Stedet hvor solen står op

Det er på en varm sommermorgen at jeg modtager det hemmelige budskab fra Tranen, hulens vogter. Det overrækkes højtideligt til mig og jeg åbner brevet, læser det og folder det forsigtigt sammen, inden jeg lægger det i den skuldertaske af slidt læder, som jeg altid har på mig.

Corr kaldte og jeg gik hen til søen med fokuserede skridt. ”Just follow the instructions” sagde Ravnen og budskabet hænger i en sølvkæde om min hals. Det vil jeg ikke glemme. Hver morgen beder jeg om vejledning, inden jeg skriver og de svigter mig aldrig, hvis jeg altså møder op. Det er dansetrinene krydret med gavmilde doser af tillid. Og ikke alle budskaber er tydelige og præcise fra første færd. Tag ikke fejl af det.

”Det kan de sjældent være” forklarer Corr mig med tålmodig stemme. ”De opstår i den proces, der er sat i gang og allierer sig på magisk vis med din intention. Er den stærk nok, din intention, kan du mærke den på svære nætter? Når mørket kommer krybende og vokser sig større? Ved du, at du kan stole fuldt og fast på dine frænder og hjælpere og at du først senere, i retroperspektiv, får øje på både det store billede og alle detaljerne, brikker som faldt på plads?

Solen stod op og jeg svarede ja. Uden tøven og med tillid. Hvad er der ellers tilbage? Corr ser tilfreds ud.

”Stoler du nu på din intuition, det du ved, det du ser og modtager? Spørgsmålstegn og eleven gumler på sit svar, inden det flyver fra hendes læber.

”Ja, det gør jeg. Der er ingen vej tilbage nu, vel Corr?”

Corr ryster på hovedet og vender blikket mod øst. Sådan står han længe og stirrer ind i horisonten.

”Brænder du ikke dine øjne, Corr?”

Det svarer han ikke på, han venter. Og det gør han med et fokus, jeg kunne lære noget af. Ventetid mødes ofte med utålmodighed i min verden, en sitrende sult efter at få ting til at ske. Men når vi handler før tid og snubler over egne ben for at komme først, for ikke at gå glip af og for at konkurrere, tja, så ender vi ofte i bøvl og forsinkelse.

Måske fører alle veje til hulen og stedet, hvor solen står op. Men hvorfor ikke tage den direkte vej? Hvorfor ikke gå direkte til Kilden? Lad din intention bære dig og vejen vise vej. Dine frænder vil undervise dig og lære dig om tillid, tålmodighed og hellig venten. De vil vise dig steder, hvor du kan hvile dig, rense dig og øve dig på dine færdigheder. De vil langsomt gøre dig stærkere. Du lærer om sårbarhed og sensitivitet og om, at du hverken er forkert eller for sent på den.

Der er aldrig et bedre tidspunkt end nu og det nu er alt, du har. Vær i det med hjertet.

Lene Frandsen © Fra min egen skriverejse
21. juli 2022

“Longing is not an unhealthy craving but the feminine expression of love. The masculine side of love is “I love you”, the feminine side is “I am longing for you”.

Because our culture had for so long rejected the feminine, we have lost touch with the potency of longing. Many people feel this pain of the heart and do not know its value.
They do not know that it’s their innermost connection to love. 
– Llwellyn Vaughan-Lee –

Længslen

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Høstens og efterårets intuitive skrivekurser er på plads, en kursusoversigt følger herunder, tag et kig på den og rejse videre til det kursus, som kalder mest på dig. Lige nu er der ravnerabat at hente på samtlige Fortællersken forløb.

Kærlig hilsen
Lene

Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022

DET MAGISKE LANDKORT – Høst
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

Det Magiske Landkort Høst er IKKE et Fortællersken skrivekursus. Det er et eSkrivekursus, hvor du skriver på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel eller et fælles rum.

TILMELDING DET MAGISKE LANDKORT


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2500,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. august
Pris DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold.

The doors to the world of the wild Self are few but precious.
If you have a deep scar, that is a door.
If you have an old, old story, that is a door.
If you love the sky and the water so much, you almost can’t bear it, that is a door.
If you yearn for a deeper life, a full life, a sane life, that is a door.”

– Clarissa Pinkola Estes –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: