Kirsebærblæk

“Skriv dig ind i længslen, skru op for det nu” sagde Eala til mig i går. Eala er den ældste fortællerske, hun er min mentor og læremester. Når hun dukker op, er det tid til at skærpe sanserne og forny koncentrationen, det indre fokus.

Det er let at komme på afveje, alt for let og pludselig er man et sted, hvor Det Magiske Univers og de løfter, man har givet sig selv, synes som en fjern drøm. Men hele tiden vandrer man omkring med savnet og længslen vokser som en smerte. Når man først har smagt det kirsebærblæk, som Ealas fortællinger skrives med, er der kun én vej tilbage.

”Dér er nu flere afhængig af, hvem du er” påpeger hun og dukker op mellem linjerne igen. ”Men du har din egen vej og den må du ære. Skriv dig ind i længslen og følg dens kald, lyt til de dansende sange.”

Over os svæver Ørnen, han er vendt tilbage for at huske mig på Længslens Bro. Jeg er nået frem, jeg har taget de første skridt på vej over floden, men broen er lang og kan ikke forceres hurtigt. Hvert skridt tager sin tid. Hvert skridt har sin visdom.

”Jeg er skam på vej” råber jeg og vinden griber mine ord, så de får den rette retning. Han smiler fra himlen, siger ingenting.

I dag er det ikke diset, det er varmt og natten var urolig. Blafrende persienner og træk gennem langtrukne drømme. Klistrende som sved hang de ved. Det gjorde godt at stå op, da morgenen kom og fuglene begyndte at synge. Gå en tidlig tur langs de bølgende bygmarker og stå med snuden mod vinden ved havet uden vand. Det blæser meget herude, hvor kragerne er venner.

”Broen” siger Ørnen og flyver længere ned uden at komme helt tæt på. ”Ha’ hele tiden fokus på broen.”

Jeg nikker bare og ser til min overraskelse, at de ord jeg har skrevet er mørkerøde. En duft af kirsebær danser fra linjerne i min skrivebog og breder sig i luften. Ealas blæk. Er jeg begyndt at skrive med Ealas kirsebærblæk? Den havde jeg ikke set komme og jeg føler mig som en tyv i natten. Forundret stirrer jeg på min pen. Det er den samme, min yndlingspen, mit våben. Intet er forandret, men blækket. Det smager af modne kirsebær.

Lene Frandsen © Fra min egen skriverejse
20. juli 2022

Photo by Jelena Katavic, Dreamstime (c)

“Longing is not an unhealthy craving but the feminine expression of love. The masculine side of love is “I love you”, the feminine side is “I am longing for you”.

Because our culture had for so long rejected the feminine, we have lost touch with the potency of longing. Many people feel this pain of the heart and do not know its value.
They do not know that it’s their innermost connection to love.
– Llwellyn Vaughan-Lee –

Længslen

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Lene Frandsen
Skriveskolen for Fortællersker

Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022

DET MAGISKE LANDKORT – Høst
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

Det Magiske Landkort Høst er IKKE et Fortællersken skrivekursus. Det er et eSkrivekursus, hvor du skriver på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel eller et fælles rum.

TILMELDING DET MAGISKE LANDKORT


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2500,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. august
Pris DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: