De gode intentioners blæk

Bedst som jeg beslutter mig for at skrive lidt dagbog, dukker han op og skubber linjerne til side. Der er en frø mellem linjerne. Hovedet stikker ud og bred mund mumler:

”Der er altså en fortælling til dig i dag.”

Lettere irriteret over afbrydelsen, nu havde jeg jo besluttet mig, løfter jeg pennen fra kære dagbog planerne og svarer:

”Så lad mig høre.” For det er ikke usædvanligt at fortællingerne kommer, når vi holder op med at jage dem. Når vi dropper kampen, sænker skuldrene og sukker: Jeg slapper bare lidt af i dag. Dvæler. Så kommer de svævende som sommerfugle eller dumpende ind af sprækken som et brev.

Selvfølgelig kan man vælge at sige nej tak, så flyver fortællingerne videre og rammer måske en andens pen. Knitrende og levende er de, væsener af de gode intentioners blæk. Dypper du pennen eller lader du være? Sværere er det ikke, valget er dit.

Losgann sidder stadig i hullet mellem linjerne, jeg læner mig ind og lytter intenst.

”Der er noget vildt, skønt og dejligt på vej til dig” siger han, ”men det kræver større tillid end før. Du inviteres til at sige et kærligt farvel til hende, der tænker magien ihjel. Hun har gjort sit arbejde godt i mange år, hun har opfyldt sine pligter, men nu skal hun på pension. Det trænger hun til, hun er opslidt efter alle de mange forsøg på at tænke sig til det hele, planlægge og fange livet med kontrol. Og det sårer dit hjerte, når hun æder dine drømme med frygt.”

”Sig farvel og tak for god og tro tjeneste, giv hende et kys på kinden og send hende ud af døren med et smil. Luk den igen og gå ind i et andet rum. Slap af og lad din intention skinne af tillid. Øv dig på de nye dansetrin, det er din dans nu. Fortsættelsen skrives med de gode intentioners blæk.”

Kære dagbog, jeg har en intention.

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
14. september 2022

“Never surrender your hopes and dreams to the fateful limitations others have placed on their own lives. The vision of your true destiny does not reside within the blinkered outlook of the naysayers and the doom prophets. Judge not by their words, but accept advice based on the evidence of actual results. Do not be surprised should you find a complete absence of anything mystical or miraculous in the manifested reality of those who are so eager to advise you. Friends and family who suffer the lack of abundance, joy, love, fulfillment and prosperity in their own lives really have no business imposing their self-limiting beliefs on your reality experience.” – Anthon St. Maarten –

Din skrivebog – dit magiske dokument

Din skrivebog eller det magiske dokument, som rummer din indre rejse. Den kan blive din bedste ven gennem vinteren og være dit vidne. Den holder om din intention. Du kan give ordene til papiret og lader fortællinger skrive, mens livet siver ud mellem linjerne og farver sætninger som blod. Du får øje på små åbninger, som efterhånden vil vokse sig større og du begynder at mærke, at noget i dig falder til ro. Du skaber rum, men du skriver i livet. Det liv, som er dit og som du ejer og lever, hvert eneste skridt, hvert åndedrag.

Vækst er en ujævn bevægelse fremad, to skridt frem og et tilbage. Husk det og være ikke streng mod dig selv. At genfinde sin kreativitet er en helingsproces. Der er dage, hvor man er i stand til at boltre sig med store ting, mens man på andre har tilbagefald og falder i gamle fælder. Det er helt normalt. Vækst sker i ryk og det er også sådan, at kreativitet og skriverejsen er.

På skriverejse gennem efteråret og vinteren

Måske har du brug for en vis form for struktur på din skriverejse? Skriveafsæt, øvelsers og inspiration til at skrive cyklisk og fra sjæl og hjerte? Så er du kommet til det rette sted.

Hvis du vil skrive alene og på egen hånd så er Vintersjæl det kursus, du skal vælge. Det er et inderligt vinterforløb for kvinder, hvor du hver måned modtager et skrivebrev med afsæt og øvelser, der er forankret i årstidens særlige energi.

Vintersjæl starter den 1. november og jeg har åbnet for tilmeldinger. Tilmelder du dig inden den 1. oktober, får du ravnerabat og sparer lidt på deltagergebyret.

Har du derimod brug for at blive en del af en skrivecirkel, hvor andre kvinder er på samme skriverejse som dig og folder den indre fortællerske ud? Så er det et af Fortællersken skriveforløbene, du skal vælge.

Cyklisk skrivning i pagt med årshjulet

Kom med på intuitiv skriverejse ind i efteråret og vinteren. Fortællersken kan blive din vej til at skrive fra sjæl og hjerte. Hun kan hjælpe dig med at finde inderlig forankring i urolige tider, alene det at sætte ord på har en godgørende og healende kraft. Du lærer at skrive i livet, så intet længere står i vejen for din intentioner.

Du kan enten vælge at invitere eventyret med på din skriverejsen eller forankre dig spirituelt i din skrivning og opleve pennens kraft. Men uanset, hvilket kursus, du vælger, vil du opleve, hvordan din intention sættes i spil. Du rejser via pennen ind i et magisk univers af ord og fortællinger og får historiemedicin, næsten hver gang du skriver. Og du kan som jeg, hvis det er en del af din intention, også lade månens cyklus blive en del af din skriverejse. Dit liv er cyklisk og det samme er din skrivning og kreative proces.

“The psyches and souls of women also have their own cycles and seasons of doing and solitude, running and staying, being involved and being removed, questing and resting, creating and incubating, being of the world and returning to the soul-place.” 

 –Clarissa Pinkola Estés

Herunder finder du en liste over efteråret og vinterens online skrivekurser. Der er to Fortællersken skrivekurser, som også har en ydre cirkel og et eSkrivekursus, hvor du skriver alene og på egen hånd.

Fortællersken II, Eventyret, starter på torsdag den 15. september, så det er ved at være tid til tilmelding, hvis det er eventyret, der kalder.

Skriveskolen for Fortællersker – Efterår/Vinter 2022


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2700,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT (Vinter)
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2900,-

NB! Ravnerabat ved tilmelding senest den 13. september 2022
Pris DKK 2600,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


VINTERENS eSkrivekursus 2022/32

Vintersjæl
eSkrivekursus for kvinder (der er ikke en ydre cirkel)
Starter den 1. november 2022
Varighed: 4 måneder

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Pris DKK 1300,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. oktober 2022
Pris DKK 1100,-

TILMELDING VINTERSJÆL


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Din deltagelse

Du kan deltage i Fortællersken III, hvis det kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Er du helt ny ud i intuitiv skrivning og vil du allerhelst have en grundlæggende introduktion til det at skrive intuitivt, så vil jeg dog anbefale dig at starte med Fortællersken I, Intuitiv Skrivning.

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu afholdt online skrivekurser i 7 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Med eller uden en ydre cirkel?

Der er to typer online kurser. Fortællersken forløbene har en ydre cirkel, et fælles hemmeligt rum på Facebook, hvor deltagerne deler af fortællinger og proces. Jeg er med som rumholder og intuitiv skrivecoach.

Mine eSkrivekurser derimod har ikke en ydre cirkel/et ydre rum, her skriverejser du alene og på egen hånd i pagt med årshjulet. Men du kan altid konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Det sker i så fald på e-mail, hvor du får givende og brugbar processkrivecoaching.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.
For kvinder med skrivelyst og længsel.

Kærlig hilsen
Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: