Spørgsmål

Jeg har skrivebog og pen med mig, gaven fra Dråbefangeren, og samme aften tager jeg den frem fra rygsækken og placerer mig ved bordet under vinduet. Det er mørkt nu og udsigten slettet, men da jeg åbner vinduet, kan jeg høre havets beroligende buldrende i det fjerne. Jeg er mæt af mad og vin serveret i den gamle spisestue, alene ved det eneste bord som havde dug på og stearinlys tændt.

Ilden buldrede i pejsen, der var lunt og stille. Jeg har ikke set de andre endnu og tvivler på, at de er her. Alene på pensionatet ved havet, hun serverer små oste og kiks til dessert. Hun går frem og tilbage, stopper ikke op for at snakke, hun er høflig men ikke mere end det. Hun er stadig en kvinde af få ord og jeg kender ikke hendes havn.

Først da jeg spørger hende ligeud om de andre, svarer hun kort: De kommer. Det er alt, jeg ved og tilbage på værelse nummer 3 skriver jeg det i bogen og fortæller mig selv om min rejse i uvishedens skær. Stol på tranen og tålmodigheden skriver jeg og placerer et hjerte i slutningen af sætningen.

Mørket er tykt, et sted udenfor kan jeg høre uglen tude. Vinden synger i træerne og pensionatet ligger stille hen. De andre? De kommer. Jeg er tilsyneladende den første gæst, pennen har ført mig hertil.

Vi nærmer os tidspunktet for Samhain og hvis jeg ikke tager fejl, kommer jeg til at fejre her. Sammen med de andre og kvinden uden navn? I stearinlysets skær stiller jeg mine spørgsmål i bogen og ved, at de ikke kan besvares endnu.

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
21. oktober 2022

Photo by Harry Huber, Dreamstime (c)

Kære du som læser med her

Jeg holder efterårsferie nu og vi må vente med fortsættelsen til fortællingen. Den kommer, når jeg er tilbage og det er blevet Samhain. Jeg har ingen anelse om, hvad der kommer til at ske og det er præcist, som det skal være. Jeg er ligeså spændt som du. Hvem er de andre gæster og hvornår kommer de mon? Og hvem er hun, kvinden uden navn?

Hvis du som jeg er på skriverejse årshjulet rundt, kan du lære dig selv at stille spørgsmål, som du ikke prompte besvarer. Du stiller dem i din skrivebog og lader dem stå. De er som små kraftfelter af energi og når du mindst af alt venter det, får du dine svar. Og ofte kommer svaret i en fortælling mens du skriver.

Selve skrivningen er vejen. Du skal ikke tænke, du skal skrive. Så lader du det ske. Og har du lyst til selv at skrive i pagt med årshjulet, så læs med videre, for den 1. november sker det. Jeg lancerer mit nye skriveforløb som jeg har arbejdet på i et stykke tid.

Den 1. november introducerer jeg Fortællerskens Årshjul, som er et cyklisk skriveforløb for kvinder. Holdstart 1. januar 2023.

Fortællersken Årshjulet tager dig på en skriverejse årshjulet rundt. Du skriver dig ind i hver måneds særlige energi og forankrer dig i årstiden. Du arbejder med ord og fortællinger på den indre rejse. Du skriver intuitivt og fra sjæl og hjerte.

Som deltager i Fortællerskens Årshjul skriver du i pagt med årshjulet og fanger energien i din pen.

Du tilmelder dig enten for 3 måneder af gangen eller du booker et års skriverejse årshjulet rundt.

eBog om Cyklisk Skrivning i pagt med Årshjulet

Til forløbet har jeg skrevet en eBog som hedder Fortællerskens Årshjul. Den får du som en ekstra bonus, når du deltager. Bogen skænker dig information om og ideer til, hvordan du kan arbejde med ord og fortællinger på den indre rejse. I pagt med årshjulet.

Glæd dig til den 1. november.

Andre skrivekurser efterår og vinter 2022/23


VINTERENS eSkrivekursus 2022

Vintersjæl
eSkrivekursus for kvinder (der er ikke en ydre cirkel)
Starter den 1. november 2022
Varighed: 4 måneder

Dybt i vinterens muld, dybt i dig selv

Der er særlige tidspunkter, hvor vi i endnu højere grad kaldes til at lytte til sjælens sang. Et af de tidspunkter er vinteren og det er her, at Vintersjæl har sit afsæt. Dybt i vinterens muld. Dybt i dig selv.

Pris DKK 1100,-

Beløbet er inklusive moms

TILMELDING VINTERSJÆL


FORTÆLLERSKEN, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart 16. januar 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2600,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. december 2022
Pris DKK 2200,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN PENNENS KRAFT (Forår)
Holdstart den 20. marts 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2700,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 20. februar 2023
Pris DKK 2500,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN, PENNENS KRAFT
skriv til skrivehuset@gmail.com for tilmelding


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken, Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
(Nyt hold starter til januar 2023)

Fortællersken, Pennens Kraft oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning
(Nyt hold starter den 1. oktober 2022)

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Din deltagelse

Du kan deltage i Fortællersken III, hvis det kalder på dig og du behøver ikke at tage taget Fortællersken I først.

Tværtimod oplever jeg over tid, at de 2 kurser kan blandes og tages i præcist den rækkefølge, det giver mening for dig. For du vil altid opleve det, det er din intention med at deltage, hvis du altså skriver og hengiver dig til forløbet.

Er du helt ny ud i intuitiv skrivning og vil du allerhelst have en grundlæggende introduktion til det at skrive intuitivt, så vil jeg dog anbefale dig at starte med Fortællersken I, Intuitiv Skrivning.

Der er et begrænset antal pladser på hvert hold.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: