Kan du høre stilheden synge?

Tusmørketid er ugletid. Og det er i vinterrummet, at du kan gøre dig lydhør overfor visdommens fortællinger. Den visdom, der kommer med alderen, tråde af levet liv. Uglen er nemlig også væverske, ser du.

Hun betragter mig fra en af de øverste grene på den gamle bøg. Hele natten har hun sidder dér og ventet. I resterne af lyset fra månen i sin aftagende fase og med noget på hjerte, som hører alder og erfaring til.

”Men du må grave lidt dybere” siger hun med uglestemme, ”slippe bitterhed og brænde begge ender på de historier, som siger at dit liv er spildt. Næh, hvert et skridt og skrevet kapitel fører frem til dette sted ved daggry og på kanten til vinter. Her begynder det hele igen. Og hvis du blidt graver i hjertet og lytter til sjælens vinterfortællinger, vil du se noget essentielt og forstå det på en helt ny måde.

“Fra et inderligt sted i dig selv kan du nu skabe en ny begyndelse. Det starter dybt i vinterens muld. Hvem mon kommer til syne en vinternat under stjernehimlen med sølvånde og knitrende skridt? Der er faldet sne. Alt ånder fred. Kan du høre stilheden synge? Her kan du bade i månelys og lade vinterens visdom skænke dig perler på snor. Lad dem berige og berøre dig.”

“Om et par dage har du fået de 20 fortællinger. Mørket er vokset og natten er stor. Mit land er dit land og jeg vil gerne invitere dig med på en rejse, hvor vi går langsomt og lytter til vinterens sang.”

“Åbn dig for magien og sæt din indre sabotør på pause. Med uglen som frænde får du en sand vinterven. Alt ånder fred. “Hun lader bladet falde og det lander som et løfte for min fod.

”Kan du høre stilheden synge?”

Decembercirklen

Decembercirklen
Online skrivekursus for kvinder
Starter den 1. december 2019

For skriveglade, introverte kvinder med hang til fordybelse

I Decembercirklen får du nærende skriveafsæt og øvelser til en blid overgang til det nye år. Du skaber balance mellem det indre og det ydre.

I en ellers travl og udadvendt tid får du rum til fordybelse og skriver dig ind.

Vinterkraft og inderligt nærvær

Find rum og ro i magiske december og kom godt ind i det nye år. Gennem ord og fortællinger skaber vi et indre univers af vinterkraft og styrke.

Pris DKK 650,- inkl. moms
Varighed: 2 måneder

Du får

  • 2 inspirerende skrivebreve med skriveafsæt og øvelser forankret i årshjulet
    1. december og 1. januar
  • Overraskelser og inspiration undervejs fra skrivecoachen (mail)
  • Dit kraftdyr fra den keltiske tradition – jeg trækker kort til dig ledsaget af ord/øvelse
  • eBogen Spirituel Skrivning
  • Medlemskab af Story Circle, hvor vi kan dele af fortællinger og proces og inspirere hinanden

Ideen bag

Decembercirklen er opstået både som en ide og som et inderligt behov, jeg selv har for at finde ro og retning i den dybe del af vinteren.

December er ofte en travl tid, udadvendt og til tider ganske overfladisk. Der er krav om, hvor vi skal være og hvordan vi skal være. Som introvert kan det godt blive lidt for meget og flere kvinder har henvendt sig til mig og fortalt, at de langt hellere vil holde jul alene og skrue helt ned for selskabelighed og forventninger.

Vintersolhverv

Måske har du lyst til at fejre Vintersolhverv, måske gør du allerede? I Decembercirklen giver jeg dig mit bud på, hvordan du kan fejre alene og skrive dig ind.

Vintersolhverv er en glædens dag, fordi den er symbolet på lysets tilbagevenden i vort liv. Vintersolhverv er solårets nytår og det vendepunkt, hvor lyset fødes af mørket på den længste nat.

Vintersolhverv markerer også overgangen fra det gamle til det nye og vinteren egner sig især til det indre arbejde og til hvile og restitution.

Efter at have fejret Vintersolhverv i selskab med andre, fulgte jeg i 2016 en impuls til at gøre det alene og på den måde at gøre forankringen af Vintersolhverv og energien til noget dybt personligt. Som introvert passer det mig særdeles godt at gøre det sådan.

I Decembercirklen får du ideer til, hvordan du kan skabe helt din egen fejring.

Dit kraftdyr – jeg trækker kort til dig

I Decembercirklen får du mulighed for at få trukket dit eget kraftdyr.

Det sker i dagene inden Vintersolhverv og i velkomstbrevet fortæller jeg dig, hvordan det foregår.

Dit solhvervsord

I Decembercirklen finder du dit solhvervsord, som kan følge dig videre ind i det nye år og danne grobund for nytårsmanifestet.

Du får ideer til, hvordan du kan skrive og skabe et organisk nytårsmanifest med masser af saft og kraft. Du bliver klar til det nye år dybt i vinterens muld og uden hastværk.

Balance mellem det indre og ydre

Forløbet kræver på ingen måde, at du helt forskanser dig. Tværtimod. Det er en invitation til en godgørende balance. Du kan sagtens lade Decembercirklen blive en del af din jul og dit nytår uden at det går ud over de sociale arrangementer, du også gerne vil ære.

Du får et indre rum, hvor du kan nære dig selv og blive klar til det nye år.

Decembercirklen
Online skrivekursus for kvinder
Starter den 1. december 2019

Pris DKK 650,- inkl. moms
Varighed: 2 måneder

TILMELD MIG DECEMBERCIRKLEN

Når du har tilmeldt dig via linket ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinformation.

Din plads på holdet er først endelig booket, når betaling er modtaget.

Owl Winter

One thought on “Kan du høre stilheden synge?

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: