Fuldmåne

Som laksen har du svømmet mod strømmen og er nu nået frem til dette sted. Det er søndag og naturen holder vejret. Kilden blev til en flod og floden løb ud i havet. På stranden mødes vi og her vokser ingen bøge, kan jeg høre du tænker. Kun hybenrosernes buske, siv og tang, som er skyllet op på stranden. Lyd af bølgeskvulp og tonerne fra min sang. Havets sang.

En sang så længselsfuld og dragende, at du valgte den svære vej. Men ser du, alt er tilsyneladende og dine anstrengelser vil du blive belønnet. Her ved fuldmåne og på din sjæls bred ser du klarere end før og ved, at det ikke kan udskydes længere.

Kom, sæt dig på den store sten her, dens form passer perfekt til dig. Du er ventet. Og bøgen, du søger? Bøgen med de gyldne blade og pletter, der forvandler sig og bliver til ord, når du betragter dem. Lytter. Bøgen vokser dybt i dig. I dit indre har du en kilde af visdom, som du kan drikke af og slukke længslens tørst. Her bor dine svar. En gammel kiste fuld af forunderlige fortællinger, der som intet andet i verden kan åbne dit hjerte og sætte ord på din kraft. Thi ordene rummer din kraft.

Bøgen følger dig overalt, hvor du går. Lyt, søg indad, det er efterår og snart vinter, årshjulet inviterer til det.

Lad bølgernes sang vise vej og fuldmånen åbne for den anden side af sandheden. Uden mørke intet lys. Uden mørke ingen stjerner. Uden vinter ingen sommer. Uden sorg ingen glæde. Vær med det hele. Vov at være hel.

Vintercirklen, den indre rejse
Online skrivekursus for kvinder starter den 23. oktober

Kom, skriv og sæt din skrivelængsel fri i et vinterforløb for sjæl og hjerte

På dette skrivekursus skriver du dig ind og folder vinterens visdom ud. Du får rig lejlighed til at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

I Vintercirklen, Den indre Rejse inviteres du til at skabe rum til vinterord og skriverier. I stedet for at begræde den mørke tid, hengiver vi os til den og lukker op for vinterens visdom og den gave, der gemmer sig i mørket. Vinteren bliver vores allierede.

Som deltager i Vintercirklen får du:

  • 7 smukke skrivebreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og coaching. Skrivebrevene udsendes hver anden onsdag i de 14 uger, forløbet varer.
  • Min nye eBog Spirituel Skrivning. Her får du ideer, skriveafsæt og konkrete værktøjer til at forankre dig spirituelt i din skrivning.
  • Værdifuld proces-skrivecoaching. Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan konsultere mig undervejs, når du har brug for det.
  • Gratis medlemskab af mit skrivefællesskab Story Circle.

Du kan være med i Vintercirklen uanset, hvor i landet eller udlandet, du bor. Forløbet foregår online og er på dansk, men du skriver naturligvis på dit eget sprog.

Vi starter vinterskriverejsen i slutningen af oktober (23.10) og glider ligeså stille ind i vinter, som ugerne går.

Fuldmånerabat ved tilmelding senest den 13. oktober – spar 100 kr. på deltagergebyret – skriv blot “fuldmåne” i kommentarfeltet ved tilmelding

Vintercirklen

Overgang, vinter og mørke

Vi skriver os ind i overgangen fra efterår til vinter, folder mørkets gave og længslen efter ro og restitution ud. Og vi holder mørkning.

Det kommer til at handle om selvomsorg og om næring i vinterrummet. Om det indre liv og tid til sjælen. I pagt med naturen og årshjulet lytter vi og skriver vinterens fortællinger. På et tidspunkt når frem til Vintersolhverv, hvor lyset vender. Også det kraftfulde tidspunkt på årshjulet skriver vi os ind. Og måske finder du her dit solhvervsord.

Du får lejlighed til at skrive dit eget nytårsmanifest, når det er tid, præcist på samme måde, som jeg selv gør det hvert år. Jeg deler min egen skabelon med dig og du kan bruge den og omforme den, så den passer ind i dit liv. Og hvem ved, måske vil dit solhvervsord følge dig ind i det nye år og folde sig ud på en måde, som du slet ikke havde forestillet dig?

Tid til fordybelse. Tid til at drømme. Hvile. Og til at sanse de små spirer, der ved Imbolc ser dagens første lys. Her mærker vi den første længsel efter forår og skaber rum til det, der skal komme. Uden hastværk og i takt med den naturlige cyklus. På vinterskriverejsen.

Det hele sker via ord og fortællinger, for fortællingens kraft og magi er som altid en rød tråd på skriverejsen.

Mit håb er at du ved vejs ende

Mit håb er, at du ved vejs ende, i slutningen af januar, har fået direkte erfaring med ordenes kraft og energi og oplever, at du er blevet en erfaren skriverejsende, som med sin intention i hjertet skriver sig ind, intuitivt og fra sjælen.  At din tillid til skriverejsen, vinteren og mørkets gave er vokset og at du bliver klar til lyset på en ny måde.

Eller måske vil du have det som flere af de kvinder, der tidligere har deltaget i vinterskriveforløb hos mig? De er blevet så glad for vinteren, mørket og det nærende indre rum, at de slet ikke kan få nok af vinterrummet og mørkets gave.

Vintercirklen, den indre rejse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: