Kvinde med gråt hår og frakkevinger

I går mødte jeg Drømmekoen. I dag er det hesten Each, som slår mig følge, hun kommer løbende ind over marken fra vest og standser på vejen foran mig.

”Vær hilset” siger vi i kor og sætter pris på hinandens selskab. ’

Jeg fortæller hende om en drøm, jeg havde i nat. Jeg cyklede gennem en fransk landsby og fik øje på en kvinde foran mig, også hun var på cykel. Det grå hår flagrede i vinden og hendes frakke var som vinger. Jeg fulgte efter hende op af bakken, hun skød en god fart og stod først af cyklen, da vi nåede landsbyens hjerte, et torv midt i byen.

En stor café med åben front dominerede med borde, stole og røde duge midt på torvet. I baggrunden stod den stoiske kirke med sit mægtige klokketårn. Jeg stillede min cykel op af kirkegårdsmuren og så mig omkring.

Kvinden med gråt hår og frakkevinger gik rank og med lange skridt hen til et af bordene, hvor hun blev mødt af tre andre kvinder. De hilste hjerteligt på hinanden med kys og kram og jeg mærkede et stik af misundelse. Tænk at få et knus igen. At mærke en andens varme tæt ved sit hjerte.

Ved de andre borde sad der også kvinder og talte sammen over rødvin og oliven. Ved et af bordene fik jeg øje på en tom stol og søgte derhen uden helt at vide hvorfor. De tre kvinder, som allerede sad ved bordet, bød mig velkommen som det selvfølgeligste i verden. De skænkede vin, vi skålede og snart gik snakken lystigt. Det var som var jeg ventet. De var lette at tale med. At betro sig til. Jeg følge mig hjemme i deres midte.

Ved bordet til højre sad kvinden med gråt hår og frakkevinger, hun så på mig og løftede sit glas for at skåle. Hendes smil var varmt. Uden at have planlagt det var jeg blevet en del af en flok kvinder, som mødtes engang om måneden på torvet. De havde ikke kendt hinanden i forvejen, men var alle tilfældigvis kommet forbi og flokken var vokset som månederne gik. Inden vi tog afsked, aftalte vi en ny dato for næste møde.

“Jeg var ked af at vågne”, betror jeg Each og hun nikker forstående. Det var så skønt. En dejlig drøm om fællesskab og om at mødes i tillid. Ingen masker, vatpinde eller pas. Bare en flok kvinder, som tilfældigvis kom forbi et torv i en fransk landsby. Bare forår. Og glæde ved at være sammen.

Magiske morgensider, 27. marts 2021
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Photo by Gillespaire, Dreamstime (c)

Sommersjæl, en inderlig skriverejse for kvinder

Det bliver næppe som i drømmen, jeg havde i nat. Jeg kommer ikke til at cykle igennem en fransk landsby og følge efter en kvinde til et torv, hvor jeg mødtes med en skøn flok kvinder. Jeg kommer ikke til at rejse ud i verden, men som altid vil jeg rejse alligevel. I det indre.

Den rejse vil jeg gerne invitere dig med på. For jeg har skabt et inderligt skriveforløb for kvinder, som starter den 1. maj. Det hedder Sommersjæl og er en hyldest til det sjælearbejde, vi kan gøre via ord og fortællinger.

Forankret i årshjulet

Sommersjæl er forankret i årshjulet og du vil få mulighed for at danse mellem landskaber. Det indre og det ydre. Det ydre landskab i maj er et frodigt sted, men hvordan ser dit indre landskab ud på samme tid? Hvilke følelser byder sig til? Dufte? Fortællinger og minder?

Det er kraftfuldt at forankre sig i årstiden. Hvert skrivebrev er tilknyttet sin sommermåned og det går du på opdagelse i. Via ord og fortællinger bevæger du dig med energien.

Vi kan lære os selv at både leve og skrive cyklisk. Det, som jeg kalder at skrive i pagt med årshjulet. Og når vi gør det igennem et stykke tid og kommer hele vejen rundt på årshjulet for så at starte forfra og gøre det igen, begynder vi at opdage noget. Vi kan praktisere gentagelsens magi.

Men i Sommersjæl er vi naturligt til stede i sommeren. Vi er bevidst om det indre og om at søge det, der gør os godt. Det kan skrivningen også hjælpe med. Lad ord og fortællinger åbne op for det, du måske ellers danser udenom. For det er nemlig ikke kun det ubehagelige, vi gerne vil undgå. Mange af os er endnu ikke gået igennem glædens port. Det kan Sommersjæl hjælpe dig med at gøre.

Skriv din sommer. Skriv din sjæl.

Som deltager i Sommersjæl får du

  • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: maj, juni, juli, august
  • Dit plantekort fra den keltiske tradition. Jeg trækker kort til dig og du får ideer til, hvordan du kan skrive og arbejde med planten som frænde.
  • Du lærer sommeren og dig selv at kende på en helt ny måde
  • Du finder ro og indre retning i en urolig tid
  • Du mærker din sommerkraft
  • Du høster og du gør dig klar til efterår, når forløbet lakker mod enden
  • Du oplever glæden ved at skrive og magien i fortællingens kraft
  • Du starter eller genstarter din skriveproces fra et nyt sted og skaber grobund for nye fortællinger

Ekstra: Har det din interesse, kan du gratis rekvirere en kopi af min eBog om Spirituel Skrivning.

Pris for 4 måneder skriverejse gennem sommeren

Pris DKK 1200,-

Beløbet er inklusive moms

Tilmeld dig ved at klikke på billedet herunder

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig via link/billedet ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.

Din plads er først endeligt booket, når betaling er modtaget.
Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Sommersjæl er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

SOMMERSJÆL – KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

One thought on “Kvinde med gråt hår og frakkevinger

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: