Vinterskriverejsen

“Vil du fortælle mig om vinterskriverejsen”, spørger hun og sætter sig til rette i den gamle stol. Jeg placerer en kop foran hende og skænker kaffe. Hun sidder i modlys, bag hende skinner solen blegt og rammer bladene på træerne. Et skær af rødt og orange er begyndt at trænge igennem. Efteråret har fået fat.

“Vinterskriverejsen”, hun nikker og tager en slurk af kaffen. “Det er derfor jeg er kommet. Jeg føler mig draget, jeg mærker længsel, men inden jeg beslutter mig for at drage af sted, vil jeg gerne høre lidt mere.”

Selvfølgelig, svarer jeg, “det kan jeg godt forstå. Nu skal du bare høre.”

Vintercirklen, den indre rejse – eSkrivekursus for kvinder

Jeg har skabt Vintercirklen, den indre rejse som et eSkrivekursus for kvinder forankret i den sidste del af efteråret og ind i vinteren. Hver 14. dag modtager du et skrivebrev fra mig med inspiration, skriveafsæt og øvelser og hvert skrivebrev har sit tema, som du skriver dig ind i.

Temaet hjælper dig med at holde fokus og giver dig mulighed for at udforske et område, som du måske ikke giver så meget opmærksomhed til daglig. Og her handler det ikke om at tænke og fundere, nej du skriver dig simpelthen ind. Intuitivt. Du føler din indre strøm, ja kan sige at du lader længslen føre dig på vej. Du øver dig på at lytte og vinterens rum er så perfekt til det.

Winter is a beautiful time of the year
and the extra hours of darkness allow you to enter
your internal world where riches await your discovery
– Sharlyn Hidalgo –

Fald til ro i vinterens energi

Det handler ganske enkelt om at forankre sig i vinterens energi. Opdage eller genopdage mørkets gave og finde indre ro og retning gennem den mørke del af året. Du får også mulighed for at fejre særligt kraftfulde tidspunkter på årshjulet som Samhain og Vintersolhverv og alt sammen gennem ord og fortællinger.

Men mest af alt får du mulighed for at skabe dig et godgørende skriverum gennem vinteren og sætte ord på det, der rører sig. På præcist den måde, der gør dig godt.

Din sjæl ved godt 

Er du i tvivl om hvordan? Så skal jeg fortælle dig noget. Din sjæl ved det godt og efterhånden, som du bliver mere stille, lytter og skriver, vil det åbne sig for dig. Det vil blive tydeligere, når du skriver dig ind.

Vintercirklen, den indre rejse er et skrivefordybelsesforløb for kvinder. Kvinder som dig, der mærker skrivelængsel og som har lyst til at bruge ord og fortællinger til at støtte sig på den indre rejse. Her byder vi fortællingens kraft velkommen i det magiske rum og vi lærer os selv, hvordan vi overhovedet skal komme ind i det magiske rum. Hvor nøglen findes og hvordan vi låser op.

Rejsen starter, når du dedikerer dig og skriver det allerførste ord. Du formulerer din intention og lærer samtidig om intentionens kraft.

Mørke og rodenergiens tid

Vinter er rodenergiens tid. Energien er i rødderne og i jorden. Vinteren og den mørke tid er som skabt til at trække energien hjem. Det er tid til fordybelse og til at nære det indre.

Det bliver tidligt mørkt. Vi vender næsen hjem og indad, for nu er det tid til at nære det indre og skabe rum til fordybelse, hvor vi kan være, sanke og restituere. Når vi hengiver os til mørket og tillader os selv at komme ned i tempo, slappe af og give slip på alt det ydre, som stresser os og løsriver os fra os selv, sker der noget magisk. Ligesom frøene i jorden spirer vi i mørket, mens vi hviler og tager den med ro.

Mørket slutter sig om os, så det ydre forsvinder for en stund. Vi opfordres til at nære os selv, sanke og lytte. Fra det sted kan vi også skrive.

I mørket kan vi se

Paradoksalt nok tilbyder mørket os et rum, hvor vi virkelig kan se. Her er energien koncentreret og alt ydre forsvinder. Den indre stemme bliver tydelig, hun kommer til stede, din indre fortællersker og hvisker søde ord i dit ord. Ord, som rummer din sandhed. At finde de ord og at skrive dem er en af gaverne i Vintercirklen, for du vil lære at ordets kraft er stor.

eBog om Spirituel Skrivning

Har du en intention om at gøre dit skrivearbejde til et spirituelt anliggende også, så giver Vintercirklen dig rig mulighed for det. Når vi starter, får du udleveret min nye bog om Spirituel Skrivning med ideer og inspiration til, hvordan du kan gribe det an. Sideløbende med øvelserne i Vintercirklen kan du prøve dig frem, plukke og finde helt din egen vej og måde. Bogen byder nemlig også på skriveafsæt og spørgsmål til refleksion, som hjælper dig på vej.

Emner i eBogen er:

Rejsedagbogen, vildfarelse og ikke at vide i den første kreative fase, intentionens kraft, ritualer, tarotkort som vejledning og skriveafsæt, ord med særlig energi og kraft, symboler, meditation, årshjulet, varselstagning i naturen og fortællinger, rutiner, disciplin og gentagelsens magi

Tema, fordybelse, skriveafsæt, øvelser og ture ud

I forløbet får du som deltager spørgsmål til refleksion, der kan støtte dig i din skriveproces og i vinterrummet. Du får mulighed for at dyppe pennen i det, der rører sig og du skærper din intuition og evne til at lytte.

Hvert inspirationsbrev (hver 14. dag) har et tema, som du fordyber dig i og byder samtidig på skriveafsæt, øvelser og en tur ud. Som altid i mine skriveforløb spiller naturen og årshjulet en stor rolle.

Natur, bevægelse og dagslys

At komme ud i naturen og bevæge sig gør underværker for krop og sjæl.  Derfor tager vi naturen med på råd i Vintercirklen, den indre rejse og lytter samtidig til dens fortællinger. Du oplever, at din personlige skriverejse bliver en dans mellem ude og inde.

Hvis du har lyst, så skriv i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen. Det gør jeg selv og jeg viser dig gerne hvordan du kan gribe det an, selvom jeg altid vil invitere dig til at finde din egen vej og måde.

Personlig skrivecoaching – jeg møder dig dér, hvor du er

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene. Igennem hele forløbet får du mulighed for personlig skrivecoaching. Jeg møder dig, dér hvor du er og du vil opdage, at det, der står i vejen, er vejen. Vi skriver os igennem.

Processen er nøglen.

Kreativitet og skriveglæde

Vintercirklen den indre rejse vil støtte dig i at genopdage din kreativitet og booste din skriveglæde. Din særlige skrivestemme får lyd og bliver tydeligere, efterhånden som du skriver dig på vej. Samtidig vil din tillid til den kreative proces og årshjulets snurren vokse. Gennem skrivningen er du bevidst til stede gennem alle vinterens faser og får et helt andet syn på vinteren, end du havde før.

Efterhånden vil du opdage, at ordene og skriverejsen skaber dybe tråde til dit liv og sætter en indre forvandlingsproces i gang. Det er ikke længere bare ord og skriverier, selvom mange af fortællingerne sagtens kan stå alene og være en glæde at skrive og tage imod.

Det er til dig fra dig. En vintergave fra et sted dybt i dig selv.

Du lærer vinterens og mørkets gave at kende gennem ord, billeder og symbolik og du øver dig i at skrive fra sjæl og hjerte.

Ravnerabat

Husk at du får ravnerabat ved tilmelding senest den 30. september

Det lyder godt, siger hun og smiler underfundigt. Hun har drukket det sidste af kaffen og gør mine til at rejse sig. Jeg behøver ikke at vide mere, jeg tror godt, at jeg vil være med.

Dejligt, svarer jeg, det er jeg glad for. Og husk at du får ravnerabat ved tilmelding senest den 30. september. Jeg har som ønsket af flere forlænget rabatten med to dage.

Du sparer 150 kr. og det er vel også værd at tage med? For de penge kan du købe dig en magisk skrivebog og et par gode penne. Så er du klar, når skriverejsen i Vintercirklen starter den 23. oktober.

Vintercirklen

Vintercirklen, den indre rejse

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: