I vinterens favn

” When you make room for stories, stories make a room for you”. Den gamle bøg taler for første gang til mig, tavsheden brydes og vinden rusker op i grenene. Det har regnet i nat og de nedfaldne blade er gennemblødte og blanke i pytterne for træets fod.

Et blad giver slip og svæver den korte vej fra gren til landing i min håndflade. Hvis jeg ikke vidste bedre, ville jeg skrive at bøgen smilede. Det får hende til at bryde ud i latter.

”Meget morsomt, men læs nu din fortælling.”

Som de andre dage sker det uden videre for øjnene af mig, de gyldne prikker former sig til bogstaver og en fortælling løfter sin stemme. Hele verden lytter.

”Når du skaber rum for fortællinger, skaber fortællinger et rum for dig. Et inderligt rum, som du kan bære med dig, hvor end du går. Et rum af nærvær og historier gjort af sjæleblæk og magi. Dit intellekt forstår det ikke. Den slags skal forstås med hjertet.

Du kan aldrig lade andre betræde dit rum, det er helligt og helt dit eget. En dyb hemmelighed af både jordisk og himmelsk kraft. Men du kan åbne dit hjerte og dele dine fortællinger med andre, når du er klar til det. Læse højt og invitere til at lytte. Bare lytte uden at skulle andet end det.

Din tillid er din nøgle, uanset hvor du befinder dig og hvad der sker, kan du låse døren op og gå ind. Efterhånden som efterår bliver til vinter, vil du opleve at rummet vokser og bliver mere rummeligt. Længslen efter at gå derind bliver mere markant. Det er vinterens stemme, der kalder dig ind og hjem, inviterer dig til at lytte til rodenergiens fortællinger. Du skal ikke gøre så meget, en god del af tiden kan du læne dig tilbage og lytte. Lade dine fingre danser over tastaturet eller holde pennen, der flyder som floder over linjerne i din skrivebog. Du vil opdage, at sjælen viser vej. Noget i dig ved.

Du vil opdage, hvad længslen handler om. Du vil se det, du har savnet. Du vil kigge dig selv dybt i øjnene og finde den ven, du har ledt efter hele dit liv. Dér er hun jo. Vinteren bliver din allierede på rejsen ind i dig selv, vinteren bliver din ven. Mørket gør dig i stand til at se, mørket viser dig stjernerne. Det du har brug for. Det, du har savnet. Lige dér. I vinterens favn.

Vintercirklen

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 23. oktober

Dér er særlige tidspunkter i livet og på året, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens stemme og sang. Vinteren er et af de tidspunkter.

Oplev magien i fortællingens kraft

Vintercirklen, den indre rejse, eSkrivekursus, er en hyldest til vinteren, mørkets gave og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Oplev magien i fortællingens kraft og sæt din skrivelængsel fri i et vinter-skriveforløb for sjæl og hjerte.

I eSkrivekurset Vintercirklen, den indre rejse sætter du ord på overgangen, det tidspunkt, hvor efterår bliver til vinter og hvor mørket kalder dig hjem. Du skaber rum til ord og skriverier, du byder fortællingens kraft op til dans og du får på en rolig måde tillid til mørket og mørkets gave. Du inviteres til at holde mørkning og at skrive om det.

Du skaber rum for selvomsorg og hvile. Du skriver din egen tilladelseserklæring og oplever, hvordan ordene løfter og støtter dig. Du får en fornemmelse af ordenes energi og kraft.

Du hengiver dig til det indre liv og giver tid til sjælen. Du øver dig på at lytte og skrive det, du hører.

Og ved Vintersolhverv fejrer vi, gennem skriveafsæt, øvelser og en særlig tur ud, at lyset nu vender og mørket begynder at vige. Vi gør det ved hjælp af fortællingens kraft.

Ved nytårstid begynder vi året med at lege med ord og fortællinger og skriver et slags nytårsmanifest baseret på det, der gik før og det, der skal komme. Du formulerer en slags nytårsintention, for nu har du fået direkte erfaring med ordenes kraft og energi. Du skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte.

For din tillid til skriverejsen, vinteren og mørket er vokset. Du bliver klar til lyset.

Du skriver din vinter, du skriver dig ind.

Vintercirklen, den indre rejse

One thought on “I vinterens favn

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: