Morgensuppe

Hun følger mig som en skygge, helt tæt på, vi går i stille takt, vores skridt er de samme. Scenen er sat af fugt og dis, Mosekonen er tidligt oppe og passer sin bryg, horisontale søjler af damp stiger til vejrs.

”Kom nærmere og smag på min morgensuppe.”

Hendes stemme er jordens hjerte, lyden er subtil, svøbt i et klæde af nærvær. Og hun følger mig som en skygge hele vejen ned til landsbyen og hjem igen. Jeg går langsomt og stopper op flere gange, trækker vejret dybt og inhalerer hendes bryg. Den får mig til at se. Kragen på taget. De glinsende spind i halmen. Væversken som er usynlig for sindet, men som bliver tydeligt, når man indstiller hjertet på magi.

Solen bevæger sig højere op på himlen og disen slipper, men jeg kan stadig smage de gavmilde skefulde af suppe, som hun skænkede. Det prikker på tungen og gør min gane glad. Det er præcis, hvad jeg har brug for i dag, det er min medicin og der går ikke længe, før jeg mærker den. Effekten.

Og lige dér på halvvejen går det op for mig, hvor tæt hun er på. Hinden. Så tæt, at jeg kan række ud og røre ved hende, lade mine fingre glide gennem hendes pels. Forsigtigt stryger jeg hende med hårene, våde af dis og natterester.

”Er det dig?” spørger jeg med bankende hjerte og hun smiler underfundigt, mens Mosekonen hælder morgensuppe af dis og gode intentioner på glas.

Håb to go. Magi to go. Indre ro to go.

Roligt sætter hun de blomsterformede etiketter på, indholdet er beskrevet med snørklede bogstaver i farver, der passer til. Hun kysser hvert et låg. Og jeg får mit svar lige dér:

”Ja, jeg er dig.”

Lene Frandsen © Fra min egen skriverejse
 24. august 2022

Hvad siger din intention?

Jeg talte med en kvinde i telefonen i går. Hun var kaldet til at deltage på mit skrivekursus Fortællersken I, Intuitiv Skrivning, som starter den 1. september. Hendes intuition sagde, at det skulle hun, men selv var hun i tvivl. I tvivl om det, hun mærkede indeni, for der var ingen rationel forklaring blot en forunderlig dansende længsel.

Stol på det, du mærker

Hun søgte efter et svar “ja” eller “nej” og håbede, at jeg ville give hende det. Men ser du, som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene vil jeg aldrig påstå, at jeg har svaret på dine spørgsmål. Dem gemmer du selv indeni. Og er det hjertesvar du søger, så er du nødt til at stole på din intention og det, du intuitivt fornemmer indeni. Den stemme. Din stille stemme. Den længsel, der manifesterer sig gennem sproget. Dér er noget til dig, noget som gerne vil skrives og fortælles gennem dig.

Jeg ved ikke, om kvinden beslutter sig for at hoppe på holdet og skriver sig ind, jeg ved ikke, om hun vælger at følge sin længsel. Men det er billetten. Det, der kalder via den forunderlige følelse af, at det her skal du, selvom du ikke rationelt kan forklare hvorfor. Der er uden tvivl mange grunde til, at du ikke skal og de stammer ikke fra hjertet.

Har du det på samme måde som kvinden, jeg talte med i går?

Så følg blot din længsel. Skriv intuitivt, øv dig på at åbne op og lade ord og fortællinger komme til dig. Lær, at du ikke kan tænke dig til det, du er nødt til at skrive dig ind.

Hjertelig velkommen til det snarlige efterår og intuitive skrivekurser på Skriveskolen for Fortællersker. Programmet er klar, der er åben for tilmeldinger og endnu er der plads på alle hold. Er det eventyret eller pennens kraft, der drager, så kan du nå at få ravnerabatten med ved tilmelding senest den 31.8 og den 1.9. Se mere herunder.

Skriveskolen for Fortællersker – Høst/Efterår 2022

FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart den 1. september 2022
Online skrivekursus for kvinder

PRIS DKK 2500,-

Beløbet er inklusive moms

VARIGHED 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN I, INTUITIV SKRIVNING

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.


FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET
Holdstart den 15. september 2022
Online skrivekursus for kvinder
PRIS DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 31. august 2022
Pris DKK 2600,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II, EVENTYRET

Der er et begrænset antal pladser på hvert Fortællersken-hold, så tøv ikke for længe med at tilmelde dig, hvis du bare kan mærke at du skal være med.


FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT (Vinter)
Holdstart den 1. oktober 2022
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2900,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 1. september 2022
Pris DKK 2600,-

TILMELDING FORTÆLLERSKEN III, PENNENS KRAFT


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken I får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
Fortællersken II inviterer du eventyrets kraft ind i dit liv og skriverum
Fortællersken III oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Din deltagelse

Du kan deltage i Fortællersken III, hvis det kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I og Fortællersken II skrivekurserne først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 3 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Er du helt ny ud i intuitiv skrivning og vil du allerhelst have en grundlæggende introduktion til det at skrive intuitivt, så vil jeg dog anbefale dig at starte med Fortællersken I, Intuitiv Skrivning.

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu afholdt online skrivekurser i 7 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Når skrivelængslen kalder

Mange kvinder kommer til mig og deltager på mine intuitive skrivekurser med den længsel i hjertet. Jeg kalder det skrivelængsel. Og nej, det handler som udgangspunkt ikke om at du skal skrive bøger eller gøre dine ord og fortællinger til et produkt.

Det er en subtil døråbning til din sjæl og det, der bor i dit hjerte. Det er en vej ind i længslens mysterier og ofte vejen til at skrive din sjæl ✍🏻💚 Det er essensen af mine Fortællersken skriveforløb uanset hvilket et af holdene, du deltager på. Du lærer at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Skriverejsen bringer dig ofte ind i Det Magiske Univers. Du inviterer fortællingens kraft med på din skriverejse og opdager, at du allerede har det i dig. Du skal bare øve dig på at folde det ud.

Det får du inspiration til på Skriveskolen for Fortællersker. Hjertelig velkommen ❤

Kærlig hilsen
Lene

Intuitiv skrivecoach og underviser
i Det Magiske Univers
på Skriveskolen for Fortællersker

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: