Between Stories – Høstcirklen

Between Stories Høstcirklen
eSkrivekursus for kvinder
Start 7. august

Between Stories Høst er et eSkrivekursus for dig, som befinder dig på et skillepunkt i livet. Du danser på tærskler. Det er for dig, som er between stories og som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

Skriv i pagt med årshjulet

I Between Stories Høst (Høstcirklen) skriver du i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen.

Det betyder, at du gennem din skrivning forankrer dig i årshjulet og i den særlige energi og de temaer, der er til stede i høsten og efteråret. På den måde kommer du dybere til stede i nuet og får forbindelse til din kreativitet og skaberkraft.

Du skærper din intuition og oplever magien i fortællingens kraft.

Når de lyse nætter ender

Between Stories Høstcirklen starter helt symbolsk onsdag den 7. august samme dag, som de lyse nætter ender. Her står porten til høsten åben, nætterne bliver længere og mørket begynder at vokse og slutte sig om os. Stille og roligt kaldes vi ind og hjem. Sommeren er ved at være forbi.

Dit indre høstarbejde

I Between Stories Høstcirklen høster vi via ordene og fortællingens kraft. Du øver dig på at lytte og skrive fra sjæl og hjerte.

For høsten og efteråret er ikke kun en forberedelse til den kommende vinter. Det er også et tidspunkt og en tærskel, hvor vi fejrer og siger tak for det, vi med os gennem foråret og sommeren. Det, som bar frugt og som vi nu spiser og nyder godt af samt det, vi gemmer til vinterens forrådskammer.

eSkrivekurset er for alle kvinder på livets tærskler og for dig, som ønsker at bruge skrivning som en del af dit høst- og energiarbejde.

Hvad kræver det?

En pen. En skrivebog. Din dedikation. Skriv, når du kan og så det passer ind i dit liv og din livsrytme. Læg lidt skrivetid ind i din kalender i de 8 uger, forløbet varer. Tid til dig og til det, der banker i hjertet og som bor bag din skrivelængsel.


eSkrivekurset vil være givende for dig, hvis

 • Du hænger fast i gamle historier (arbejde, relationer, begrænsninger) og bare ved, at du er vokset fra de historier.
 • Du er i et mellemrum på din livsrejse. Du er between stories. Det gamle er forbi, men det nye er ikke begyndt.
 • Du er trådt over en tærskel i dit liv og ind i en ny historie. Du er måske blevet skilt, har mistet en kær eller dine børn er fløjet fra reden. Lige nu føles det uendelig skrøbeligt og sårbart og du har brug for tid til at skabe et nyt fundament et sted dybt i dig selv.
 • Du ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition.
 • Du vil gerne invitere intentionens og fortællingens kraft ind i dit liv
 • Du ønsker inspiration, skriveafsæt, spørgsmål til refleksion til at starte din skriverejse
 • Du vil øve dig på at skrive fra sjæl og hjerte og folde din længsel ud
 • Du vil gerne lære at bruge ord og fortællinger som en del af din spirituelle vej og måde
 • Du vil lade høstens og efterårets energiarbejde folde sig ud via fortællingens kraft
 • Du har skrivelyst og længsel

Du får

 • 8 smukke inspirationsbreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og skrivecoaching. Skrivebrevene udsendes hver onsdag i de 8 uger, forløbet varer.
 • Min helt nye eBog om Spirituel Skrivning som er forbeholdt deltagerne på eSkrivekurserne. Her får du ideer, skriveafsæt og konkrete værktøjer til at forankre dig spirituelt i din skrivning.
 • Mulighed for løbende at stille spørgsmål til mig som skrivemor og guide i skrivebjergene og få værdifuld proces-skrivecoaching.
 • Gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle (c)

Intention, intuition og natur

I forløbet får du spørgsmål til refleksion, som kan hjælpe dig i din proces og åbne op for steder, der før var blokeret. Din skriveglæde vil blomstre. Du dypper pennen i det, der rører sig, du skærper din intuition og evne til at lytte indad.

Hver uge har et tema, som du fordyber dig i og hver uge byder på skriveafsæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Between Stories Høstcirklen.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. Du finder helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde nogle gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde fokus og være i kontakt med Kilden.

Og som altid kan du konsultere mig i processen og få skrivecoaching (proces) og et par gode ord med på vejen. Jeg er din skrivemor og guide i skrivebjergene, fortællerske og hjerteveninde med fortællingens kraft.

Din spirituelle skrivevej

Når forløbet starter den 7. august får du en kopi af min spritnye eBog om Spirituel Skrivning. Pluk, prøv og gå med det, der kalder på dig.

I høstforløbet er emnerne:
Ritualer, tarotkort som vejledning og skriveafsæt, ord med særlig energi og kraft, meditation, årshjulet (høst og efterår), intentionens kraft, varselstagning i naturen og fortællinger, rutiner, disciplin og gentagelsens magi.


Skriv med afsæt i høstens og efterårets energi, høst via ord og fortællinger

Between Stories Høstcirklen er en hyldest til livets tærsker og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Story Circle

Som deltager i Between Stories Høstcirklen bliver du endvidere tilbudt gratis medlemsskab af mit skrivefællesskab Story Circle.

Det er helt frivilligt, om du vil være med her eller ej. Du kan også med fordel skriverejse alene og på egen hånd, hvis du kan mærke, at det er sådan det skal være lige nu. Og du behøver ikke at beslutte dig med samme, du kan hoppe ind i Story Circle undervejs, så længe forløbet kører.

Læs mere om Story Circle i linket her.

Høstcirklen 2019

Between Stories Høstcirklen
din spirituelle skrivevej
et online skriveforløb for kvinder i alle aldre

Start: 7. august
Varighed: 8 uger
Pris: DKK 1100,- inkl. moms
som betales via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel

Ved tilmelding modtager du bekræftelse og faktura med betalingsoplysninger

Jeg skal da være med!
TILMELD MIG Between Stories Høstcirklen

Tilmelding kan også ske på e-mail til skrivehuset@gmail.com

Herefter sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først booket, når betaling er modtaget.

Høstcirklen 2019

 

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: