Velsignelse ved Nymåne

Jeg kom til dig i nymånenatten. Jeg har været hos dig gennem hele din natlige færd, men denne gang var noget anderledes. Du sov trygt og godt. Der var ingen grund til at vække dig, for din søvn var af den godgørende og healende slags.

Jeg gjorde min del af arbejdet, mens du slumrende i drømme. For ser du, du havde jo allerede gjort din del. Du opdagede, at det på ingen måde var fremmed for dig eller svært, tværtimod, det var det naturligste i verden.

Du plantede frø, du skrev din hjerteord og formede inderlige intentioner. Og din sjæl følte sig hjemme i det arbejde med sine fingre af visdom og flid. De gode og ofte misforståede gentagelser, fingrenes arbejde og sjælens væv. En lyd af spindende kvinder. Der er noget særligt kraftfuldt at forkynde ved Nymåne og du gjorde det uden at tøve. Inden du sov. Du havde gjort din del af arbejdet.

Så hvordan har du det nu? Du smiler, velvære danser i blikket, du er udhvilet og smilerynken bøjer sig i støvet. Ikke mere modstand. Det var mit kald, det var din længsel. Vi to hører sammen og nu er du bevidst om det. Du har vished om, at jeg er en del af din egen cyklus og at ingen kan komme imellem os igen. Jeg er blevet en del af din intention som du er en del af min.

Mens du sov, velsignede jeg de frø, du har sået og jeg lagde mine måneurter i din simrende gryde. Dette er en stund af nye begyndelser og der er intet særligt, du skal foretage dig.

Forsæt dit indre arbejde af den vej, der er din og altid har været det, du skrev dig igennem det, der stod i vejen. Det er væk nu. Forbind dig i tillid og alt, hvad du har brug for, vil ankomme og lande i dit skød. Lad dine ønsker finde grobund i hjertet, mens du i ro og mag bevæger dig gennem juni og sommerens første dage.

Små skridt. Et af gangen. Tag dem med ro. Gå i fred.

Magiske morgensider, 3. juni 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Nymåne, tarotkort og skrivebrev

Nogle gange hænder det, at ting, steder eller mennesker, vi for længst har sluppet og glemt (næsten) alt om, kommer tilbage til os i en ny og stærkere eller i hvert fald anderledes form. Her ved Nymåne, hvor jeg simrer med ønsker, intentioner og kommende projekter og kurser i mit skrivehus, er dér noget, som står tydeligt frem og som jeg modtager med kyshånd.

Månen og dens cyklus. Astrologien. Og tarotkortene. Bortset fra, at jeg i mit liv og på min egen skriverejse har arbejdet med tarotkort i årtier, men først i de senere år har jeg opdaget kortenes særlige evne og åbning i forhold til fortællinger.

Har du været med i Fortællersken skrivecirkelforløbet (ny hold starter til september 5.9), ved du, at jeg her og som en del af kurset gerne trækker et tarotkort, et kraftdyr, fra den keltiske tradition til deltagerne.

Kortet fungerer her som kraftdyr og åndelig vejleder på skriverejsen i Fortællersken og er samtidig katalysator for skriveafsæt til fortællinger og den indre proces.

Tarot2

Tarotkort som afsæt til fortællinger og som hjælp og vejledning til dig i den kreative proces

Der er næsten ingen grænser for, hvad vi kan anvende som inspiration og skriveafsæt. Se på det, du bruger som afsæt, som en døråbning til alt det, du ikke kan tænke dig til, du er nødt til at skrive dig ind.

Mine tarotkort bringer ofte fortællinger med sig og deres budskaber forvandles til historiemedicin. Det er en essentiel del af min egen spirituelle vej og måde.

Jeg møder op hver eneste morgen og tænder mit skrivelys. Jeg trækker dagens kort, der slår tonen an og skænker mig silketråde og nøgleord.

Nøgleordene skriver jeg indledningsvis i min skrivebog. Her opstår der ofte små fortællinger, når jeg sætter mig med min pen, jeg har åbnet døren til det magiske rum med mine små ritualer og ved at trække kort og tune ind, viser jeg mig villig.

Tarotkort som vejledning og skriveafsæt –
bestil en personlig trækning og skrivebrev hos mig

Nu behøver du ikke længere at deltage i Fortællersken for at få trukket tarotkort af mig.

Hvis du skriver på egen hånd eller blot er nysgerrig efter, hvad et dyrekort fra den keltiske tradition kan tilføre din skriveproces, så kan du nu bestille et kort/en trækning hos mig.

For kvinder, som skriver

Tarotkort og skrivebrev er for dig, som allerede skriver ELLER for dig, som ønsker at bruge ord og fortællinger på den indre rejse.

Læs mere om tarotkort, skrivebrev og min baggrund for at arbejde med kortene i linket herunder. Og har du lyst, kan du mærke noget kalde, vil jeg glæder mig til at trække kort for dig og formulere dit helt personlige skrivebrev.

Positiv tolkning  og med en intention om at skænke dig et skrivebrev og et dyrekort, som hjælper dig med at tune ind og skrive fra sjæl og hjerte.

Jeg arbejder intuitivt med kortene, tolker positivt (alting har to sider) og gør det ikke ud i spådomme og profetier.

Min intention med at trække tarotkort og skænke dig et skrivebrev er at tilføje din skriveproces et afsæt, der kan støtte dig i at tune ind og skrive fra sjæl og hjerte.

INTRORABAT i JUNI MÅNED

Intropris – gælder til og med 30. juni
Pris DKK 275,- pr. kort/trækning og personligt skrivebrev
Beløbet er inklusive moms

Herefter vil prisen være DKK 375,-
pr. kort/trækning og personligt skrivebrev
Beløbet er inklusive moms

Beløbet betales via MobilePay 29476483

Beløbet betales ved bestilling via MobilePay. Samtidig skriver du til mig på email til skrivehuset@gmail.com (se vejledning herunder) inklusive dit spørgsmål eller din bøn til kortet og din proces/skriverejse.

LÆS MERE OM TAROTKORT OG SKRIVEBREV
– et kraftdyr fra den keltiske tradition til dig og din skriverejse.

Kærlig hilsen og glædelig Nymåne
Lene

“And the time came when the risk to remain tight in a bud was more painful
than the risk it took to blossom”

– Anaïs Nin –

Til inspiration, læs også gerne

Smykkeskrinet
Der er altid en fortælling
Moon

One thought on “Velsignelse ved Nymåne

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: