Mod nord

“Du må give det sin tid” siger Tarbh blandt valmuer i blødt morgenlys. Natten er forbi. Lidt senere end normalt forlader jeg huset, jeg har sovet længe og søvnen hænger ved. Men jeg går, for det gør jeg altid.

Han står på engen blandt vilde blomster, de standhaftige, som ikke er bukket under for tørken. Valmuer, kamille og stolte tidsler med lilla hoveder, som nikker i vinden. Tarbh taler til mig, så snart jeg dukker op, det er allerede varmt. Solen brænder på min højre arm, eftersom jeg går mod nord.

”Sin tid” gentager jeg søvnigt og mærker et strejf af utålmodighed irritation. Men så husker jeg det. Hvor jeg er og hvem jeg er. I tågen. Her smiler Tarbh, for det kan tyre skam sagtens, tag ikke fejl, han har meget på sit repertoire.

”Velkommen Tågekvinde” og her er det, at jeg udfører mine dansetrin i takt med valmuer, tidsler og kamille. Huske og tilbage. Til tomrummet i tågen. Igen mærker jeg lettelse, det er mit sted lige nu og jeg kan give mine formodninger til vinden. Eller endnu bedre, til ilden, thi endnu er det sommer.

”Det er hellig tid” forklarer Tarbh og gentager Ravnens budskab med andre ord. Vi mennesker skal tit have den flere gange. Det tager tid for forståelsen, der hverken er mental eller intellektuel, at synke ind og forplante sig i kroppen, heale de forvirrede celler og lade det hele finde sit leje igen. Et nyt leje vel at mærke, for vi vender ikke tilbage til det, der kom før. En ny harmoni.

”Når du ærer den tid i dig selv og med hele dit væsen, så ærer og respekterer du også processen og den hjælp, du får. Den er ikke altid synlig og ægte healing sker over tid. Mennesker er alt for utålmodige, men vi klandrer jer ikke for det. Det er den verden, I har skabt til jer selv, der ikke ærer alt det, der er de egentlige gaver.”

”Derfor er det godt at være Tågekvinde. Uanset hvad tanker og den ydre verden i øvrigt mener om den sag, så er det tid til indre hvile og fornyelse. En proces, som tager tid. Det betyder ikke, at du skal sætte livet på hold, det betyder blot, at du kun handler fra sjæl og hjerte. Præcis som du selv formulerede det i går. Du lytter dybere end før. Og lige nu sker det bedst i tågen, i accept og med et hjerte fuld af tilgivelse. Du skal ikke være perfekt. Det er ingen. Ej heller tyre i blødt morgenlys.”

Vi ler, Tarbh og jeg og valmuer, tidsler og kamille synger i kor:

” We are leaving old ways behind
No looking back this time
No worries, we know
We are on the path to forgiveness and healing
We are on our way to the heart.”

Jeg nynner, mens jeg går videre ind i tågen.

Lene Frandsen © Fra min egen skriverejse
 21. august 2022

Image by Lario Tus, Dreamstime (c)

Skriv med mig

i pagt med årshjulet, i kærlighed til processen

Når jeg spørger mit hjerte, er der ingen tvivl. For jeg gør det selv, hver eneste dag. Skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte, hvor vi lærer at ære processen og lærer os selv at lytte. Det er noget af det fineste og mest kraftfulde jeg ved. Selv har jeg gjort i flere årtier nu og jeg har undervist i det i 7 år. I et univers af ord og fortællinger.

Kunsten at lytte og skrive din sjæl

Det er det, jeg gerne vil give videre til dig, som kommer forbi og deltager på et af mine forløb. Kunsten at lytte og skrive din sjæl. At lade dit indre liv og de rigdomme, du har i dit hjerte og din sjæl, komme til udtryk gennem ord og fortællinger.

I alle mine forløb arbejder vi med fortællingens kraft som en magisk hjælper og det er ikke noget, du skal kunne på forhånd. Måske tror du, at det handler om at være god til at finde på og måske fortæller du dig selv, at den slags kan du ikke? Men det er slet ikke sådan, det er.

Det starter med din skrivelængsel

Det starter med din skrivelængsel. Det lille suk, en snert at nysgerrig længsel. Lysten til at skrive, selvom tankerne har travlt med at fortælle dig, at det hverken kan eller skal du. Og skrivningen her er ikke en ambition om at skrive noget fint og perfekt, som skal vurderes, redigeres og udgives. Ikke som udgangspunkt.

Det er en gave til dig selv på den indre rejse. En måde at rejse gennem indre landskaber på og en måde at finde ind til det, der virkelig betyder noget for dig. Som kvinde, som menneske, i en urolig og turbulent verden.

Der findes en anden vej. Ja, måske findes dér endda flere. Og en af dem fragter dig ind i Det Magiske Univers. På skriverejsen.

I pagt med årshjulet

Vi skriver i pagt med årshjulet og i kærlighed til processen. Det er noget, vi lærer undervejs. Den kreative proces er hverken lineær eller forudsigelig, så vi øver os også på at færdes i tilsyneladende kaos, at finde ro på tidspunkter, hvor vi ikke ved og ære tiden i tågen (som dér, hvor jeg selv befinder mig nu). Vi er i accept. Det kan skrivningen hjælpe dig med og du vil opleve, at fortællingerne nærmest står i kø for at hjælpe og støtte dig. Hvis du altid inviterer dem til det.

Din intention er din invitation til hjælp

Din intention er din invitation.

Kom, hjælp mig, lad mig være åben og høste fortællinger for sjæl og hjerte (et eksempel).

Fortællersken skriveforløb – til dig, der vil skrive fra sjæl og hjerte

Du kan gøre det på egen hånd eller du kan deltage på et af mine online Fortællersken skrivekurser, som starter snart. I efteråret 2022 starter tre nye hold og det første er Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, som sætter ud på skriverejse den 1. september.

Kom og vær med, hvis skrivelængslen kalder. Du skal være så hjertelig velkommen. Der er ledige pladser på samtlige hold og du kan stadig nå at få ravnerabatten med på Fortællersken II, Eventyret og Fortællersken III, Pennens Kraft. Se mere herunder og rejs videre til det kursus, som kalder på dig.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.

Kærlig hilsen
Lene

Online skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker – Høst og efterår 2022

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2021
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2500,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. september
Pris DKK 2600,-

Beløbet er inklusive moms

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis du ønsker dig det. Det koster ikke ekstra. Skriv det blot i kommentarfeltet ved tilmelding – gælder også ved ravnerabat.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT

Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Din deltagelse

Du kan deltage i Fortællersken III, hvis det kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Er du helt ny ud i intuitiv skrivning og vil du allerhelst have en grundlæggende introduktion til det at skrive intuitivt, så vil jeg dog anbefale dig at starte med Fortællersken I, Intuitiv Skrivning.

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Når skrivelængslen kalder

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: