Hemmeligheden

Har jeg mon opdaget hemmeligheden? spørger jeg hende i dagens først lys. Det har regnet, luften er kølig og fuld af fugt. Gråsorte skyer smyger sig søvnigt over himlen og så pludselig: En sprække. Sol. Lys. Håb.

Er det mon selveste meningen med livet, der i et uventet øjeblik har afsløret sig for mig? Er det derfor, min sjæl nynner og kroppen er faldt til ro.

Hun står med ryggen til mig i lysningen, men drejer hovedet en halv omgang og ser på mig. Ord er overflødige. Jeg nærmer mig gennem det høje græs, mine buksekanter og sko er våde. Regnen har sat sit spor. Frodige dufte sværmer i luften som myg, da vi bevæger os længere ind i skoven og følelsen af vildnis kærtegner min hud.

”Det er dette, du søger” siger hun, for tale kan hun skam. Jo vildere skoven bliver, desto hurtigere falder du til ro. Stress og uro er sikre tegn på, at du er i ubalance med din sjæl og naturen. Det fordamper, når du igen tuner ind og skaber forbindelse. Det er sand harmoni, det er selveste hemmeligheden. Her får din intention vinger og du sover som en sten om natten. Udhvilet, glad og tilfreds.

Din deltagelse i hvert øjeblik, dansen. Dine skridt gennem dagens timer og din årvågenhed. Du kan helt bevidst søge harmonien ved at droppe kampen. Modstand smelter, uro forgår. Det er hemmeligheden.

Magiske morgensider, 5. juni 2020

Hind

Soul of Place – Det magiske Landkort

Hvert sted på det magiske landkort har sin fortælling og ofte en særlig symbolik eller en frænde knyttet til. Dagens fortælling giver mig en dyb følelse af harmoni og glæde og det, som hjorten fortæller mig, vil jeg altid kunne huske:

“Jo vildere skoven bliver, desto hurtigere falder du til ro. Stress og uro er sikre tegn på, at du er i ubalance med din sjæl og naturen. Det fordamper, når du igen tuner ind og skaber forbindelse. Det er sand harmoni, det er selveste hemmeligheden.”

Kunsten at eje sin historie

Min opgave er nu at navngive og eje stedet. For når vi ejer vores historie og selv fører den pen, der skriver vores vej, får vi et kraftfuldt redskab til skrive os ind på sjælens vej. Vi opdager, at vi rummer et orakel af visdom i os, som vi over tid kan dyppe vores pen i. Her finder vi svar, her får vi vejledning og magiske doser af historiemedicin, der gør både sjæl og hjerte godt.

Mit eSkrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, hjælper dig på skrivevej. Her får du mulighed for at simre gennem sommeren med ord og skriverier og selv forme et sjæleligt landkort på den indre rejse.

Forløbet varer 8 uger. Hver uge får du et nyt skrivebrev med inspiration og afsæt til at bevæge dig videre på din skriverejse og tegne dit indre magiske landkort gennem ord og fortællinger. Du behøver ikke kunne noget særligt på forhånd, du får kærlige instruktioner til, hvordan du kan gribe det an. Du oplever magien i fortællingens kraft og vækker din skriveglæde.

Sæt 3-4 timer af om ugen og skriv dig ind. Det er faktisk nok. Du behøver ikke have ferie for at deltage, selvom du sagtens kan tage skriveforløbet med dig på ferie, i sommerhus og ud i naturen. Men skal du arbejde i sommer, kan skrivekurset derimod blive din oase, hvor du helt bevidst søger ind og fordyber dig.

Between Stories _ Det magiske landkort

Between Stories – Det magiske Landkort

Online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Nyt hold starter den 20. juni 2020

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

De indre landskaber

Forestil dig, at du kan gå på opdagelse i dit indre landskab og at du kan udforske tærsklen. Beskriv landskabet. Hvad ser du? Er der bakker? Marker? En sø eller et bjerg?

Du kan foretage en skrivende vandring gennem dit indre landskab på samme måde, som du kan vandre i en fortælling. Ja, faktisk kan du med fordel kombinere de to og lade fortællingens kraft støtte dig på din rejse. Med dig har du din rejsedagbog, hvor du noterer dig det, du ser og oplever.

Det skal vi lege med på mit eSkrivekursus Between Stories, Det Magiske Landkort, som starter den 20. juni og du er inviteret.

Her får du inspiration af den slags, som taler til sjælen. Du skriver dig ind og behøver ikke at kunne noget særligt på forhånd. Lad dig blot fortrylle af fortællingens kraft.

Har du skrivelyst og længsel? Brug for at skabe rum til fordybelse og gøre noget inderligt godt for dig selv?

Så kom og vær med på Between Stories, Det Magiske Landkort. Vi starter den 20. juni ved Sommersolhverv.

Between Stories –
et online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler

Start: 20. juni 2020
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 800,-

Beløbet er inklusive moms

som betales via MobilePay 29476483 (eller bankoverførsel) ved tilmelding.

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne deltage. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din sommer.

TILMELDING til Between Stories, det magiske landkort

Klik på link ovenfor for tilmelding.
Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

KLIK HER FOR INVITATION OG DETALJER

Hind 2

“Jo vildere skoven bliver, desto hurtigere falder du til ro. Stress og uro er sikre tegn på, at du er i ubalance med din sjæl og naturen. Det fordamper, når du igen tuner ind og skaber forbindelse. Det er sand harmoni, det er selveste hemmeligheden.”

Hind, Magiske morgensider, 5. juni 2020 (c)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: