Vintercirklen, den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder med skrivelyst og længsel
Start 23. oktober / Varighed: 14 uger

Vinteren og den mørke tid er som skabt til at trække energien hjem. Det er tid til fordybelse og til at nære det indre. Det er rodenergiens tid.

Det bliver tidligt mørkt. Vi vender næsen hjem og indad, for nu er det tid til at nære det indre og skabe rum til fordybelse, hvor vi kan være, sanke og restituere. Når vi hengiver os til mørket og tillader os selv at komme ned i tempo, slappe af og give slip på alt det ydre, som stresser os og løsriver os fra os selv, sker der noget magisk. Ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro.

Mørket slutter sig om os, så det ydre forsvinder for en stund. Vi opfordres til at nære os selv, sanke og lytte. Fra det sted kan vi også skrive. Og som Philip Carr-Gomm så rigtigt skriver det i citatet herunder, er der særlige tidspunkter i livet, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens stemme og sang.

When you hear the sound of your song, you will discover healing and new depths of in your soul.

I Vintercirklen, Den indre Rejse inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier. I stedet for at begræde den mørke tid, hengiver vi os til den og lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Vinteren bliver  vores allierede.

Vi starter vinterskriverejsen i slutningen af oktober (23.10) og glider ligeså stille ind i vinter, som ugerne går.

Vintercirklen - Den indre rejse

Vintercirklen, den indre rejse, eSkrivekursus er en hyldest til den indre rejse, vinteren og det energiarbejde, vi kan gøre via vores ord og skriverier.

Alene og på egen hånd

Du skal derfor være villig til at foretage denne skriverejse alene og gennemføre forløbet på egen hånd.

Hvad hvis jeg gerne vil deltage i kurset sammen med en god veninde?

Selvfølgelig kan du alliere dig med en god veninde, hvis I har en intention om at dele jeres ord, skriverier og funderinger omkring processen. Hvordan I gør det, er helt op til jer, men du er naturligvis velkommen til at kontakte mig for forslag til, hvordan I bedst kan gøre det, så I både værner om det indre og samtidig deler med hinanden af proces og fortællinger. Lad det i så fald blive en dans mellem inde og ude.


Vintercirklen, Den indre rejser består af 7 dele
Du modtager 7 smukke og inspirerende skrivebreve hver 14. dag

Hver 14. dag modtager du et smukt brev (PDF) fra mig med skriveafsæt, øvelser, spørgsmål til din proces, citater og anden inspiration til din vinterskriverejse.

Undervejs i forløbet har du mulighed for at stille mig spørgsmål om den kreative proces og dit skrivearbejde. Du får svar personligt på e-mail og jeg samler samtidig nogle af spørgsmålene og svarene i den eBog, som skænkes dig og de andre deltagere efter endt forløb.

Bemærk

I Vintercirklen, den indre rejse vil dér ikke være interaktion deltagerne i mellem.

Vintercirklen, den indre rejse, eSkrivekursus, er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

eSkrivekurset Vintercirklen, Den indre rejse
vil være givende for dig som har en intention om at

One thought on “Vintercirklen, den indre rejse

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: