Frihed

Frihed. Du var engang mit solhvervsord og jeg rejste med dig gennem året. Foldede dig ud. Din energi og dine skatte. Mærkede i hvor høj grad følelsen af frihed og åbne vidder gør mig levende og glad. Frihed til at vælge. Frihed til at være mig.

Nu er du tilbage på denne regndisede morgen, hvor vejret er langt fra sommer. Dråber falder fra himlen, men de er fri. Frie dråber. Frit fald. To skridt mere og så står vi ansigt til ansigt, Each og jeg. Hun er hest og jeg er menneske. Det har nogen fortalt os engang.

Vi ler, hun i et vrinsk, jeg i en højlydt grimasse.

”Vær hilset” fniser jeg og lægger så ansigtet i mere højtidelige folder. ”Det er godt at se dig igen.”

”I lige måde” svarer Each. ”Er du klar til at bevæge dig lidt væk fra det her sted og se noget andet? Bevægelse skaber perspektiv og i øvrigt har du været på det her sted længe nok nu. Du har fået det med dig, du skulle have og du har truffet en beslutning. Fra krisepunkt til hjertevej.

”Alene åbenbart” svarer jeg og slår ud med armene, omkring mig danser majs frodige landskab svøbt i regn. ”Og ved du hvad, Each, det er faktisk ganske befriende endda. Det er også frihed. Og helt alene er jeg jo ikke. Er denne vej også din?

”Selvfølgelig” svarer hun og inviterer mig med et knejsende nik til at svinge benene op i den imaginære saddel. For selvfølgelig rider vi uden. Sadel. Each og jeg.

I dag lader jeg mig fragte. Jeg har fuld tillid til min ven. Hun bevæger sig graciøst ud af grusvejen, der snart forvandler sig til skovsti. Duft af gran, lyd af fuglegang. Fra et højt punkt på stien netop ude af skovstrækningen får jeg øje på det. Havet. Da hører jeg hendes sang:

Your soul always knows what to do to heal itself.
The challenge is to silence the mind.

(Carolyn Myss).

Magiske morgensider, 16. maj 2021
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Fortællersken intuitive skrivekurser – Holdstart efterår 2021

Fortællersken er en række af online skrivekurser i pagt med årshjulet. Det er for kvinder i alle aldre med skrivelyst og længsel. Vi skriver intuitivt, vi skriver fra sjæl og hjerte.

Du lærer at skrive dig ind, at skrive dig fri, du lærer at skrive fra sjæl og hjerte og finder din helt egen skrivestemme.

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Din deltagelse

Hvad kalder på dig? Hvad kan du bare mærke, at du skal give dig i kast med? For du behøver ikke at tage Fortællersken skrivekurserne i rækkefølge, selvom det kan være en fordel at få den grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning, hvis du er helt ny udi den kunst.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Jeg har åbnet for tilmelding til Fortællersken I og Fortællersken II og du kan nu sikre dig din plads på holdet. Programmet ser ud som følger:

FORTÆLLERSKEN I, Intuitiv Skrivning
Holdstart 1. september 2021

FORTÆLLERSKEN II, Eventyret
Holdstart 15. september 2021

Klik på navn og link for at rejse videre til invitation og detaljer. Lige nu er der ravnerabat at hente. Du sikrer dig din plads på holdet OG sparer lidt på deltagergebyret ved tidlig tilmelding.

FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Dato for ny holdstart følger i løbet af sommeren
Du kan forhåndstilmelde dig ved at skrive til mig på skrivehuset@gmail.com

ANDRE SIGER

Klik på link ovenfor og se, hvad andre siger om at være i skriveforløb hos mig.

Kærlig hilsen
Lene

Intuitiv skrivecoach og underviser

Skriveskolen for Fortællersker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: