Hviskende vejviser

”Græsset er vådt, livet er godt.” Haren sidder foran os på stien, hviskende vejviser i den tidlige morgen. Luften er tyk af bålduft fra gårsdagens fejring. Jeg mærker et snert af rastløshed og vifter den væk som en flue. Harmoni, det er allerede varmt, en sommerdag folder sig ud. Jeg simrer i tomrum og tillid og så … den dér flue af rastløshed.

Hvad handler du mon om, spørger jeg uden at forvente et svar.

”Hvad venter du på? spørger den hviskende hare.

”Åh, jeg tror jeg trænger til fornyelse” svarer jeg og kan mærke, at jeg mener det. Noget andet, noget mere.”

”Det er en fælde” hvisker haren, ”en af dem, du bør kende nu.”

”En fælde?” Jeg stopper op midt i bålduft og dugvådt græs.

”Ja, rastløsheden vil gerne trække dig ud af tomrummet og bilde dig ind, at du kan dulme den. Flygte til et sted, hvor græsset er grønnere og knapt så vådt som her. Men det er en illusion. Alle de svar, du behøver og det, du har brug for, vil komme til dig, hvis du vover at vente. Vandre med hviskende hare på sjælesti gennem dugvådt græs og lytte til fuglenes sang.”

”Tag godt imod rastløshed og kys den så farvel. Lad din intuition råde, den er blevet stærkere og vil skærpes yderligere gennem sommeren. ”Kom nu”, hvisker Haren, ”denne test består du.”

Magiske morgensider, 24. juni 2020

Ventetræet

Merkur og Ventetræet

Merkur er i retrograd igen. Og jeg vender tilbage til det sted på mit magiske landkort, hvor ventetræet står. Måske husker du ventetræet, som jeg besøgte i april. Selv husker jeg ordene her:

”Mange kvinder har siddet her før dig og selvom du føler dig alene og forladt i din sorgfyldte længsel, så vid, at det ikke er tilfældet. Du sidder på et kraftfuldt sted velsignet i din venten. Du har fundet frem til et perfekt sted på det magiske landkort og kan nu tegne dit symbol på kortet. Eller skrive det.”

”For jeg er Ventetræet. Når du er kommet hertil, så er det ikke tilfældigt og vildfarelsen er tilsyneladende. Ventetræet vil skænke dig visdom af den slags, som kun kan høstes på tærskler og i tomrum. På tidspunkter, hvor hjertet venter i sorg og noget nyt er undervejs.”

”Du kan ikke forcere og der er ikke noget særligt, du skal gøre. Du skal heller ikke lade som om, at det ikke rører dig og at du er glad. Nej, her kan du sidde med alle dine følelser. De er ligeså velkomne som du er. De er naturlige og når du holder om dem, så falder de til ro. Som mudder i et glas vand. Når du ikke ryster glasset, falder det til bunds og bliver liggende. Bundfald.”

”Sæt dig nu godt til rette, luk øjnene og varm dig ved min stamme. Mange har siddet her før dig. Kan du mærke, at de synger til dig. Synger med dig. Det er Ventetræets kraft. Du er ikke alene.”

Skolen for Fortællersker

Mens jeg venter, gør jeg gode forberedelser til høstens og efterårets online skrivekurser på Skolen for Fortællersker. Fortællersken I gennemgår en renovering. Så når Fortællersken I kommer igen til efteråret bliver det i en ny udgave.

Skrivekurset hedder fremover Fortællersken I – Intuitiv Skrivning. Her får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning og inspiration til at finde din skrivestemme.

Du vil opdage, hvordan du kan vække din indre fortællerske til live i processen. Hun er den vise kvinde, hende som ved. Samtidig vil kurset give dig ideer og øvelser til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning.

Over tid vil du opleve at det er terapeutisk ja endda healende at sætte ord på og finde din stemme. Det styrker dig indefra og giver selvtillid.

Herunder finder du en oversigt over kommende online skrivekurser på Skolen for Fortællersker. Vi venter lidt endnu med de fysiske møder og workshops.

Fra min plads under ventetræet ønsker jeg dig en god dag.

Kærlig hilsen
Lene

Online skrivekurser

Between Stories – Det magiske Landkort – Høst

Online skriveforløb for kvinder i mellemrum og på livets tærskler
Nyt hold starter den 7. august 2020

Between Stories, det magiske landkort er et eSkrivekursus for dig, som står på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”.

Det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde og som har brug for at finjustere kursen og skrive et nyt landkort på den indre rejse.

Når de lyse nætter ender

Between Stories, Det Magiske Landkort, starter helt symbolsk den 7. august, samme dag som de lyse nætter ender. Her står porten til høsten åben, nætterne bliver længere, mørket vokser stødt, stille og gradvist i naturligt tempo.

Vi forankrer os i nuet, det skabende øjeblik, og langsomt vender vi næsen hjemad og indad. Vi rydder lidt op i vores indre, så vi kan modtage høsten. I Between Stories høster vi via ordene og fortællingens kraft og øver os i at skrive fra sjæl og hjerte.

For høsten og efteråret er ikke kun en forberedelse til den kommende vinter. Det er i høj grad også et tidspunkt, hvor vi fejrer og siger tak for alt det, vi fik med igennem foråret og sommeren. Det, der bar frugt og som vi spiser og nyder godt af lige nu samt det, som vi gemmer til vinterens forrådskammer.

Ekstra – eBog om høstens energi- og skrivearbejde

I Høstudgaven af Between Stories, Det Magiske Landkort, får du en lille eBog om høstens skrive- og energiarbejde. Du kan anvende bog og øvelser som supplement til selve kurset og bygge et kraftfuldt forløb op i processen.

Du høster, du sår og du gør klar til vinterens forrådskammer.

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Starter den 1. september 2020/ Varighed 4 måneder

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

Fortællersken

Fortællersken I, Intuitiv Skrivning

Nyt hold starter den 15. september 2020

  • Intuitiv skrivning
  • Den vise kvinde
  • Din skrivestemme
  • Historiemedicin – healing gennem ord og fortællinger

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: