Større ro og dybere rødder

Kalder det på dig at skrive cyklisk og forbinde dig til årstid og energi? Det kan Fortællerskens Årshjul støtte dig i. Fortællerskens Årshjul er et cyklisk skriveforløb for kvinder. Nye deltagere starter den 1. april og det er tid til tilmelding, hvis du skal være med.

Vi kan lære os selv at både leve og skrive cyklisk. Det er det, jeg kalder for skrivning i pagt med årshjulet.

Det kan noget særligt at forankre sin skrivning i årshjulet. Hver årstid har sit element, sin energi og sin kraft. Om foråret er det luften, om sommeren er det ilden. Om efteråret er det vandet og når vinteren kommer, er element jord. Her er det rodenergiens tid og tid til at nære sin vintersjæl.

DYP PENNEN I ENERGI OG ELEMENTER🪶

Kunsten er at dyppe pennen i den energi, der er til stede og arbejde med elementer og energi i stedet for at kæmpe imod dem. Det er ikke noget, du skal forstå intellektuelt, det er noget du mærker og skriver dig ind. Du opdager, at hver årstid har sine fortællinger og at du får øje på tråde i dit liv og på din indre rejse.

Uanset, hvordan du griber det an, vil du opleve en godgørende effekt af din skrivning. Du skaber rum til ro og fordybelse og du forbinder dig via dine ord. Du kan skrive dig til større ro og dybere rødder. Det er ofte den manglende forbindelse, der skaber uro og giver rastløshed. Men når du med din intention i hjertet hengiver dig til cyklisk skrivning og forbinder dig med årstid, energi og elementer, mærker du en positiv forskel. Du kan skrive dig til større ro og dybere rødder.

DU SKABER RUM TIL RO OG FORDYBELSE✍🏻

Og så gør du noget essentielt. Du skaber rum, så du kan lytte til den stille stemme. Du giver plads, så du kan følge hjertets vej. Du kan vælge at lade dine fortællinger være som guider på den indre rejse og hvis det er din intention, vil du blive så overrasket over, hvor meget hjælp der er at hente af den vej. Skrivevejen.

FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL – et skriveforløb for kvinder✍🏻💚

Jeg har skabt et skriveforløb til dig, der ønsker at skrive i pagt med årshjulet. Det hedder Fortællerskens Årshjul og nye deltagere starter den 1. april. Du kan prøve det ved at tilmelde dig forløbet for 3 måneder eller du kan booke dig en skriverejse årshjulet rundt.

SOM DELTAGER I FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL ✍🏻

– Får du en kopi af min eBog Fortællerskens Årshjul

– Modtager du månedlige skrivebreve med skriveafsæt og øvelser

– Kan du få personlig proces-skrivecoaching af mig

– Får du adgang til Fortællerskens Værktøjskasse hver måned

– Arbejder du med ord og fortællinger på den indre rejse

– Skriver du intuitivt og lytter til din sjæl

– Allierer du dig med årstider og elementer

– Skaber du en godgørende skriveproces og rum til fordybelse

– Skriver du dig til større ro og dybere rødder

Skriv dit forår. Skriv din sjæl.

Fortællerskens Årshjul er et eSkrivekursus, hvilket vil sige at der ikke er en ydre cirkel. Du skriver på egen hånd og når du har modtaget dit materiale, kan du så fint logge af og være offline. Start eller genstart din skriveproces fra et nyt sted. Skriv dit forår. Skriv din sjæl.

Klik på linket herunder for at rejse videre til kursusbeskrivelsen og flere detaljer.

Deltagergebyr

Du tilmelder dig enten Fortællerskens Årshjul for 3 måneder af gangen eller du booker et årskort og sparer 400 kr. Vigtigt er det, at du sætter en inderlig skriveproces i gang.

Din deltagelse udløber efter 3 måneder eller 1 år alt efter, hvad du har booket.
Ønsker du at fortsætte, skriver til mig på skrivehuset@gmail.com.

Har du holdt en pause og ønsker du at være med igen, tilmelder du dig på sædvanlig vis.

Pris pr. kvartal
DKK 650,-

Pris / årskort
DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms.

Booker du 1 års skriverejse, kan deltagergebyret deles op i 2 rater. Det koster ikke ekstra.

Fortællerskens Årshjul kører hele året. Næste start er den 1. april 2023 eller på dit ønskede tidspunkt (altid den 1. i måneden)

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

Du tilmelder dig ved at klikke på billedet nedenfor.

Klik på billedet herunder og rejs videre til tilmeldingsformularen. Her vælger du, om du tilmelder dig 3 måneder eller 1 års skriverejse i årshjulet. Herefter modtager du en skriftlige bekræftelse og en faktura til dit regnskab.

Din skriverejse i Fortællerskens Årshjul er først booket, når jeg har modtaget din indbetaling af deltagergebyr.

Lidt af det praktiske

Du modtager eBogen om Cyklisk Skrivning, når jeg har modtaget din indbetaling af deltagergebyret. Du får den tilsendt på e-mail sammen med en bekræftelse på din betaling.

Hvis du tidligere har været med i Fortællerskens Årshjul, får du ikke en kopi af eBogen med mindre du ønsker det.

Fortællerskens Årshjul er et eSkrivekursus, der er ikke en ydre cirkel. Du skriver alene og på egen hånd og helliger dig energien på den indre rejse.

Jeg vil løbende skabe nye skriveafsæt og øvelser, så forløbet bliver organisk og levende. Det betyder, at du altid kan deltage i Fortællerskens Årshjul og opleve, at du får nye afsæt, tips og inspiration som månederne går.

Samtidig vil du praktisere gentagelsens magi, når du skriver fra afsæt og øvelser, som du gjorde det sidste år. Du vil komme pennedyp dybere og opleve glæden ved at følge elementer, årstider og årshjulet i din skrivning og i dit liv.

Fortællerskens Årshjul er for kvinder i alle aldre. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig.

Du modtager skriveafsæt og månedsbreve pr. e-mail og kan herefter logge af. Sluk for det elektroniske udstyr og skænk dig selv stille stunder i selskab med din pen og din sjæl.

Du skriver dig til større ro og dybere rødder.

Hvis du gerne vil i gang med at skrive og samtidig har lyst til at lære både dig selv og naturens rytmer bedre at kende, kan jeg varmt anbefale et forløb hos Lene.
– Lykke Pia Jespersen –

“Jeg glæder mig allerede til næste måned. Det føles som et lille bål, du sender ud,
det varmer, det lyser op på en venlig måde og det viser vej.”
– Maud, som deltager i Fortællerskens Årshjul –

ANDRE SIGER – læs flere anmeldelser her

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: