Stjernen

“With the blessings of the Great Bear of the starry heavens and the deep fruitful earth, we call upon the powers of the North.”
– From Druid Ceremony –

The power of the North, gentager jeg for mig selv og ved instinktivt, hvad det handler om. Han kommer med vinteren, hvor retningen er nord og rodenergien råder.

”Jeg tror, at jeg er faret vild” erkender jeg, så snart jeg ser ham i skumringens dis. Han svarer mig ”tillykke”.

”Hør, laver du grin med mig?”

Han ryster bare på hovedet. Du kan se på det som en styrkeprøve, der allermest handler om din tro. Og din tillid selvfølgelig. Værdien i vildfarelsen er kendt, der hvor jeg kommer fra. Den er en gave, for på sjælens vej er der ikke landkort og vejvisninger endsige skilte og pegende pile. Du må følge på din intuition og stole på den og som bekendt gøres det ved at være til stede i hvert øjeblik lyttende og årvågen.”

”Du står ved porten til vinter, men den ser anderledes ud end sidst, årshjulet drejede. Porten. Rejsen går gennem nye og ukendte strækninger og du må vove ikke at vide, vove vildnisset. Din styrke er større end du tror og dit indre kompas fungerer allerbedst, når du har tillid til det.”

”Sæt dig, tænd dit skrivelys og skriv dig ind, gennem ord og fortællinger kan du åbne op for din vinterkraft og finde vej gennem mørket. Ser du den nu? Stjernen.

Magiske morgensider, 18. november 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Skrivekurser og workshops
Vinter 2019/20

For kvinder med skrivelyst og længsel

 

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II Eventyret – online skrivekursus 
for kvinder med skrivelyst og længsel
Starter den 15. januar 2020 – varighed 4 måneder

Fortællersken II er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken. Her kommer det til at handle om eventyr og om helt bevidst at invitere eventyr og dets symbolik ind i skriveprocessen.

Du kan være med som fortsættelse på Fortællersken I, hvilket vil sige, at du har været med i Fortællersken mindst én gang, men er du skriverejsende på egen hånd og har du allerede den fornødne bundklang som fortællerske, så kan du selvfølgelig springe direkte ind i FORTÆLLERSKEN II og byde eventyr og fortællinger op til dans.

Et eventyr er en fiktiv historie som ofte har folkloristiske karakterer så som feer, hekse, elverfolk, trolde, kæmper og talende dyr. De har deres tradition i de mundtlige fortællinger, men på Fortællersken II fremkalder vi eventyrerne ved at skrive intuitivt og trække på den kilde, der allerede findes i os.

Selvom du ikke har prøvet det før, vil du sandsynligvis opleve, at eventyret ligger gemt i dig og bare venter på at blive fremkaldt.

Eventyret hjælper os på vej. Det viser os udveje og åbner op for nye veje og måder at anskue situationer på. Det fortæller os bl.a., at vi skal være os selv, at vi skal turde ikke at vide og vove vildnisset. Det er essentielt at fare vild både i eventyret og i den første kreative fase.

Klik her eller på billedet ovenfor for invitation og detaljer.

TILMELDING TIL FORTÆLLERSKEN II – EVENTYRET – Start 15.01.20


Fortællersken

Fortællersken I – online skrivekursus 
for kvinder med skrivelyst og længsel
Starter den 1. februar 2020 – varighed 4 måneder

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger. Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Klik her eller på billedet ovenfor for invitation og detaljer.

TILMELDING TIL FORTÆLLERSKEN I – Start 01.02.20

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: