Julerosen

Nogle gange ved du uden at vide. Noget er undervejs og er ikke landet endnu. Men fornemmelsen er klar i dit blod som et indre syn, der manifesteres. Måske er det endnu for tidligt for tidligt at sætte ord på, men du skriver alligevel et par ord i din bog, nøgler som endnu ikke har fundet sin dør. Men døre vil komme og her på den sidste etape af rejsen mod Vintersolhverv, ser du det. I mørket.

Lyset vågner af nattens skød, stikker næsen udenfor, snøfter og gnider sine øjne. Jo, det er sørme en ny dag med regn og blæst og en sti, der fører helt ind i hjertet. Følg den sti, thi en ny dag er dig skænket.

Vildfarelsen er tilsyneladende, det har jeg lært og selvom jeg ikke aner, hvor jeg er eller kender fortsættelsen, er jeg ikke faret vild. I dag er jeg forunderligt tryg midt på uvishedens hav.

Min tillid holder jeg i hånden sammen med dagens tre ord. Hjertet smiler og sjælen er rolig, mens jeg vandrer på den smalle sti og gennem et tæppe af nedfaldne blade. Svup, det er vådt, det er vildt at frygten blev tilbage på pinden i buret derhjemme. Men fuglen er fløjet og jeg er hende, som valgte at følge sit hjerte. Hende, som endelig lyttede til det indre kald og skrev sin sjæl med blæk.

”Magien står du selv for” ler han på stien bag mig, ”men vi hjælper dig gerne, når du kalder, beder og spørger os til råds. Du er ikke alene, selvom det kræver sin kvinde at give afkald på det, der gjorde tryg. Nu brænder din lade og endelig kan du se månen og mærke hendes kraft i sin tiltagende fase. Du er præcis som hende, for det dér virkelig betyder noget for dig nu vokser og tager til.

Før var det bare ord på papiret i en bog. Nu manifesteres drømmefrø, spirer og blomstrer som julerosen. Kom, lad os vandre med svuppende skridt og synge de godeste sange.

Magiske morgensider, 8. december 2019
Fra min egen skriverejse, Lene Frandsen (c)

Fortællersken II - Eventyret

Fortællersken II – Eventyret

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Holdstart 15. januar 2020

Fortællersken II er en selvstændig fortsættelse af Fortællersken. Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

I Fortællersken II skal vi boltre os som fortællersker og nøgleordet er eventyr.

En eventyrrejse i 4. dele

  1. Heltindens Rejse
  2. Heksens Univers
  3. Eventyrets arketyper
  4. Hverdagsmagi

FORTÆLLERSKEN II – Eventyret – klik for invitation og detaljer

Og husk at du får ravnerabat og sparer 350 kr. på deltagergebyret ved tilmelding senest den 15. december.

Fortællersken

Fortællersken I 

Online skrivecirkelforløb for kvinder
Holdstart 1. februar 2010

Et solidt skrivefundament

Fortællersken vil skænke dig et solidt fundament at skrive og fortælle historier fra. Du lærer om både intentionens og fortællingens kraft, disciplin, magi og hvordan vi kan skrive os gennem det, der står i vejen.

Her opløser vi skriveblokering, fordi vi ikke længere lader os bremse af frygt, modstand og indre censor. Jeg viser dig hvordan.

Du øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte og lærer, at leg, lytning og øvelse skaber helt særlige åbninger.

Du får en indre forståelse af forskellen på tale- og lytteskrivning og du oplever, hvordan du efterhånden bliver en erfaren fortællerske, som bevidst kan påkalde sig fortællingens kraft og fange fortællingen bag processen.

Du lærer om tillid, du øver dig og får i det hele taget fin erfaring med den kreative proces og alle stationerne på skriverejsen. Og om glæden og vigtigheden af gode ritualer i forbindelse med dit skrivearbejde.

Du får en grundlæggende og givende introduktion til intuitiv skrivning.

Et helt igennem sublimt forløb, som jeg har deltaget i to gange
og som har lært mig at skrive❤️✍️
– Forfatter Karoline Hedegaard Brander –

FORTÆLLERSKEN I – Klik for invitation og detaljer

Uglesang

Jeg var fuld af sorg og længsel. Sorg over den pige, som aldrig helt følte, at hun hørte til nogle steder. Jeg længtes efter at finde ud af, hvem hun egentlig var, hvad hun kunne lide, hvad hun troede på og hvor hun gerne ville hen i livet.

Da jeg åbnede op for fortællingens kraft og gav hende lov til at skabe sig gennem ord og fortællinger, fik jeg noget forærende, som jeg aldrig havde drømt om skulle tilkomme mig. Jeg fik mig selv tilbage. Jeg fik en stemme, en kraft og en vej, som var helt min egen. En vej, som jeg skrev og som fortællingens kraft hjælp mig med at formgive. Gennem symbolik, mytologi og fortællinger, som jeg ikke anede, at jeg havde i mig, så jeg vejen som en gylden sti i mit blod.

Lene Frandsen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: