Ørnen og længslen

Jeg så ham lette fra marken, da jeg lukkede vinduet til skrivestuen. Med gyldenbrune fjer i modlys svævede han rundt i bløde cirkler, inden han forsvandt bag træerne mod syd. Ørnen. Det var forleden dag, nu kommer han igen flyvende ind i min sfære, jeg smiler og mumler et blødt selvfølgelig. Han viste sig for mig for at lade mig vide, at han er nær og at den kommende periode meget vel kan være ørnetid.

Det var Ravnen, der ledsagede mig på svære etaper gennem sommeren, tidspunkter, hvor tilliden hang i laser og alt det, jeg tror på, var oppe og vende. Som støv, der hvirvles op under brændende sol. Som gammel sorg, der igen vil synges. Og jeg sang.

Jeg indser, at det var hendes undervisning, der bragte mig frem til dette sted, hvor både rygsæk og hjerte er lettere. Meget af det, hun skænkede mig fra sit visdomsbæger og som jeg drak i små slurke, tager jeg med mig ind i det nye land. Resten har jeg lagt bag mig, men udrenselsesprocessen tager tid.

Your life is entering
 a different path now.
You leave old ways behind
greeting the fox
in the early morning,
where the blackbird sings
the dawn of your new path

Hun forsvinder lidt i baggrunden, fader ud, da han kommer ind. Bleg sol tøver, efteråret prøver sine sko. Trip, trap, træde frem og lidt tilbage. Danse i disen og på tusmørkets kyst. Samtale med stjernerne og lyse i natten, som er mørkere og mere stille nu.

”Vær hilset Ørn, jeg er glad for at se dig igen.”

”I lige måde, er du klar til at tage tråden op fra sidst?”

Jeg nikker og ser frem til hans kloge lektioner, som blander intuition med intellekt i en forfriskende cocktail. Tilsat et stænk humor og en dusk koriander. Serveret med knust is.

Han ler højt, aldrig er han blevet gjort til bartender før, men han er frisk på ideen. Alt for at tale ind i en sfære, der hjælper hans elev med at forstå.

”Find dine vinger frem” siger han og tripper utålmodigt, ”dagens lektion er klar.”

”Men jeg tror jeg har glemt, hvordan man flyver”.

”Åhr” svarer han, ”det er som at cykle. Du glemmer det ikke, når du først har lært det. Det er bare dit trætte hoved, der serverer løgnehistorier. Alt for at holde dig på jorden og i din hyggelige komfortzone. Men du er vokset fra den nu, ikke sandt? Komfortzonen. Den ligner til forveksling et støvet fængsel. Du er klar til at lette og gøre alt det, du ikke turde før.”

”Jeg vidste ikke at det fandtes!”

Han ler igen. ”Yeah right. Hvorfor tror du da at din længsel er så stærk?”

Og det er længslen, der leger med tyngdekraften og får mig til at lette fra landjorden. Længslen, som er et knitrende energifelt af kreativitet og ånd. Jeg sender en kærlig tanke til væversken, som jeg ofte ser i disse dage, hendes dugvævede spind lyser fra hegn og kornstubbe på tidlige morgener. Så flyver jeg over landskabet på ørnevinger, mens efteråret synger de første strofer af sin sang.

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
2. september 2022

If you are taken by longing, live it.
You can’t go wrong.
If you are going to God,
go with the sweet sorrow in the soul.
– Llewellyn Vaughan-Lee

Når skrivelængslen kalder

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Høstens og efterårets intuitive skrivekurser er på plads, se listen herover og rejs videre til det kursus, som kalder mest på dig.

Online skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2700,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. september
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

De urgamle fortællinger lever endnu, eventyret danser mellem linjerne og ingenting er, som det ser ud. Tag din kraft og styrke tilbage og gør dig ikke mindre, end du er. Du får brug for den. Din indre kærlighedsstyrke. Lad kreativiteten risle gennem dig og giv dig selv af det, du har brug for og som styrker og gør dig godt. Og lad historiemedicinen være din daglige vitaminpille.
 Uglen –

2 thoughts on “Ørnen og længslen

Add yours

  1. Kjære Lene🌻🦅

    Så nyyydelig en tekst å lese, ørnen og lengselen. Blir helt fylt av den magi, og helt varm og gla i hjertet.

    Kjærlige hilsner, Lisbet 🕊💕

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: