Vinterkraft gennem ord og fortællinger

Vintercirklen, den indre rejse
eSkrivekursus for kvinder starter den 23. oktober

I Vintercirklen skriver du vinterens fortællinger og fordyber dig i det, der giver indre næring og styrke til din rødder. For vinteren er rodenergiens tid.

Sæt ord på din vinter

Du får inspiration, spørgsmål til refleksion og afsæt til at skrive dine helt egne fortællinger. På magisk vis vil de folde sig ud og du vil sætte ord på din vinter.

Lad roen falde på dig, lad mørket omslutte dig og lad fortællingens kraft berige dig og lære dig om magi. Vintercirklen er et fordybelsesforløb for sjæl og hjerte og skriveglæde er et nøgleord.

Find vej til din vinterkraft

Det handler om overgangen til mørket, selvomsorg og om det indre liv og tid til sjælen. Vi vil skrive og forankre os i naturens cyklus og årshjulet, vi vil fejre Vintersolhverv og i den forbindelse finde vores solhvervsord, som går igen i nytårsmanifestet.

Du får ideer til, hvordan du kan skrive og skabe et organisk nytårsmanifest med masser af saft og kraft. Du bliver klar til det nye år dybt i vinterens muld og uden hastværk. Forløbet slutter med drømmetid, hvor du langsomt bevæger dig mod lyset ved Imbolc. Alt sammen gennem ord og fortællinger.

Gennem skrivningen er du bevidst til stede gennem alle vinterens faser og får uden et tvivl et andet syn på vinteren, end du havde før.

Vintercirklen, den indre rejse er et eSkrivekursus for kvinder. Vi starter den 23. oktober, så det er ved at være tid til tilmelding.

I pagt med årshjulet og i kærlighed til processen

Hver 14. dag modtager du et inspirerende skrivebrev fra mig og som byder på skrivesæt og en tur ud. Naturen og den naturlige cyklus spiller en stor rolle i Vintercirklen.

Du prøver dig frem, for du har tillid til, at øvelse er en essentiel del af den kreative proces. I forløbet finder du helt din egen vej og måde at skriverejse på.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde indre fokus og være i kontakt med Kilden.

Du vil opleve, at flere skriveafsæt og øvelser har direkte relation til særlige tidspunkter om vinteren bl.a. Samhain og Vintersolhverv.

Spirituel skrivning

Du får en kopi af min nye eBog om Spirituel Skrivning, som du kan bruge undervejs. Her får du masser af inspiration til, hvordan du også kan forankre dig spirituelt i din skrivning. eBogen har egne øvelser og spørgsmål, som du kan anvende undervejs præcist sådan, som du kan mærke at det skal være.

Emnerne i eBogen er:

Rejsedagbogen * Ritualer * Tarotkort * Ord med særlig kraft og energi * Årshjulet * Intentionens Kraft * Varselstagning i naturen og fortællinger * Rutiner, disciplin og gentagelsens magi *

Du tilvælger selv, hvad du har lyst til at prøve kræfter med. Pluk, prøv og gå med det, der kalder på dig. Og du kan sagtens gennemføre forløbet uden at anvende eBogen, men har du lyst og kan du mærke, at det kalder på dig, så prøv helt bevidst at gøre dit skrivearbejde til et åndeligt anliggende også.

Skrivecoaching og vejledning

Som altid kan du konsultere mig i processen og få skrivecoaching (proces) og gode ord med på vejen. Jeg er din skrivemor og guide i skrivebjergene gennem vinteren.

Natur, bevægelse og dagslys

At komme ud i naturen og bevæge sig gør underværker for krop og sjæl. Mangel på dagslys påvirker hormonbalancen og dermed også humør og energi.

Derfor tager vi naturen med på råd i Vintercirklen, den indre rejse og lytter samtidig til dens fortællinger.

Vintercirklen, den indre rejse, er en hyldest til vinteren, mørket og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord. Det er et eSkrivekursus for kvinder.

Som deltager i Vintercirklen får du:

  • 7 smukke skrivebreve med skriveafsæt, spørgsmål til proces og refleksion, citater, skrivetips og coaching. Skrivebrevene udsendes hver anden onsdag i de 14 uger, forløbet varer.
  • Min nye eBog Spirituel Skrivning. Her får du ideer, skriveafsæt og konkrete værktøjer til at forankre dig spirituelt i din skrivning.
  • Værdifuld proces-skrivecoaching. Jeg er med som skrivemor og guide i skrivebjergene og du kan konsultere mig undervejs, når du har brug for det.
  • Gratis medlemskab af mit skrivefællesskab Story Circle.

Du kan være med i Vintercirklen uanset, hvor i landet eller udlandet, du bor. Forløbet foregår online og er på dansk, men du skriver naturligvis på dit eget sprog.

Vintercirklen 1


Vintercirklen, den indre rejse

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: