Håbets sang

”Slap af og få en mere afslappet og åben tilgang til livet” siger Bradan, som er laks. Den helligste fisk af dem alle. Således får jeg rådgivning hos stammens ældste, den svømmende medicinmand.

Vi mødes samme sted som i går, jeg med en vis forundring i stemmen, da jeg hilser og siger hej.

”Vær hilset” svarer han og i samme åndedrag: ”Vær velsignet. Så mødes vi igen.”

Er jeg overhovedet komme ud af gårsdagens fortælling? Forlod jeg det Magiske Univers? Da jeg giver mig tid og tænker tilbage, er jeg selv i stand til at besvare det spørgsmål. Som i drømme er jeg vendt tilbage og i solopgang mødes vi igen. Ved flodens bred. Der er fart på floden, vandet bruser sig vej, ser sig ikke tilbage, skynder sig forbi. Lyden er fuld af forunderlig musik.

En ny dag er kommet. Bradan svømmer lidt rundt i vandkanten, mens jeg står på bredden og samler mig. Alle de mange brikker og løse ender. Alle spørgsmålene.

”Og tvivlen?” spørger han, ”er den væk?”

”Den er blevet mindre, så meget kan jeg sige og troen fylder mere nu. Som en flamme i min indre er noget blevet født og jeg nærer det, håbet i mit bryst.”

”Dit lille lys” svarer han med ømhed i stemmen, ”dit indre barn Mabon. En ny cyklus dæmrer og dagen gryr. Det går langsomt nu, hastværk er lastværk, som I ynder at sige. Men kun få efterlever det. Kunsten er at dvæle i langsomhedens lys, slappe af, give slip og lade komme.”

Jeg smiler.

”Ja selvfølgelig, det er jo også weekend.”

Kan laks grine himmelhøjt? Kan floder? For jeg sværger på, at det er hvad der sker, da jeg har udtalt de ord. Alt omkring mig klukker. Der er lang vej endnu.

Da Bradan igen er i stand til at tale, håber han mig ikke over min dumhed. Han udskammer ikke og gør ikke forkert. Han siger bare ”ja ja” med overbærende stemme, for han ved, at jeg har forstået det nu. Måske er det derfor, at vi mødes igen i dag? Han vil være sikker på, at hans elev har fattet budskabet og kan tage det med sig. Nære det som ilden i det indre, sikre at den spæde flamme ikke dør ud.

Gå så langsomt, at hun ikke taber tråden, for den er alt, hun har tilbage nu. Alle de mange brikker og løse ender er forsvundet som den første morgenfrost. Tvivlen er blevet tavs. I solopgangens skær synger håbet sin sang og selvom du ikke kender den endnu, må du gerne synge med.

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
22. januar 2022

You have the need and the right to spend part of your life caring for your soul. It is not easy.

You have to resist the demands of the work-oriented, often defensive, element in your psyche that measures life only in terms of output – how much you produce – not in terms of the quality of your life experiences.

To be a soulful person means to go against all the pervasive, prove-yourself values of our culture and instead, treasure what is unique and internal and valuable in yourself,and your own personal evolution.

– Jean Shinoda Bolen –

Skriv din sjæl –
Fortællersken online skriveforløb for kvinder

På Skriveskolen for Fortællersker afholder jeg online skrivekurser for kvinder med fokus på intuitiv skrivning. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Alle online skrivekurser er glidende. Der er ikke bestemt datoer eller tidspunkter, du skal skrive. Du skaber selv dit rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og livsrytme.

Når tiden er til det, vil jeg igen afholde intuitive skriveworkshops og skriveretreats.

Jeg har holdt mine online skrivekurser i årevis nu og for mig er det ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på.

Skrivende fordybelse og indre nærvær

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magisk og godgørende skriveproces.

Jeg benytter ikke videoer eller sessions, hvor vi mødes live online. Alt foregår skriftligt. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Skriveskolen for Fortællersker – Vinter/Forår 2022


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 15. januar 2022 – ALLE PLADSER ER BOOKET
Online skrivekursus for kvinder

PRIS DKK 2400,-

Beløbet er inklusive moms

VARIGHED 4 måneder

NYT HOLD KOMMER TIL SEPTEMBER 2022 – tilmeldingslink følger
Du kan forhåndstilmelde dig på skrivehuset@gmail.com

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 1. februar 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2850,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING TIL FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 20. marts 2022
Online skrivekursus for kvinder

PRIS DKK 2800,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 20. februar 2022
Pris DKK 2500,-

Beløbet er inklusive moms

Tilmeldingslink følger – du kan reservere din plads på holdet ved at skrive til skrivehuset@gmail.com

VARIGHED 4 MÅNEDER


Det foregår online

og det er et bevidst valg ikke et nødvendigt onde

Jeg har nu afholdt online skrivekurser i årevis nu og for mig er det ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magisk og godgørende skriveproces.

Jeg benytter ikke videoer eller sessions, hvor vi mødes live online. Alt foregår skriftligt. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din livsrytme.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.
For kvinder med skrivelyst og længsel.

Kærlig hilsen
Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: