Kunsten at vende tilbage

Den kommende morgen vågner jeg ved, at regnen trommer mod ruden. Jeg kan høre dråberne og fornemme fugten, som har lagt sig over landskabet. Endnu er det mørket, men snart vil lyset komme kravlende ind over klitterne. Snige sig op af havegangen og lægge sig et sted i haven. Horisonten vil være diset, havet skjult bag klitter og regndis. Havet, hvor vi mødtes i går og lyttede til det, Niamh havde på hjerte.

Maize var skeptisk, men faldt til ro i solnedgangens skær. Også hun måtte overgive sig. Da hun spurgte Niamh, hvad det handlede om og hvorfor hun dog ville vise os en solnedgang, så Niamh venligt på hende og svarede:

”Det handler ikke om, at jeg vil vise jer en solnedgang. Det handler om, at hvad solnedgangen vil vise jer.”

Så vi stod stille ved siden af hinanden og så solen forsvinde i havets skød. Vi betragtede himlen, farveskiftet og de mønstre, lyset lavede. Vi så fugle flyve forbi som silhuetter mod det orange lærred og i skumringen så vi hinanden i et nyt lys. Vi var vidner til en solnedgang.

Nu er det morgen igen. Jeg vågner i mørket og må finde min telefon frem for at se, hvad klokken er. Det var en nat med mange opvågninger, om få dage er det fuldmåne og det påvirker min søvn. Jeg bliver liggende lidt og lader tankerne flyde, jeg ser solnedgangen fra i går og tænker på, hvad Niamh sagde. Hun er tydeligvis en lærer som ikke alene hviler i sig selv, men som også har en inderlig forbindelse til naturen. Hun virker afslappet, selvom det er januar og mange er i gang med at udleve deres nytårsforsæt.

”Men problemet med nytårsforsæt” sagde Niamh, ”er at du har fokus på det, der er forkert i dit liv. Du vil tabe dig, spise sundere og motionere. Du vil ændre dine vaner. Du ser på det, som er forkert og helt automatisk sætter du pres på dig selv. Du skammer dig, hvis du ikke lykkes og falder i. Det er som om at det er alt eller intet, når du har lavet et nytårsforsæt.”

”Intentioner derimod rummer medfølelse. De binder os ikke til at bestemt udfald, de inviterer os derimod til at kigge venligt på vores mønstre og det, vi gerne vil manifestere. Og når vi falder i, indser vi at vi ikke er perfekte. Så starter vi igen. Husker og vender tilbage. Til vores intention. Uden at dømme os selv og vikle os ind i selvkritik og udskamning. Vi bevæger os videre, for det næste øjeblik er et friskt øjeblik og i morgen er en ny dag.”

”Vi har fokus på, hvad vi ønsker at skabe ikke, hvad vi ønsker at fixe.”

Jeg smiler i mørket. Udenfor tager vinden til og bliver til storm. Lyset lister stille forbi og da jeg endelig står op og trækker gardinerne fra, får jeg øje på solsorten under det gamle æbletræ. Jeg hilser på ham og føler glæde. Måske vil han være dér lidt senere, når jeg efter morgenmaden går ud for at møde havet og lade skumsprøjt og vind blæse mig tilbage. Til udgangspunktet. Det indre kald. Min intention. Det er en kunst at vende tilbage og starte igen. I dag er en ny dag.

Lene Frandsen ©
På vinterrejse i Det Magiske Univers
5. januar 2023

Photo by Antonel, Dreamstime (c)

”Jeg har en intention om at begive mig på skriverejse for at finde min unikke skrivestemme og sætte ord på det, der rører sig i min sjæl.”

Sådan kan din intention så fint lyde, hvis du er på vej ud på skriverejse. Du følger længslen, du ønsker at åbne op for det, der bor i din sjæl. Du må hjertens gerne bruge den og du kan eventuelt udskifte nogle af ordene, så de resonerer bedre med dig. Mærk efter, føles det godt, føles det rigtigt? Leg gerne med det og giv det tid til at simre lid.

Lad din intention komme fra hjertet

Intentionens kraft er stor, men husk altid at lade den komme fra hjertet. Du behøver ikke altid at give dine drømme retning, De svar, du har brug for, kommer ofte af sig selv som et resultat af din bagvedliggende intention. Derimod kan du tilføje dine intentioner visdom, vejledning og god energi og hele tiden vende tilbage til det, der er essensen af din intention.

Husk og tilbage. Lad dig gribe af processen og din dans i den.

Ligegyldig hvad din intention er med at møde op og skrive, så hjælper du magien på vej ved på forhånd at formulere en intention med dit forehavende. Ved at bruge ord med god energi, som støtter og løfter dig og som du kan mærke føles godt, når du skriver og læser dem, aktiverer du intentionens felt og gør dig modtagelig for, at det, du ønsker dig, kan finde dig, når du begiver dig på skrivevej.

Du åbner simpelthen op og gør dig modtagelig via din intention.

Vigtigt! Vær sikker på, at din intention kommer fra sjæl og hjerte og ikke er et resultat af egoets higen efter resultater og ydre succes. Din intention skal formuleres med hjertet og kunne mærkes i hjertet.

Kom, skriv og sæt din indre fortællerske fri

Skriveskolen for Fortællersker – Vinter 2023


FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL (Klik for invitation og detaljer)

Cyklisk skriveforløb for kvinder
Næste start 1. februar 2023

Pris pr. kvartal
DKK 650,-

Pris / årskort
DKK 2200,-

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

TILMELDING FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL


FORTÆLLERSKEN, INTUITIV SKRIVNING (Klik for invitation og detaljer)

Holdstart 16. januar 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2600,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN PENNENS KRAFT (Forår) Klik for invitation og detaljer

Holdstart den 20. marts 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2700,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 20. februar 2023
Pris DKK 2500,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN, PENNENS KRAFT

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: