Den grønne frakke

Det er sidst på eftermiddagen, lyset synker i horisonten. Jeg tager mig et hurtigt bad og kommer i tøjet, jeg vil ned til havet, inden mørket kommer. Jeg går forbi værelse nummer 2 og nummer 1 og tænker mit, for jeg hørte, hvad jeg hørte. Ingen har fortalt mig om en ny gæst på pensionatet, men sandt, jeg ved ikke så meget. Og det kan jo bare have været værtinden, som gjorde lidt rent.

Jeg ser ikke meget til hende udenfor køkkenregionerne, men jeg er nysgerrig på, hvem hun er. Ejer hun stedet eller er hun ansat til at sørge for de få gæster, som kommer forbi? Rejsende kvinder som mig og den sælsomme Gwyneth November?

Jeg tager mine spørgsmål med til havet gennem sand og store klitter. Luften er frisk og fugtig, et par måger flyver langs stranden og skriger i kor. Jeg går helt ud i vandkanten og lader bølgerne skylle ind over mine gummistøvler. Sådan står jeg lidt, så går jeg tilbage, følger mine egne fodspor, mens mørket ankommer. Stille.

Der er lys i flere vinduer på pensionatet og på to af værelser på første sal. Jeg mærket et sug i maven. Gardinerne er trukket for og jeg kan ikke se hvem, men to skikkelser bevæger sig bag gardinerne. Så er der altså flyttet en ny gæst ind? Jeg står lidt under det gamle æbletræ i haven og fortæller om min undren, træet lytter og kvitterer med et faldende blad. Der er ikke mange tilbage nu.

Jeg kigger op og får øje på stjernerne fint drysset over himlen. Det er et magisk syn. Et strejf af uendelighed rammer mig og i det fjerne kan jeg høre uglen tude.

Winter is coming. Go home.

Jeg åbner hoveddøren og træder ind i hallen. Da jeg skal hænge min frakke på stumtjeneren, ser jeg den. En ny frakke. En dybgrøn uldfrakke med hætte og store lommer. Den dufter af musk og lavendel. Et par korte sorte støvler står placeret nedenfor. Det er ikke Gwyneth’s, konstaterer jeg som en bedre detektiv, hun har større fødder.

I det samme åbnes døren til køkkenet og værtinden stikker hovedet ud. Hendes hår er pjusket og hun er rød i ansigtet, der er tydeligvis gang i køkkengryderne. Hun smiler en smule fjoget.

”Middag serveres klokken 18 i aften” siger hun. ”Klæd dig om. Der er en, du skal møde.”

Med de ord smækker hun døren igen. En duft af urter og grillet kød når ud i hallen. Jeg ser på mit ur, klokken er 16:45. Jeg har tid til at skrive lidt mere og læse i min bog, inden jeg klæder mig om. Det er første gang, at jeg har oplevet en slags dresscode på pensionatet. Det må være en særlig gæst, jeg skal møde i aften. Er det mon kvinden med den grønne frakke?

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
13. november 2022

SKRIVESKOLEN FOR FORTÆLLERSKER

På Skriveskolen for Fortællersker afholder jeg online skrivekurser og forløb for kvinder med fokus på intuitiv skrivning. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig og du behøver ikke særlige skriftlige forudsætninger for at være med. Følg blot din skrivelængsel.

Forløbene er for kvinder i alle aldre. Om du er i 20’erne eller over 70. Det beriger kun vores skrivecirkel at vi befinder os på forskellige stadier i livet. Vi deler af proces og fortællinger og sætter vores indre fortællerske fri. Hun trives i alle kvindekroppe og i kvindesjælen uanset alder og forudgående erfaring.

Skriveskolen for Fortællersker – Efterår og Vinter 2022/23


FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL

Cyklisk skriveforløb for kvinder
Starter den 1. januar 2023

Pris pr. kvartal
DKK 650,-

Pris / årskort
DKK 2200,-

Starttilbud ved tilmelding senest den 1. december 2022

1. kvartal 2023

Pris DKK 550,-
januar, februar, marts

Hele året 2023

Pris DKK 1950,-
1 år

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

TILMELDING FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL


FORTÆLLERSKEN, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart 16. januar 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2600,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. december 2022
Pris DKK 2200,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN PENNENS KRAFT (Forår)
Holdstart den 20. marts 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2700,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 20. februar 2023
Pris DKK 2500,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN, PENNENS KRAFT
skriv til skrivehuset@gmail.com for tilmelding


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken, Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
(Nyt hold starter til januar 2023)

Fortællersken, Pennens Kraft oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning
(Nyt hold starter den 1. oktober 2022)

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu afholdt online skrivekurser i 7 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Med eller uden en ydre cirkel?

Der er to typer online kurser. Fortællersken forløbene har en ydre cirkel, et fælles hemmeligt rum på Facebook, hvor deltagerne deler af fortællinger og proces. Jeg er med som rumholder og intuitiv skrivecoach.

Mine eSkrivekurser derimod har ikke en ydre cirkel/et ydre rum, her skriverejser du alene og på egen hånd i pagt med årshjulet. Men du kan altid konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Det sker i så fald på e-mail, hvor du får givende og brugbar processkrivecoaching.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.
For kvinder med skrivelyst og længsel.

Kærlig hilsen
Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: