Hjertet af din intention

Det regner, den slags regn som lægger et fint lag af dis over landskabet. Regnen renser og det er din opgave i dag. At rense lidt ud i alt det, der blokerer for glæden.

Denne gang har du accepteret tomrummet som en gave, ja du har endda inviteret det ind i din sfære. Nu ved du at en kvinde har brug for sit tomrum og at stilhed er en forudsætning for, at nyt kan opstå fra et andet og mere kærligt sted. Fornyelsen kommer langsomt som lyset, der vender tilbage ved Vintersolhverv.

Selvom det nu er maj og forår er på vej mod sommer, har det længe været vinter indeni. Det har forvirret dig, gjort dig trist, du har kæmpet imod og lidt nederlag. Den kamp kunne ikke vindes. Den lange nat har været et genfødslens gravkammer, hvor du har set indre dæmoner i øjnene og mærket frygtens trange kår.

Jo mere, du kæmpede imod, desto dybere blev både sorg og mørke. Men det var nødvendigt. Havde det ikke været dér, var du blot gået videre i samme retning med hovedet under armen og sjælen i laser. Nu samler din sjæl sig igen og jeg fornemmer, at du mærker det.

Jeg nikker, en ny tone er slået an indeni. Denne morgen er som et kys efter lang tids kærlighedstørke, modstand smelter og hjertet falder til ro.

”Det er for tidligt at sætte ord på” siger jeg til hende. Hun nikker.

”For dig ja, så lad mig om det. Invitationen til dig i dag går i al sin enkelthed ud på at blive i den ro, du nu mærker. En flamme brænder stille, der var stadig gløder dit bål. Ikke alt var brændt ud. Værn om din flamme, varm dig ved den og vid, at du nu har forladt frygtens fangekælder. Men øjnene skal vænne sig til lyset og faren er ikke drevet over.

Noget i dig vil stadig hige efter fart og resultater. Når du mærker det, sætter du dig på dine hænder. Helt symbolsk, ja! Bliv siddende med følelsen og hold den, lad være med at reagere selvom det er svært. Snart vil impulsen stilne og du kan igen vende tilbage til hjertet af din intention. Jeg velsigner dig, må dagen bringe dig stunder med glæde og ro.”

Magiske morgensider, 5. maj 2020
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Connected

Intentionens kraft

Wayne Dyer betragtede intention som en kraft i universet, som muliggør skabelse af alt, hvad der er til. Intention er således ikke noget, man gør eller tilstræber, det er snarere en energi, som vi allerede er en del af. Han forklarer intentionen som et energifelt, der er fuldt tilgængeligt for alle og som vi kan aktivere og bruge til at skabe positiv fremgang i vores liv.

Drop kampen og mistilliden til livet

En af måderne at få kontakt til energifeltet af intention er at droppe kampen, fordommen og mistilliden til livet og i stedet at søge harmoni med det, der omgiver os.

Ved at hengive os til det subtile, naturlige flow og bevidst at søge harmonien, giver vi plads til at vores dybeste ønsker kan manifestere sig. Han fortalte, at retningen for vores dybeste ønsker dukker helt naturligt op til overfladen, når vi giver slip.

Intentionens 7 principper i følge Wayne Dyer

 1. Kreativitet
 2. Venlighed
 3. Kærlighed
 4. Skønhed
 5. Udvidelse
 6. Ubegrænset overflod
 7. Modtagelighed

Kilde: “The Power of Intention” by Dr. Wayne W Dyer.

Uanset om du er enig med Wayne Dyer i hans betragtninger eller om du helt begriber, hvad intentionens kraft egentlig er, kan du med stor fordele alliere dig med intentionens kraft, når du begiver dig på skriverejse Intentionens kraft vil afsløre sig for dig undervejs. Jeg har selv gjort det og jeg øver mig til stadighed på at ære min intention og i at have tillid til både livet og skriverejsen.

Tillid skaber forbindelse.

Formuler din intention og lad den løfte og støtte dig

Ligegyldig hvad din intention er med at møde op og skrive, så hjælper du magien på vej ved på forhånd at formulere en intention med dit forehavende. Ved at bruge ord med god energi, som støtter og løfter dig og som du kan mærke føles godt, når du skriver og læser dem, aktiverer du intentionens felt og gør dig modtagelig for, at det, du ønsker dig, kan finde dig, når du begiver dig på skrivevej. Du åbner simpelthen op og gør dig modtagelig via din intention.

Aktiv deltagelse er en forudsætning

Men du er nødt til at møde op og skrive. Aktiv deltagelse er en forudsætning. Hvis du ikke møder op og skriver, sker der ingenting. Din sjæl kalder på dig via din skrivelængsel, men du er nødt til at møde op og holde pennen.

Ord er energi

På samme måde som intention er et energifelt, er de ord, du anvender, også energi. Ordene bliver din tryllestav, fordi du bevidst anvender energien i ordene til at fragte dig. Du baner vej for at den gode energi er med på din skriverejse og at det, du har en intention om, rent faktisk også kan ske fyldest.

Samtidig skaber du et rum, hvor du har lyst til at være, for du har formuleret din intention og givet dig selv både plads og lov til at skrive og folde ud. Du har sagt det højt, du har lavet en slags kontrakt med dig selv og Kilden. Du er klar.

Huske og vende tilbage

Men vi glemmer, vi er mennesker, så en del af praksis her er virkelig at HUSKE og at VENDE TILBAGE. Igen og igen. ”Jeg har en intention om at skrive, om at møde op og sige ja til min skrivelængsel.”

Men kun én kan tage det første skridt. Og det næste. Du holder pennen. Valget er dit.

Between Stories _ Det magiske landkort

Du kan stadig nå det!

Mit online skriveforløb for kvinder, Between Stories, Det Magiske Landkort, starter på torsdag den 7. maj og der er endnu ledige pladser.

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

De indre landskaber

Forestil dig, at du kan gå på opdagelse i dit indre landskab og at du kan udforske tærsklen. Beskriv landskabet. Hvad ser du? Er der bakker? Marker? En sø eller et bjerg?

Du kan foretage en skrivende vandring gennem dit indre landskab på samme måde, som du kan vandre i en fortælling. Ja, faktisk kan du med fordel kombinere de to og lade fortællingens kraft støtte dig på din rejse. Med dig har du din rejsedagbog, hvor du noterer dig det, du ser og oplever.

Har du skrivelyst og længsel?

Brug for at skabe rum til fordybelse og gøre noget inderligt godt for dig selv?

Så kom og vær med på Between Stories, Det Magiske Landkort. Vi starter den 7. maj og der er endnu ledige pladser. Du er ventet.

Kunsten at eje sin historie

Når vi beskriver og sætter ord på, ejer vi stedet. Det sted, hvor vi befinder os i det indre landskab og de fortællinger, som dukker op.

Og det er stort at eje sin historie. Det fjerner os fra offerrollen og fra følelsen af magtesløshed. Det lærer at os at vente aktivt, mens vi skriver om det. Her bruger vi følelserne som blæk af både accept og forandring dog uden at forcere.

Vi lytter til det, der vil skrives gennem os.

Du lærer at åbne dig for fortællingens kraft, mens du skriver dig ind i indre landskaber og folder ud. Steder på dit magiske landkort vil dukke op af disen og du får lejlighed til at sætte ord på.

Det gør godt at have en stærk pen i urolige tider.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories –
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler

Start: 7. maj 2020
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 800,-

Beløbet er inklusive moms

som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding.

TILMELDING til Between Stories, det magiske landkort

Klik på link ovenfor for tilmelding.
Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Between Stories, Det Magiske Landkort,
klik for invitation og detaljer

Swan2

Selvom det nu er maj og forår er på vej mod sommer, har det længe været vinter indeni. Det har forvirret dig, gjort dig trist, du har kæmpet imod og lidt nederlag. Den kamp kunne ikke vindes. Den lange nat har været et genfødslens gravkammer, hvor du har set indre dæmoner i øjnene og mærket frygtens trange kår.

Jo mere, du kæmpede imod, desto dybere blev både sorg og mørke. Men det var nødvendigt. Havde det ikke været dér, var du blot gået videre i samme retning med hovedet under armen og sjælen i laser. Nu samler din sjæl sig igen og jeg fornemmer, at du mærker det.

Svanen, Magiske Morgensider, Lene Frandsen (c)

2 thoughts on “Hjertet af din intention

Add yours

 1. Hej Lene..💚

  Kan jeg stadig nå at komme være med i kurset du startede op i går?

  Gode tanker til dig. Maja.

  Sendt fra min iPad

  > Den 5. maj 2020 kl. 08.30 skrev Skrivecoach Lene Frandsen : > > >

  1. Kære Maja

   Det kan du for såvidt godt, hvis jeg må sende dig 1. del og tilhørende dokumenter på almindelig mail. Resten kommer til at køre automatisk. Tilmeldingslinket er lukket nu, men tilmeld dig hos mig med e-mail til skrivehuset@gmail.com – så sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.
   Alternativt kan du tilmelde dig samme kursus dog først med start den 20. juni. Tilmeldingslink https://mailchi.mp/82864b970ba6/tilmelding_betweenstories_detmagiskelandkort_juni2020

   Lad mig høre fra dig og meget gerne på mail til skrivehuset@gmail.com

   Kærlig hilsen
   Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: