I det gamle bibliotek

Selvfølgelig har hun planlagt det hele. Men om hendes natlige udflugt har noget med undervisningen at gøre, ved jeg ikke. Efter morgenmaden og ti minutters pause, hvor vi lige kan nå op på værelserne og hente pen og notesblok, samles vi i det gamle bibliotek bag spisestuen.

Værtinden har sørget for friske forsyninger af vand, te og kaffe og der er tændt op i pejsen. Gennem det store vindue siver dagslys ind og vinden hyler som en ulv. Jeg sætter mig i den store lædersofa og synker tilbage, jeg håber virkelig ikke, at vi skal udenfor i dag. Det er en af de novemberdage, hvor dagen aldrig helt folder sig ud. Lyset tøver, vinden raser og blade rasler i landskabet. Ved havet brøler bølgerne og luften er fuld af salt og sand.

Der er lunt og hyggeligt i det gamle bibliotek, hvor Gwyneth nu har samlet os og starter sin undervisning.

”Velkommen” siger hun, som om vi lige har mødt hinanden. ”Så er vi klar til det egentlige program. Godt at du nåede frem, kære Maize, desværre er den tredje kvinde endnu undervejs forsinket af stormen. Men vi er nødt til at gå i gang.”

Hun holder en kunstpause og betragter os for at se, om vi er vågne.

”Allerførst vil jeg lige kredse lidt om ordet undervisning, så får den rigtige følelse ind under huden. At undervise er at vise undere. Det er ikke som i skolen med facitliste og karakterer. De eneste karakterer, I får brug for, er jeres egne. Og snarere end at udvikle jer, er der visse ting I må afvikle. Vid at I har præcist det, der skal til for at deltage i min undervisning.”

Her er det, at jeg får lyst til at spørge hende, hvad hun mon underviser i. Men noget siger mig, at det er bedst at holde spørgsmålet tilbage. Så jeg nikker bare og trækker vejret dybt, klar til at modtage det, hun vil tilbyde os. Ved siden af mig i sofaen sidder Maize med benene trukket op under sig. Hun virker afslappet, det brune hår er samlet i en hestehale og hun har en hvid højhalset sweater på og sorte gamacher. Hun virker klar og det er jeg selvfølgelig også, siger jeg til mig selv.

”I de kommende dage skal I møde jeres frænde” siger Gwyneth så. ”Nu skal I høre hvordan.”

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
17. november 2022

Landskaber på den indre rejse

Du har sikkert opdaget det. Dit rige indre liv rummer en masse skatte og når du sætter ord på, kan du bevæge dig rundt i dine indre landskaber præcist som hvis du var på rejse i det ydre.

Mange af de kvinder, som er på skriverejse hos mig og deltager i mine forløb siger: Jeg ser det for mig. Det er som om en dør åbner sig og vi kan træde ind. Her ser vi det, landskabet, ja endda den fortælling, som byder sig til. Og fordi vi ikke forsøger at tænke os til det, men skriver intuitivt, inviterer vi fortællingens kraft til at tage over.

Det kan du også øve dig på, hvis du er med i mit nye cykliske skriveforløb Fortællerskens Årshjul eller i Fortællersken Intuitiv Skrivning, hvor næste hold starter den 16. januar.

Når du går på opdagelse i dine indre landskaber, får du adgang til ressourcer og skatte. Og efterhånden opdager du, at nogle af landskaberne går igen. Du lærer dem at kende, ved, hvem der bor dér og hvordan det ser ud på de forskellige årstider.

Kom, skriv, sæt din indre fortællerske fri, hun har gaver med til dig.

SKRIVESKOLEN FOR FORTÆLLERSKER

På Skriveskolen for Fortællersker afholder jeg online skrivekurser og forløb for kvinder med fokus på intuitiv skrivning. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig og du behøver ikke særlige skriftlige forudsætninger for at være med. Følg blot din skrivelængsel.

Forløbene er for kvinder i alle aldre. Om du er i 20’erne eller over 70. Du sætter din indre fortællerske fri. Hun trives i alle kvindekroppe og i kvindesjælen uanset alder og forudgående erfaring.

Skriveskolen for Fortællersker – Efterår og Vinter 2022/23


FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL

Cyklisk skriveforløb for kvinder
Starter den 1. januar 2023

Pris pr. kvartal
DKK 650,-

Pris / årskort
DKK 2200,-

Starttilbud ved tilmelding senest den 1. december 2022

1. kvartal 2023

Pris DKK 550,-
januar, februar, marts

Hele året 2023

Pris DKK 1950,-
1 år

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

TILMELDING FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL


FORTÆLLERSKEN, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart 16. januar 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2600,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. december 2022
Pris DKK 2200,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN INTUITIV SKRIVNING

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: