Bag det tilsyneladende

Der er gået en uge og den har været uden fortællinger. Pensionatet ligger badet i morgensol. Jeg snuppede en kop kaffe, inden jeg gik ud, morgenmaden må vente til senere. Det er lunt for årstiden og vinduet stod åben i nat, jeg hørte uglen fra sit sted i mørket. Hun kaldte i timen inden daggry. Nu er lyset kommet, mine skridt går gennem et tykt tæppe af våde blade.

Da jeg når frem til søen, er han dér allerede, jeg er ventet og det er rart. Jeg formoder, at jeg nu skal høre om den store sensitivitet, vi har til fælles, men han ryster på hovedet og ser på mig med milde øjne. Ikke i dag.

Det er den sidste søndag i oktober på kanten til Samhain og vinter.

”Intet er som det ser ud at være” siger han så, Losgann og fortsætter sin tale:

”Se bag det tilsyneladende og gør det til en vane ikke at lade dig narre af overfladegrums. Det er en hæslig fælde, for den fanger dig i tankespind og gør dig ude af stand til at rumme magien. Du må skabe rum for magien og åbne dig for den, på samme måde som du skaber rum for fortællinger.”

”Du befinder sig på et særligt sted, hvor du skal bo det meste af vinteren. Værelse nummer 3 på pensionatet. Gæster vil komme og gå og du vil opdage, at de er dine lærere. Hver med sin ekspertise men alle mestre i magi. Du vil få brug for din pen og skrivebog, mange ord og fortællinger vil opstå i undervisningens sfære.”

”Samtidig vil du møde nye og gamle frænder og skrive dig fri af det, som tyngede før.”

Med de ord vender han sig om og hopper ud på sit åkandeblad i den stille sø. Bag mig svajer birketræerne i let vind og slipper de sidste blade. Jeg lukker mine øjne og lader mig gribe af landskabet, af det efterår, der snart vil blive til vinter. Over mig driver dovne skyer forbi.

Da jeg åbner øjnene igen, er Losgann væk og lyset er vokset. Med raske skridt går jeg tilbage til pensionatet. Nu ved jeg, at det er mit vinterhjem. Værtinden står klar med kaffe og nybagte boller i spisestuen bagved køkkenet. Hun har tændt et stearinlys på det eneste bord med dug. Mit bord.

Jeg kender stadig ikke hendes navn.

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
30. oktober 2022

Du skal skrive ikke tænke

Noget af de vigtigste, du kan lære dig selv, når du har en intention om at skrive intuitivt og fra sjæl og hjerte er at skrive dig ud af tankerne. Selve skrivningen er vejen. Du skal ikke tænke, du skal skrive. Så lader du det ske.

Og har du lyst til selv at skrive i pagt med årshjulet, så læs med videre, for den 1. november sker det. Jeg lancerer mit nye skriveforløb som jeg har arbejdet på i et stykke tid.

Fortællerskens Årshjul er kulminationen af mange års arbejde med intuitiv skrivning og den kreative cyklus. Altid har det været årshjulet, energien og styrken ved at forankre sig i den naturlige cyklus.

Det er ofte den manglede forbindelse til jorden og den naturlige cyklus, der skaber indre uro, giver stress og en rastløs, ensom følelse. Men vi kan vælge at forbinde os, et skridt, et ord af gangen og skabe små øer af forbindelse i hverdagen. Forbindelse til den naturlige cyklus, der om vinteren i høj grad handler om at værdsætte mørket og den tid, der er som skabt til hi og langsomhed.

Vi trækker energien hjem.

I pagt med årshjulet

Den 1. november introducerer jeg Fortællerskens Årshjul, som er et cyklisk skriveforløb for kvinder. Holdstart 1. januar 2023.

Fortællersken Årshjulet tager dig på en skriverejse årshjulet rundt. Du skriver dig ind i hver måneds særlige energi og forankrer dig i årstiden. Du arbejder med ord og fortællinger på den indre rejse. Du skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Som deltager i Fortællerskens Årshjul skriver du i pagt med årshjulet og fanger energien i din pen.

Du tilmelder dig enten for 3 måneder af gangen eller du booker et års skriverejse årshjulet rundt.

eBog om Cyklisk Skrivning i pagt med Årshjulet

Til forløbet har jeg skrevet en eBog som hedder Fortællerskens Årshjul. Den får du som en ekstra bonus, når du deltager. Bogen skænker dig information om og ideer til, hvordan du kan arbejde med ord og fortællinger på den indre rejse. I pagt med årshjulet. I kærlighed til processen.

Glæd dig til den 1. november.

Andre skrivekurser efterår og vinter 2022/23


VINTERENS eSkrivekursus 2022

Vintersjæl
eSkrivekursus for kvinder (der er ikke en ydre cirkel)
Starter den 1. november 2022
Varighed: 4 måneder

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Pris DKK 1100,-

Beløbet er inklusive moms

SAMHAIN RABAT
Pris DKK 1000,-

Skriv blot “Samhain” i kommentarfeltet ved tilmelding, så udløses rabatten

TILMELDING VINTERSJÆL


FORTÆLLERSKEN, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart 16. januar 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2600,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. december 2022
Pris DKK 2200,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN PENNENS KRAFT (Forår)
Holdstart den 20. marts 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2700,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 20. februar 2023
Pris DKK 2500,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN, PENNENS KRAFT
skriv til skrivehuset@gmail.com for tilmelding


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken, Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
(Nyt hold starter til januar 2023)

Fortællersken, Pennens Kraft oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning
(Nyt hold starter den 1. oktober 2022)

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: