Sårbarhed

Jeg sætter mig på en af de store rødder, den er som en stol med mosbetræk. Det gamle træ brummer samtyggende. Det lysner nu, daggry er nær. Er det mon for sent? Mine tanker buldrer som ilden i pejsen og gør mig urolig, men så taler egen og jeg indstiller mig på at lytte.

”Fortæl mig hvorfor du er kommet, rejsende kvinde, hvad bringer dig hid? Spørgsmålet forbavser mig, det gik jeg ud fra at træet vidste.

”Øh” fremstammer jeg, ”natteravnen viste mig vej hertil.”

”Selvfølgelig, det er en af hendes opgaver. Hun hjælper rejsende kvinder som dig gennem mørket. Men du må sige det højt og lade mig vide, hvorfor du er kommet. Det skal komme fra dig.”

Skoven toner frem i dagens første lys, flere træer kommer til syne. Jeg kan skimte natteravnen som en silhuet i en af granerne. Den gamle eg står som en konge midt i lysningen i en sfære af dyb ro.

”Jeg ønsker at lære mine urtalenter at kende” siger jeg så og rømmer mig. Det sidder ligesom fast i halsen.

Egetræet brummer, mere lys vælter nu ned gennem træerne, mørket er brudt. Så taler den gamle eg med dyb og myndig stemme.

”Først må du lære en essentiel ting og det er at være med din sårbarhed. Hvis du gør dig hård og ubøjelig, kan dine urtalenter ikke bruges til noget. De bliver blot til stagneret energi i din krop.”

Min sårbarhed? Skuffelsen lægger sig som en klump mellem ordene.

”Hvordan det?”

”Du ved vel, at det er i sårbarhedens muld at smukke træer gror? Egen ler og ser ud til at more sig. Jorden ryster stille og det vibrerer i den rod, jeg sidder på.

”Du forbinder sikkert din sårbarhed med negative følelser. Følelser som frygt, sorg og skam, følelser du opfatter som svagheder. Men dine følelser er pejlemærker. De viser dig, at der er noget på spil og de guider dig i hjertets retning. Vov at være sårbar, det gør dig til et ægte menneske og det åbner op for din kraft.”

Hånden på hjertet, jeg er forbavset over egens ord. Jeg aner ikke, hvad jeg skal sige, så jeg siger ingenting. Det er køligt i skovbunden og jeg begynder at blive sulten, længes efter at vende tilbage til pensionatet og spise morgenmad.

Egen ler højt.

”Jeg kan mærke, at du er skuffet. Det er naturligt nok. Sårbarhed er noget, vi helst vil skjule. Det gør os udsatte, men paradoksalt nok gør det os også ægte og stærke. Og din sårbarhed er forudsætningen for, at du kan dyrke dine urtalenter og blive god til at bruge dem.”

”Jeg er ikke sikker på, at jeg forstår.”

”Tyg lidt på det” siger Egen og brummer fornøjet. ”Tiden er gået. Du er velkommen tilbage ved næste fuldmåne. Din opgave i den kommende tid, i månens aftagende fase og ved nymåne, er at genopdage din sårbarhed som en gave. Du vil blive mere robust, når du lærer din sårbarhed at kende. Du vil blive modig.”

Med de ord tier egen stille og jeg rejser mig. Min ryg værker, jeg strækker mig og ser lyset danse over trætoppene. Natteravnen letter fra træet og beder mig følge med. Højre, venstre, jeg aner ikke, hvor vi er, men inden længe står jeg foran pensionatet og tager afsked med fuglen, der var min guide. Hun forsvinder ligeså pludseligt, som hun kom.

Jeg træder ind af døren og en duft af kaffe strømmer mig i møde. Mon Gwyneth venter i spisestuen? Vi får se.

Lene Frandsen ©
På efterårsrejse i Det Magiske Univers
10. november 2022

SKRIVESKOLEN FOR FORTÆLLERSKER

På Skriveskolen for Fortællersker afholder jeg online skrivekurser og forløb for kvinder med fokus på intuitiv skrivning. Du kan være med uanset hvor i landet eller udlandet, du befinder dig og du behøver ikke særlige skriftlige forudsætninger for at være med. Følg blot din skrivelængsel.

Forløbene er for kvinder i alle aldre. Om du er i 20’erne eller over 70. Det beriger kun vores skrivecirkel at vi befinder os på forskellige stadier i livet. Vi deler af proces og fortællinger og sætter vores indre fortællerske fri. Hun trives i alle kvindekroppe og i kvindesjælen uanset alder og forudgående erfaring.

Skriveskolen for Fortællersker – Efterår og Vinter 2022/23


FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL

Cyklisk skriveforløb for kvinder
Starter den 1. januar 2023

Pris pr. kvartal
DKK 650,-

Pris / årskort
DKK 2200,-

Starttilbud ved tilmelding senest den 1. december 2022

1. kvartal 2023

Pris DKK 550,-
januar, februar, marts

Hele året 2023

Pris DKK 1950,-
1 år

Betaling sker via MobilePay 29476483 eller bankoverførsel. Du modtager altid en bekræftelse med faktura ved tilmelding.

TILMELDING FORTÆLLERSKENS ÅRSHJUL


FORTÆLLERSKEN, INTUITIV SKRIVNING
Holdstart 16. januar 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2600,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 10. december 2022
Pris DKK 2200,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN INTUITIV SKRIVNING


FORTÆLLERSKEN PENNENS KRAFT (Forår)
Holdstart den 20. marts 2023
Online skrivekursus for kvinder
Pris DKK 2700,-

Ravnerabat ved tilmelding senest den 20. februar 2023
Pris DKK 2500,-

Varighed 4 måneder

TILMELDING FORTÆLLERSKEN, PENNENS KRAFT
skriv til skrivehuset@gmail.com for tilmelding


Hvad skal jeg vælge? Fortællersken intuitive skrivekurser

Fortællersken, Intuitiv Skrivning får du en grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning
(Nyt hold starter til januar 2023)

Fortællersken, Pennens Kraft oplever du pennens kraft og forankrer dig spirituelt i din skrivning
(Nyt hold starter den 1. oktober 2022)

Skrivningen er forankret intuitivt i alle forløb.

Det foregår online, men …

For mig er mine online skrivekurser ikke et nødvendigt onde, men derimod en helt særlig måde at skriverejse i det magiske univers på. Jeg har nu afholdt online skrivekurser i 7 år og har super god erfaring med at gøre det på den måde.

Mine online skrivekurser giver dig altid mulighed for fordybelse i dit eget skriverum med værdifuld tid offline, så du kan skabe dig en magiske og godgørende skriveproces.

Jeg er gammeldags på den måde, at jeg ikke benytter videoer eller sessions, hvor vi mødes online og taler i munden på hinanden. Det handler om at skrive. Det ærer vi, det nærer vi.

Med eller uden en ydre cirkel?

Der er to typer online kurser. Fortællersken forløbene har en ydre cirkel, et fælles hemmeligt rum på Facebook, hvor deltagerne deler af fortællinger og proces. Jeg er med som rumholder og intuitiv skrivecoach.

Mine eSkrivekurser derimod har ikke en ydre cirkel/et ydre rum, her skriverejser du alene og på egen hånd i pagt med årshjulet. Men du kan altid konsultere mig som intuitiv skrivecoach og guide i skrivebjergene. Det sker i så fald på e-mail, hvor du får givende og brugbar processkrivecoaching.

Hjertelig velkommen på Skriveskolen for Fortællersker.
For kvinder med skrivelyst og længsel.

Kærlig hilsen
Lene

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: