Pålandsvind

Jeg åbner vinduet, duft af regn siver ind. Stille længsel vækkes blidt og jeg føres på vej. Det er et spørgsmål om at lytte, det er en kunst at kunne uden at kaste sine formodninger i grams. Bare følge håndens bevægelser og selv være så stille som mulig, se hvilke ord, der triller ud. Som sten i sandet.

Blæsten tager til, jeg går gennem klitterne og ned af en stejl skrænt, mine fødder glider i sandet, levende omkring mig, men jeg falder ikke og når ned på stranden i god behold. Der er pålandsvind, små skumkugler ligger som pynt i vandkanten, hvide som vat. Sten, muslinger og en ensom krabbe skylles på land.

Dér står hun så, kvinden, og spejder ud i horisonten, hvor skyer trækker sig sammen og snakker om regn. Kan vi? Skal vi? Hun er forbavset over at stå her, for det hele startede for kort tid siden i hendes skrivestue, et åbent vindue, en bog og en pen. Hun havde ingen anelse om, hvor ordene ville føre hende hen og om der ville være en fortælling at skrive i dag. Det er dér ikke altid og sådan skal det være. Der er en tid til at høste og en tid til at så.

Ikke alle fortællinger er hendes, de er levende væsener i luften, båret af fugle eller bragt på land af en sæl, måske. Der er mange muligheder og ofte ligger landskabet hen i uklar dis. Kunsten er at fatte pennen og skrive sig ind. Det er godt at stille spørgsmål, som man ikke prompte besvarer, man lader mysteriet danse sin dans. Og så skriver man i tillid uden at antage, nysgerrig og åben over det, der måtte dukke op undervejs.

Her er det så, at Tyren Tarbh kommer gående henover sandet og det er en overraskelse mere, for ham plejer hun ikke at møde her. Med udspilede næsebor og vind mellem hornene. Et landdyr ved vand.

”Vær hilset” siger Tarbh, ”hyggeligt at møde dig her, hvor havet møder himlen og elementerne spiller med åbne kort. Er du også ude at gå morgentur?”

Det spørgsmål undrer kvinden, for det er normalt at frænder ikke spilder tiden med høflighedsfraser og udenomssnak, de går lige til biddet. I de senere dage er hun blandt andet blevet bedt om at passe sin genfødsel og ære sin sande natur, som nu spirer i gylden muld. Men Tarbh synes ikke at have andet på hjerte end at hilse venligt, inden de skilles igen.

Han ler, så sandet skælver.

”Hovedsagen er at du så mig. Det er nok. Din sjæl ved besked.”

Han går videre langs stranden mod syd uden at sige farvel. I dag er det pålandsvind.

Lene Frandsen © Fra min egen skriverejse
26. juli 2022

Photo by David George, Dreamstime (c)

“Longing is not an unhealthy craving but the feminine expression of love. The masculine side of love is “I love you”, the feminine side is “I am longing for you”.

Because our culture had for so long rejected the feminine, we have lost touch with the potency of longing. Many people feel this pain of the heart and do not know its value.
They do not know that it’s their innermost connection to love. 
– Llwellyn Vaughan-Lee –

Længslen

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Høstens og efterårets intuitive skrivekurser er på plads, se listen herunder og rejs videre til det kursus, som kalder mest på dig.

Lige nu er der ravnerabat at hente på samtlige Fortællersken forløb.

Kærlig hilsen
Lene

Online skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022

DET MAGISKE LANDKORT – Høst
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

Det Magiske Landkort Høst er IKKE et Fortællersken skrivekursus. Det er et eSkrivekursus, hvor du skriver på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel eller et fælles rum.

TILMELDING DET MAGISKE LANDKORT


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2500,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. august
Pris DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: