Flydende ro

Vi lander i et mellemrum med havet på den ene side og et frodigt landskab på den anden. Et bål brænder ud, nogen har forladt det og er gået videre. Men det er ikke ildrester og aske, han vil vise mig i dag. Det er noget vandet.

”Du ved at vand er efterårets element” siger han nøgtern, så henkastet som det lader sig gøre. Jeg nikker. Vi går få meter og kommer til at krat af bregner, lysende grønne og livsstærke. Bregner er blandt de ældste planter på jorden og mange vokser vildt, gror ind i eventyr og folklore, danser i tusmørket mellem verdener.

Nu får jeg øje på den rislende kilde, som har sit udspring mellem to blokke af sten. I det skyggefulde landskab blandt bregner og høje træer, et gammelt egetræ blandt andre, har tørken ikke haft held med sit. Skyggen har holdt varmen borte. Skyggen var beskytter. Lyden af vand har akut beroligende effekt på mig og jeg smiler til Ørnen, som bragte mig frem til dette sted. Tak.

Ørnen nikker, træder tre skridt tilbage, vender sig og letter på lydløse vinger. Alene står jeg tilbage på et ukendt sted og aner ikke, hvordan jeg skal finde tilbage. Ikke at jeg har travlt, jeg er helt klar over, at stedet her kan noget særligt og at Ørnen tog mig hertil af en grund.

Jeg er tørstig, så jeg går hen til kanten og bruger mine hænder som kop, fylder dem med det kølige, rene vand og drikker. Smagen er ubeskrivelig god og virkningen indtræffer øjeblikkeligt. Ro. Flydende ro. Præcis hvad jeg har brug for. Gennemsigtige sølvdråber rejser over min håndflade og tegner en årelang flod. Alt i mig bliver stille.

Da er det at en af de højeste bregner stikker hovedet frem og hvisker i mit øre:

”Et tip til dig. Du skal ikke finde tilbage. Glem den tanke nu. Bliv lidt her og hvil dig, vent og snart vil en ny sti åbne sig for dig.”

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
3. september 2022

Image by Lazarevael, Dreamstime (c)

If you are taken by longing, live it.
You can’t go wrong.
If you are going to God,
go with the sweet sorrow in the soul.
– Llewellyn Vaughan-Lee

Når skrivelængslen kalder

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Høstens og efterårets intuitive skrivekurser er på plads, se listen herover og rejs videre til det kursus, som kalder mest på dig.

Online skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2700,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. september
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

De urgamle fortællinger lever endnu, eventyret danser mellem linjerne og ingenting er, som det ser ud. Tag din kraft og styrke tilbage og gør dig ikke mindre, end du er. Du får brug for den. Din indre kærlighedsstyrke. Lad kreativiteten risle gennem dig og giv dig selv af det, du har brug for og som styrker og gør dig godt. Og lad historiemedicinen være din daglige vitaminpille.
 Uglen –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: