op for det, du måske ellers danser udenom. For det er nemlig ikke kun det ubehagelige, vi gerne vil undgå. Mange af os er endnu ikke gået igennem glædens port. Det kan Sommersjæl hjælpe dig med at gøre.

Hver gang årshjulet drejer

Hver gang årshjulet drejer og jeg står på et sted, hvor jeg har stået før og alligevel aldrig har været, har jeg vished om, at der er en underliggende rytme i livets dans.

Der er magi i gentagelsen og der er stor kraft og styrke i at blive en del af rytmen og øve sig på at danse med i stedet for at kæmpe imod.

Når vi fejrer særlige tidspunkter og festivalerne på årshjulet, uanset hvilken tro og retning vi hælder til, når vi mediterer på elementernes kraft, når vi besøger steder, som kalder på vores sjæl, når vi står under månen, stjernerne eller mærker solens stråler på vores hud, så skaber vi en åbning til noget, som er større end os, men som vi samtidig er en del af.

Hver årstid sin kraft

Hver årstid har sit element, sin energi og sin kraft. Om foråret er det luften, om sommeren er det ilden. Det skal vi også skrive os ind i i Sommersjæl.

At dyppe pennen i sommeren

Det er kraftfuldt at dyppe pennen dybt i sommeren og forankre sig i det indre. Det skaber balance. Vi kan med stor fordel invitere naturen og dens processer ind i vores eget liv og forankre os i den cyklus, som vi allerede er en del af.

Lad naturen hjælpe dig

Der en skjult skønhed og kraft i naturen og når du åbner dig selv, føler du dig tæt på det guddommelige, tæt på jorden og tæt på vandet. Se efter skønheden og magien bag det tilsyneladende.

Hver gang årshjulet drejer

Hver gang årshjulet drejer og jeg står på et sted, hvor jeg har stået før og alligevel aldrig har været, har jeg vished om, at der er en underliggende rytme i både jord og univers. Det er som subtil musik og min sjæl kan allerede dansen. Årshjulet lærer mig bl.a. om magien i gentagelse og om den øvelse, det er, at finde rytmen og danse med i stedet for at kæmpe imod.

At lære om årshjulet gør vi allerbedst ved selv at forankre os i det. Skrive i livet og fra det, hvor vi befinder os. Lade årshjul og årstider hjælpe os på vores færd og lade de kreative processer fungere som spejl for vores egen indre rejse.

Kreativiteten arbejder nemlig i selvsamme cyklus som alt andet i naturen.

Din intuitive skrivecoach

Sommersjæl er et eSkrivekursus. Det betyder, at der ikke vil være en ydre cirkel. Du skriverejser på egen hånd, men kan til enhver tid konsultere mig som skrivecoach og guide i skrivebjergene.

Jeg trækker også gerne et plantekort til dig fra den keltiske tradition, som kan være din plantefrænde igennem sommeren.

Sommersjæl starter den 1. maj. Du finder invitation, detaljer og tilmeldingslink herunder.

SOMMERSJÆL

Som deltager i Sommersjæl får du

  • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: maj, juni, juli, august
  • Dit plantekort fra den keltiske tradition. Jeg trækker kort til dig og du får ideer til, hvordan du kan skrive og arbejde med planten som frænde.
  • Du lærer sommeren og dig selv at kende på en helt ny måde
  • Du finder ro og indre retning i en urolig tid
  • Du mærker din sommerkraft
  • Du høster og du gør dig klar til efterår, når forløbet lakker mod enden
  • Du oplever glæden ved at skrive og magien i fortællingens kraft
  • Du starter eller genstarter din skriveproces fra et nyt sted og skaber grobund for nye fortællinger

Ekstra: Har det din interesse, kan du gratis rekvirere en kopi af min eBog om Spirituel Skrivning.

Pris for 4 måneder skriverejse gennem sommeren

Pris DKK 1500,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. april 2022

Pris DKK 1200,-

Beløbet er inklusive moms

Klik på billedet herunder for at tilmelde dig.

Når du har tilmeldt dig, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.

Din plads er først endeligt booket, når betaling er modtaget.
Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay – se faktura.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: