Fortællingens Kraft

skovenijuli

Det er ganske vist. Det er blevet august og jeg er tilbage fra ferie. Skrivehuset holder igen åben for skrivecoaching og undervisning med en skøn blanding af personlige forløb, skriverejser og skriveworkshops.

Fortællingens Kraft

Efterårets nyhed er en intuitiv skriveworkshop som jeg kalder ”Fortællingens Kraft”.  Her kan du lære at bruge dine egne fortællinger som kompas og vejledning på den indre rejse, skrive og navigere fra sjælen og sætte din indre fortæller fri.

Skriveworkshoppen har til hensigt at åbne op for din indre fortæller og lære dig, hvordan du tager imod og lader dine egne fortællinger være lysende fyrtårne på din vej. Fortællinger er magiske og vækker den indsigt og visdom, der allerede findes i dig selv. Men du er nødt til at turde lade vågne.

Jeg vil invitere til skriveøvelser, der bl.a. handler om at forbinde os til vores intuition og til den verden af visdom, der findes i vores egen sjæl. På mange måder er den kreative proces og skrivevejen en rejse, hvor vi bevidst anvender vores feminine energi, som vi lærer at bruge på en ny og kraftfuld måde. Gennem ordene, skriverejsen og de fortællinger, der dukker op og hjælper os, kan vi igen lære at hvile i os selv og stå ved det, vores sjæl fortæller om. Vi genfinder vores kreativitet, indre ild og livsglæde og begynder at skrive med ny styrke og autencitet, der føles helt anderledes godgørende, end når vi skriver fra det mentale felt. Efterhånden opdager vi nemlig, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til vores liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier. Det er os. Fra et dybt sted i os selv, fra vores sjæl.

Hensigten er bl.a. at skabe et kreativt og kærligt rum, hvor de indre fortællinger kan finde afsæt og blomstre.

Læs mere om skriveworkshoppen Fortællingens Kraft og datoer her og tøv ikke med at tilmelde dig, hvis du kan mærke, at du skal være med. Der er kun plads til seks deltagere per gang og der er som regel rift om pladserne.

Hvis interessen er stor, vil jeg åbne op for nye datoer undervejs.

Måske ses vi?

Kærlig hilsen
Lene

skovenijuli

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: