Blød regn

Skrivelysene blafrer i brisen fra det åbne vindue. Regndis pryder landskabet, her er stille. Lydløse fugle forlader deres træer og flyver over grå himmel. En hare finder vej gennem stubbene på den nyhøstede mark. Stille, en due kurrer fra et sted i buskadset og tiden har fundet sig en lomme.

”Gør holdt her” hvisker nogen og først da får jeg øje på hende, en hvid skakbrik i horisonten. Hesten Each. Hendes hilsen undrer mig, men jeg lader mysteriet leve. Når jeg møder Each plejer en rejse at åbenbare sig, et tegn på at det er tid til at drage videre. Men i augusts første timer?

”Gør vi holdt her” siger Each, den sidste afstand tilbagelægges i trav. Vi står foran hinanden i blød regn. Det havde ellers passet mig fint at drage videre, betror jeg hende og kan mærke eventyret i blodet.

”Netop hjemvendt fra heltindens rejse og så vil du allerede af sted igen?” Each ler med et højt vrinsk og den kurrende due letter fra blodbøgen. ”Nu er det tid til en pause, et ophold, stort eller lille, vi ved det ikke endnu.”

Lysene blafrer videre, det samme gør rastløsheden. Bare synet af Each får mig til at drømme. Nye veje, horisonter, landskaber som folder sig ud. På hesteryg gennem lyngen med udslået hår.

”Senere” siger Each og slår med hovedet. ”Ikke i dag.”

En hest har talt og jeg indser, at her er mit landskab i dag. Der er små ting at gøre, men de må gøres i sindig ro, for energien er langsom og regnblød. Regnen, der svøber sit tæppe over træer og buske og gør fuglene tavse. Bortset fra duen altså, men den er fløjet sin vej. August er kommet på listesko. Hun har blød regn med og det er blevet høst.

Lene Frandsen © Fra min egen skriverejse
1. august 2022

Photo by Wendy Corniquet, Pixabay (c)

Åbn dig for oplevelsen – skriv

Når vi begiver os på skriverejse med en intention om at skrive intuitivt, så kan vi ikke vide på forhånd. Det er udgangspunktet. Vi bevæger os udenfor komfortzonen, ud i det kreative vildnis. Vi er for alvor kommet langt ud i skoven.

At skrive intuitivt kræver, at vi faktisk skriver (!) og ikke bliver oppe i hovedet. For mange tanker blokerer, de vil vide ”hvad” og ”hvordan” og at forsøge at forstå noget mentalt på forhånd, kan næsten kun ende i en blindgyde. Vi strander oppe i hovedet.

Så prøv at skrive dig ind. Og du må gerne lave en masse ”prøvefortællinger” undervejs. Der er ikke en facitliste eller et bestemt mål at nå. Øvelsen er målet på samme måde som rejsen er det. For det er, når vi skriver og øver os, at vi pludselig støder på en åre og så flyder det bare. Har du skrevet intuitivt, har du sikkert oplevet det allerede. Hov, hvad var det, hvor kom det fra?

Det er den oplevelse, vi åbner os for.

Jo mere, du skriver, desto oftere vil du støde på kreative årer og fortællingen vil overraske dig. Jo mere, du tænker over, hvad du skal skrive og om du nu gør det rigtigt, desto færre egentlige skriveoplevelser vil du få. Det siger næsten sig selv. Men det er godt at huske på.

Vi vender tilbage

Da jeg satte mig til skrivebords i morges og tændte skrivelysene, sagde jeg en lille bøn. Det gør jeg altid, det er en del af mit ritual. Jeg beder om at få hjælp og vejledning, når jeg trækker kort og skriver mig ind. Og hjælpen er dér altid! Men det kræver én essentiel ting og det er, at jeg selv møder op og gør mig modtagelig. Det kan man øve sig på. Lege med forskellige tilbage og indgange til det at skrive og måske bruge nogle af sine andre spirituelle ritualer som en del af skriveprocessens.

For hver gang vi møder op til det tomme papir, starter vi igen. Vi vender tilbage.

Velkommen til august og til Skriveskolen for Fortællersker. Herunder finder du en liste over kommende online skrivekurser for kvinder. Du behøver ikke særlige forudsætninger for at være med, følg blot din skrivelængsel.

Husk at det er sidste dag med ravnerabat, hvis du skal være på Fortællersken I, Intuitiv Skrivning. Tilmeld dig inden midnat, så udløses rabatten.

Kærlig hilsen
Lene

Online skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022

DET MAGISKE LANDKORT – Høst
eSkrivekursus for kvinder
Starter den 7. august 2021 – når de lyse nætter ender
PRIS DKK 950,-

Beløbet er inklusive moms

Det Magiske Landkort Høst er IKKE et Fortællersken skrivekursus. Det er et eSkrivekursus, hvor du skriver på egen hånd. Der er ikke en ydre cirkel eller et fælles rum.

TILMELDING DET MAGISKE LANDKORT


FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2500,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. august
Pris DKK 2200,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 15. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


“Longing is not an unhealthy craving but the feminine expression of love. The masculine side of love is “I love you”, the feminine side is “I am longing for you”.

Because our culture had for so long rejected the feminine, we have lost touch with the potency of longing. Many people feel this pain of the heart and do not know its value.
They do not know that it’s their innermost connection to love. 
– Llwellyn Vaughan-Lee –

Længslen

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Høstens og efterårets intuitive skrivekurser er på plads, se listen herover og rejs videre til det kursus, som kalder mest på dig. Lige nu er der ravnerabat at hente på samtlige Fortællersken forløb.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: