Tærskelvogteren

Både i livet og på skriverejsen er tomrummet et af de sværeste steder at være. Du har sikkert oplevet det utallige gange. De tidspunkter, hvor energien stagnerer og holder dig tilbage, uanset hvad du prøver at gøre eller hvordan du forsøger at forcere. For energien er ubrydelig. Hvis vi hengiver os til det i stedet for at stritte imod, falder noget i os til ro og vi kan ære tærskel og det mellemrum, hvor vi befinder os. Lige nu. Det er svært, men det er samtidig en gave, når vi lærer os selv at ære det sted og lade det berøre.

Honour the space between no longer and not yet.
– Nancy Levin – 

På tærsklen mellem efterår og vinter

Lige nu er sådan et tærskeltidspunkt, vi danser på tærsklen mellem efterår og vinter. Når årshjulet drejer og jeg står på samme sted, hvor jeg har stået før og alligevel aldrig har været, snubler jeg som regel over mine egne ben og falder i et hul. Indtil jeg opdager, hvor det er, jeg befinder mig. Og tærsklen er ikke nødvendigvis et hul, det er en mellemstation og som at være i transit på en rejse. Tærsklen kan også åbne et slags tomrum, som kalder med både stilhed og ingenting.

Små eller store forhindringer

Og hvad gør man så, når man er danser på tærsklen? Man danser. For der er virkelig ingenting at gøre i forhold til at manipulere med energien og for mange forsøg i den retning resulterer ofte i små forhindringer eller STORE, hvis vi virkelig kæmper imod.

Forstuvede ankler. Fingre, man får i klemme i døren. Små sten på vejen, som man snubler over og telefoner, der enten holder op med at virke eller gør mystiske ting. Vi bliver holdt tilbage, for timingen er ikke til at forcere tærsklen. Energien er ubrydelig.

Da jeg åbnede mine magiske morgensider og trak mine kort, faldt en fortælling ud af pennen. For som altid bruger jeg bevidst fortællingens kraft som en del af min spirituelle rejse og den er blevet en trofast guide og vejleder på min livsvej. Fortællingens kraft er stor.

Book and old lantern

Tærskelvogteren

Little light shining
Little light guide them to me …

Solen rejser sig stille i øst og som minutterne går, bliver lyset mere markant. Vi har gået morgentur, sammen har vi trådt de første skridt og indviet dagen. Du og jeg. Forbundet. Og lige nu tøver du, fordi du stivner i den ramme, du har sat dig selv i. Kom, lad os fjerne den igen. Sådan, det var bedre.

Det. du ser, er sandt. Vi har vandret i dug og dis på tærsklen. Men kun til kanten og så tilbage, for tiden er ikke inde endnu til at forcere mellemrummet og gå over. Tro mig, jeg kender stedet og energien. Dette særlige tidspunkt på årshjulet. Det er fælles for alle, men du sukker i fortvivlelse og tror, at det kun er dig, at du bliver holdt fanget og at det kun handler om at finde en løsning og en udvej. Men det er ikke dit fokus.

Dit fokus er her på tærsklen. I morgenlysets skumring og sprækkens stille sang. Der er ikke noget særligt, du skal gøre, energien er ubrydelig og det, der skal komme, er som sorte masker bag et lag af papmache. Kan du ære dette mellemrum, vover du pausen og tør du lade stilheden fylde dig?

Kom, lad os blidt trave på tærsklen og indsnuse duften af morgenlyd. Lad os åbne hjerte og øjne for undren og bare sidde lidt her på tålmodighedens sten og slappe af. Vejre. Begrav dit ansigt i min pels og hav tillid til min visdom. Tærskelvogteren er jeg. Tag ikke fejl af mit væsen. Dedikeret, loyal, din bedste ven. Jeg ser dig hver eneste dag og jeg elsker dig ubetinget. Lad mig låne dig mine øjne, så du kan se, hvad jeg ser. Det lille lys. Den smukke, stærke flamme.

Magiske Morgensider, 15. november 2018

Fortællersken

Fortællersken
online skrivecirkelforløb for kvinder – starter 9. januar 2019

Har du lyst til at invitere fortællingens kraft med på din livsrejse og byde den op til dans? Lade dig berige og berøre af de fortællinger, du selv skriver i processen og i øvrigt lære den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen at kende? I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen?

Så kom med, når vi den 9. januar slutter cirkel og stævner ud i Fortællersken, næste online skrivecirkelforløb for kvinder.

Boost din skriveglæde og oplev magien i fortællingens kraft

Fortællersken er et skrivecirkelforløb fuld af næring og læring, hvor du lærer at danse i den kreative proces og øve dig på dansen. En skriverejse med mange stationer, som u efterhånden lærer at kende og bliver fortrolig med. Du booster din skriveglæde og oplever magien i fortællingens kraft.

Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og i de 4 måneder, som forløbet varer, får du rig lejlighed til at give din fortællerske ordet.

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil give dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Tomrummet er et af de stationer. Det tomrum, hvor jeg lige nu står på broen og kalder på dig.

dreamstime_m_3981407

FORTÆLLERSKEN
Nyt hold starter den 9. januar 2019 – Ravnerabat! 

Pris DKK 1950,- inkl. moms

RAVNERABAT ved tilmelding senest den 30. november 2018
DKK 1750,- inkl. moms

Betaling sker enten via Mobilepay til 29476483 eller bankoverførsel. Så snart du har tilmeldt dig, modtager du bekræftelse og betalingsinformation fra mig.

Du tilmelder dig ved via tilmeldingslinket her eller skriver til mig på e-mail skrivehuset@gmail.com.

I linket her kan du læse mere om FORTÆLLERSKEN skrivecirkelforløbet. Du er hjertelig velkommen. At deltage kræver ikke særlige forkundskaber, medbring blot din skrivelyst og længsel.

Fra mit skrivebord på tærsklen

Kærlig hilsen
Lene

Fortællersken

If you don’t believe that the light is there,
you will experience darkness.
But if you believe the light is there, and if you call the light towards you
and if you call it into whatever you are involved in,
the light will never fail you.

– John O’Donohue –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: