Velsignelse ved Nymåne

Jeg kom til dig i nymånenatten. Jeg har været hos dig gennem hele din natlige færd, men denne gang var noget anderledes. Du sov trygt og godt. Der var ingen grund til at vække dig, for din søvn var af den godgørende og healende slags.

Jeg gjorde min del af arbejdet, mens du slumrende i drømme. For ser du, du havde jo allerede gjort din del. Du opdagede, at det på ingen måde var fremmed for dig eller svært, tværtimod, det var det naturligste i verden.

Du plantede frø, du skrev din hjerteord og formede inderlige intentioner. Og din sjæl følte sig hjemme i det arbejde med sine fingre af visdom og flid. De gode og ofte misforståede gentagelser, fingrenes arbejde og sjælens væv. En lyd af spindende kvinder. Der er noget særligt kraftfuldt at forkynde ved Nymåne og du gjorde det uden at tøve. Inden du sov. Du havde gjort din del af arbejdet.

Så hvordan har du det nu? Du smiler, velvære danser i blikket, du er udhvilet og smilerynken bøjer sig i støvet. Ikke mere modstand. Det var mit kald, det var din længsel. Vi to hører sammen og nu er du bevidst om det. Du har vished om, at jeg er en del af din egen cyklus og at ingen kan komme imellem os igen. Jeg er blevet en del af din intention som du er en del af min.

Mens du sov, velsignede jeg de frø, du har sået og jeg lagde mine måneurter i din simrende gryde. Dette er en stund af nye begyndelser og der er intet særligt, du skal foretage dig.

Forsæt dit indre arbejde af den vej, der er din og altid har været det, du skrev dig igennem det, der stod i vejen. Det er væk nu. Forbind dig i tillid og alt, hvad du har brug for, vil ankomme og lande i dit skød. Lad dine ønsker finde grobund i hjertet, mens du i ro og mag bevæger dig gennem juni og sommerens første dage.

Små skridt. Et af gangen. Tag dem med ro. Gå i fred.

Magiske morgensider, 3. juni 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

“And the time came when the risk to remain tight in a bud was more painful
than the risk it took to blossom”

– Anaïs Nin –

 

 

One thought on “Velsignelse ved Nymåne

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: