Fortællingens væsen

”Jeg giver afkald på en fortælling”, siger jeg så højt, at han ikke kan undgå at høre det. Jeg er ikke i humør til … ”

Over sten og knoldet jord kommer han nærmere. Vi befinder os et stykke oppe i bjergene. Det er en kølig morgen, skyerne ligger lavt og lyset er dæmpet. Verden holder vejret og jeg er i tvivl. Drømmer jeg eller er jeg vågen?

”Så det handler altså om dig? Om dit humør?”

Reithe sænker hovedet, han glor olmt på mig. De store horn er i position i det dobbeltlagede kranie. Et prægtigt dyr. En farlig god frænde, for her serveres sandheden uden omsvøb. Han er vant til kuperet terræn og stenunderlag. Lever ofte af grove planter, hvor næringsindholdet ikke er stort. En fighter, en overlever.

Vil han stange mig nu, skubbe mig ud over kanten? Jeg træder vilkårligt et skridt tilbage og kan mærke blodet pumpe i min krop. Mine følelser er i vælten i disse dage. Eller som man siger på engelsk: All over the place.

”Jeg venter på dit svar.”

”Hvad skal jeg sige? Selvfølgelig handler det da om mig.”

”Og dit humør? Han fnyser og ler så højt, at den lille fugl i vissent træ flyver op med baskende vinger. Den lander igen på jorden mellem Vædderen og mig. Det er Wren. Som på dansk hedder Gærdesmutte.

”Nej” svarer han, stadig med sænket hoved. ”Det er her alle problemerne opstår. Du inviterer dem til bords, når du lader dit humør sætte forhindringer op. Jo oftere, du gør det, desto mere kommer de myldrende. Altid til tjeneste. Hvilken forhindring skal du bruge i dag? Hvilken undskyldning skal sætte en stopper for dit skrivende færd på vej ind i det, der kalder på dig fra sjælen?

”Du har givet din power væk. Dit humør, hvad er det andet end skiftende vejr? Skyer, vind, regn og sol. Fortællinger er fuldstændig ligeglade med, om solen skinner, når du skriver eller om du føler dig særligt inspireret. Det eneste, du skal gøre, er at fatte din pen og åbne dit hjerte.”

”De mange følelser bruger du. De er fortællingens hjerteslag. De er med til at farvelægge den historie, du skriver. De er rytmen, de er hjertet som slår.”

”Og her er du heldig!” Han kluklær og jeg føler mig lidt dum. ”Du som er bærer af de tusinde følelsers sang. Vid, at der altid er en fortælling, som søger din pen. Uanset, om du føler dig oplagt eller ej. Grib den følelse, som dominerer og dyp din pen i dens blæk. Er det en trist fortælling? En sørgelig en? Eller en af dem, hvor solen pludselig bryder frem bag en sky og latter begynder at gro? Du aner det ikke det på forhånd, så fortæl ikke dig selv, at du ved.”

”Er der poesi i dag? Eller skriver du fra modviljens trange kår? Alt har sin fortælling, alt kan skrives og foldes ud. Ofte gemmer selve historien sig i en sprække eller en sjælefold. Du aner det ikke på forhånd, du skriver dig ind og som en bedre opdagelsesrejsende går du med nysgerrigt sind. Ingen dom. Ingen forhåndsreserveringer. “

“Din opgave er at finde ind i fortællingens væsen.”

Åh, nu har jeg gjort det igen. Ladet en følelse stille sig op på vejen foran mig med hænderne i siden og modstand i sit hår. Hertil og ikke længere. Vend om eller bliv hvor du er. Det er en velkendt fælde på fortællerskens vej og vi opdager den igen og igen. Den spiller os et puds.

Hvis vi lader vores følelser bremse os, så sætter vi vores skriveproces på en hæsblæsende rutsjebanetur. Og følelsen af modstand og tunghed? Ofte er det, når vi er mindst inspirerede, at vi skriver de fineste og dybeste ting. Hvorfor? Fordi her er noget særligt på spil, som frygt og indre censor vil gøre alt for at få os til at opgive.

Jeg var lige ved at gøre det igen. Men jeg gjorde det ikke. Jeg mødte Vædder. Og jeg skrev.

På skriverejse i det magiske univers
Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
21. august 2021

Eventyr med sjæl

Vidste du, at enhver fortælling og eventyr har et hjerteslag? Og at du ved at finde rytmen i hjerteslaget kan finde ind til historiens kerne

Det kan være svært at definere en historie eller et eventyr med bare ét ord. Men hvis du lytter til hjerteslaget af dit eventyr, kan du ganske sikkert fornemme det. Historiens puls kan være en følelse, f.eks. frygt, generthed, mod, selvtillid og glæde.

Ved blot at udskifte ordet med et andet, kan du faktisk genfortælle historien/eventyret ved at bruge et sprog, der aspirerer til frygt, generthed, mod, selvtillid eller glæde.

Derfor er det en god ide at dit eventyr tager udgangspunkt i egne følelser. Følelser, du kender og som du mærker eller har mærket på en stærk måde. Uanset om eventyret handler om dig selv eller du skaber en fiktiv karakter, er følelser et godt udgangspunkt for eventyret.

Og hvis eventyr eller fortælling tager fint kan tage udgangspunkt i dine egne følelser, så har du en klar fordel, hvis du som jeg er bærer af de tusinde følelsers sang. Du har et varieret og mangfoldigt materiale, som du kan lære at bruge, når du skriver og lader eventyr og fortællinger risle gennem dig.

Fortællersken II, Eventyret

Det skal vi også lege med i Fortællersken II, Eventyret. Det er et online skriveforløb for kvinder, som starter den 15. september.

Fortællersken II byder på et godt mix af både læring og intuitiv skrivning. For det handler ikke om at tilegne sig intellektuel viden om eventyrskrivning, snarere er det en rejse, hvor vi med få men gode værktøjer giver os selv lov til at danse frit og lade eventyrerne skrive os.

Eventyrlige kvinder

Jeg har nu i mere end 6 år haft kvinder i skrivecirkelforløb, på skrivekursus og intuitiv skriveworkshop, og er dér en genre og lyd, som går igen uden at vi har gjort noget særligt for det, så er det eventyret.

Det er som om, at hvert eneste kvinde gemmer på et hemmeligt eventyr-gen, en nøgle, der kan åbne døre som andre nøgler ikke kan. Det sker helt naturligt og i processen. Og når eventyret kommer til syne i skrivelandskabet, ændrer stemmen sig. Lyden bliver en anden og sjælen begynder at lytte og forstå.

Vi skaber os selv ved at fortælle

Vi skaber os selv ved at fortælle. Har du tænkt på det? Ord er ikke bare, de har en særlig energi og kraft og er ikke bare informative, de er også formative. De former os og derfor er det en gave, når vi gennem eventyr og fortællinger kan udvikle vores sprogbrug og ordforråd og skrive os ind i en sfære, som blot var et fatamorgana før. Om natten skaber vi historier i vores drømme, de handler om os selv og symbolsproget er som personlige myter, der taler til hjertet og viser os, hvad der er sandt. Eventyret kan hjælpe os med at finde nye udveje og veje, det åbner os for sjælens vej.

Du vil opdage, at eventyret ligger gemt i dig og bare venter på at blive hentet frem. Og lader du dig ikke bremse af hverken frygt, modstand eller indre censor, alt det der står i vejen, men bruger du det aktivt og lader det blive en del af dine fortællinger og eventyr, så får du et springbræt til indre styrke og et værktøj, som mange vil misunde dig.

Eventyrformen ligger helt ubevidst og venter bare på at blive aktiveret. Skriv dig ind og skriv den frem.

Hvad kan eventyret?

Eventyr hjælper os med at se udveje og finde nye veje. De inviterer os kærligt til at turde stå ved os selv, vi skal turde ”ikke at vide” hvad vej, vi skal gå og endda give os selv lov til at fare vild. Vi må også vove at blive bange og usikre undervejs i tillid til, at vi alligevel finder krukken for enden af regnbuen.

Gennem eventyr kan vi få kontakt til vores sjæl og eventyret har på den måde sin helt særlige kraft.

At fortælle eventyr kan trænge igennem skjold og barrierer, som det sprog, du bruger til dagligt og i tale, ikke er i stand til. Eventyrets kraft bryder mure ned og åbner hjertet. Fortællingerne og især dem med det eventyrlige islæt løfter os op på et andet niveau og tager os samtidig et spadestik dybere. Eventyret skænker os perspektiv og giver os helt nye briller.

Og de historier og eventyr, som bevæger mest, er selvfølgelig dem, som er fortalt med hjertet.

Fortællinger med et eventyrligt tilsnit

Jeg oplever selv, hvordan jeg åbnes og får lettere ved at lytte og instinktivt forstå endsige subtil information, når en fortælling får et eventyrligt tilsnit. Måske fordi vi er genetisk disponeret for eventyr og fra gammel tid og gennem generationer har været vant til at lytte til historier og eventyr, som forklarede og viste vej på sin helt særlige måde?

Og hør nu her! Hold øje med den gave, for du kan gennem dine egne eventyr få de svar, du søger og finde den kraft, du manglede. Du vil få serveret løsninger og døre vil åbne sig undervejs.

Fortællersken II, Eventyret
Online skrivekursus for kvinder
Starter den 15. september – varighed 4 måneder

Der er ikke bestemte dage eller tidspunkter, du skal kunne skrive på. Du skaber selv det rum og den tid, hvor du skriver, så det passer ind i dit liv og din livsrytme. Og det er vigtigt, for vi skriver i livet!

Eventyr og sjæleguider

Du vil opdage, at eventyret ligger gemt i dig og bare venter på at blive hentet frem. Du vil efterhånden indse, at du har indre ressourcer, som du slet ikke har taget i brug endnu. Du er kun lige begyndt at folde det ud, som allerede bor i dig og det er aldrig for sent at fatte pennen og byde eventyret op til dans.

Sharon Blackie siger det således:

“We think we make them up, the myths, the stories and dreams which so richly define the human imagination. But what if they have an existence that’s independent of us? What if they come to us as psychopomps – a beautiful old word of Greek origins which means soul guide? How then do we learn to listen to them, to see them and work with them?”

Det er en spændende tanke og ikke så langt fra den erfaring, jeg selv har gjort mig i mit daglige arbejde med fortællingerne og deres kraft.

For hvad hvis fortællingens kraft og eventyrets i ditto i virkeligheden eksisterende uafhængigt af os og kommer til os som en form for sjæleguider? Hvordan kan vi lære os selv at lytte til dem, at ære dem og at arbejde med dem gennem ord og skriverier?

Skal du med på eventyrrejsen i Fortællersken II? Vi starter den 15. september og der er ledige pladser. Kom, skriv og fold din indre fortællerske ud. Lær at bruge eventyret og dets kraft som guide på den indre rejse.

Fortællersken II En eventyrrejse i 4. dele

 1. Heltindens Rejse
 2. Heksens Univers
 3. Arketyper og Eventyr
 4. Hverdagsmagi

Fortællersken II er et online skrivekursus i rækken af Fortællerske skrivekurser.
Her inviterer vi eventyrets kraft ind i skriveprocessen.

Kan jeg være med, selvom jeg ikke har deltaget i Fortællersken I?

Selvfølgelig kan du det!

Selvom det kan være en fordel, at du har deltaget i Fortællersken I og lært den kreative cyklus at kende og fået den grundlæggende introduktion til intuitiv skrivning, som du gør her, kan du sagtens springe direkte ind i Fortællersken II, hvis det er eventyret, dit hjerte banker for.

Bare kast dig ud i det og følg længslens kald.

Heltindens Rejse

Heltindens Rejse

I Heltindens Rejse, som er 1. del lærer du om de 3 faser på rejsen og skriver dig ind. Du sætter din egen heltinde fri, mens du lytter til eventyrets hjerteslag og opdager, hvordan du kan justere, hvilken tone det skal danse til.

Kast dig ud i det

Du får et skriveafsæt, som hjælper dig med at “kaste dig ud i det”. Og du kan bruge eventyret eller fortællingen som en guidet meditation, hvor det er din stemme, der fortæller eventyret. Det kan blive en del af din indre power. Hende der kastede sig ud i det.

Eventyrkort og symboler

Jeg trækker et eventyrkort til dig, du indsamler symboler og holder ikke alene øje med dig selv i processen, men også med det som opstår undervejs. Ser du, du kan nemlig gennem dine egne eventyr få de svar, du søger og finde den kraft, du manglede. Du vil få serveret løsninger og døre vil åbne dig undervejs.

Mens du skriver intuitivt. Mens du skriver.

Heksens Univers

Heksens Univers

Når vi når frem til 2. del af Fortællersken II, træder vi ind i Heksens Univers.

Der er mange definitioner på en heks, alt efter, hvem man spørger og hvor man søger information henne. Men ofte er det en kvinde, som tillægges magiske evner. I eventyr er heksen ofte en personificering af det onde, men sådan er det ikke nødvendigvis i Fortællersken forløbet. Selvfølgelig kan en heks være ond, som alle mennesker kan være det, men det at være heks kan betyde så meget mere end det.

Hvad nu hvis det at være heks i virkeligheden er noget positivt og kraftfuldt for en kvinde ikke mindst, når hun bliver ældre. Og hvad nu hvis du kan finde nogle af de kræfter og magiske evner frem i dig selv, som du kan modellere og gøre til dine egne?

Trylleformularer, remser og magiske opskrifter

I Heksens Univers skal vi skrive og lege med trylleformularer, ord og remser, magiske opskrifter og eventyr, der alle kredser om heksen.

Hvem mon heksen for dig? Det skal vi udforske, lege med og skrive os ind her i 2. del af Fortællersken II. Heksen er også en arketype, men jeg håber, at vi efter denne del har fået et nuanceret og broget billede af heksen og hendes univers.

Her kommer det til at handle om heksekunst, tryllerier, trylleord og remser. Magiske opskrifter og planter, der er frænder. Du skriver eventyr om heksen og hendes kraft og du får rig lejlighed til at lege, mens du skriver og bliver måske din helt egen heks?

Plantekort fra den keltiske tradition

Jeg trækker et Plantekort fra den keltiske tradition til dig, der kan følge dig på denne del af rejse og som du kan lære at kende og skrive dig ind.

Eventyrets struktur, broer og krisepunktet i fortællingen

Du lærer om eventyrets struktur og hvordan du kan bygge bro mellem sektionerne og føre din fortælling videre. Du får forståelse af eventyrets krisepunkt (point of crisis) og så lærer du heksens Book of Shadows at kende, hvis du da ikke allerede gør det.

Det, du lærer og får erfaring med, kan du både skrive ind i dine eventyr og fortællinger og bruge i dit eget liv, hvis det taler til dig. Det er helt op til dig, hvad du tager med dig fra forløbet og hvordan du vil bruge det fremadrettet.

Arketyper og eventyr

Eventyrets arketyper

Når vi når frem til 3. del af Fortællersken II er temaet arketyper og eventyr. Her får du rig lejlighed til at gå på skrivende opdagelse i forskellige arketyper og lade dem medvirke i dine eventyr. Vi har naturligvis fokus på eventyrets arketyper, men andre som fylder eller har fyldt meget i dit liv vil også få ordet.

Skyggen

Det handler om følelser og særlige karakteristika. Og så handler det om skyggen, for vi ved ofte instinktivt, at vi selv rummer alle delene i eventyrerne og er alle de karakterer, vi skriver om. På den måde kan vi få stort udbytte af og blive overrasket over at lære flere (nye) sider af os selv at kende, sider som måske tidligere har gemt sig i skyggen. I Fortællersken II lader vi skyggerne danse.

Jeg trækker igen kort til dig, denne gang et særligt Arketype-kort, som du kan bruge som afsæt og hente budskaber fra. Lad eventyret skrives.

Det er ikke et studie i arketyper, men du får lejlighed til intuitivt at skrive nogle af arketyperne ind i dine eventyr. Til det får du ledetråde, nøgleord og andre remedier og igen er legen og eventyret den afgørende faktor.

Hverdagsmagi

Hvordan kan du bruge fortællinger og eventyr på din egen livsrejse og i dit virke? Hvordan praktiserer vi hverdagsmagi?

På 4. og sidste del af skriverejsen i Fortællersken II får du mulighed for at afprøve noget af alt det, du har skrevet og lært, du finder magien i hverdagen og tilsyneladende ubetydelige oplevelser, du bruger det, du har til rådighed og ser bag tæppet af tilsyneladende. Alt sammen gennem ord og eventyr.

Jeg trækker endnu engang kort til dig, men hvilket slags er en hemmelighed indtil videre.

Eventyrets kraft og særlige sprogbrug

Gennem eventyr kan vi få kontakt til vores sjæl og eventyret har på den måde sin helt egen kraft.

At fortælle en historie eller et eventyr trænger gennem skjold og barrierer. Det bryder mure ned og åbner hjerter. Fortællingerne løfter os op på et andet niveau og tager os et pennedyp dybere. De skænker os et anderledes perspektiv og helt andre briller.

Fortællersken II – Eventyret

Et eventyr er en fiktiv historie som ofte har folkloristiske karakterer så som feer, hekse, elverfolk, trolde, kæmper og talende dyr. De har deres tradition i de mundtlige fortællinger, men på Fortællersken II fremkalder vi eventyrerne ved at skrive intuitivt og trække på den kilde, der allerede findes i os.

Selvom du ikke har prøvet det før, vil du sandsynligvis opleve, at eventyret ligger gemt i dig og bare venter på at blive fremkaldt.

Eventyret hjælper os på vej. Det viser os udveje og åbner op for nye veje og måder at anskue situationer på. Det fortæller os bl.a., at vi skal være os selv, at vi skal turde ikke at vide og vove vildnisset. Det er essentielt at fare vild både i eventyret og i den første kreative fase.

Midt i skoven findes der en lysning, som kun kan opdages af den, der er faret vild.”
– Tomas Tranströmer – 

I eventyrets verden

I Fortællersken II inviterer vi bevidst eventyret med på skriverejsen og i de 4 måneder, forløbet varer, vil du boltre dig i eventyrets verden på alle mulige og umulige måder.

Eventyr handler typisk om dyr, hekse, trolde, heltinder i alle afskygninger, vise kvinder og mænd, dronninger, konger, prinser og prinsesser og når du begynder at lege med det og skrive dig ind, vil du opleve at alle skikkelserne bor i dig selv nærmest som indbyggede karakterer.

Lær flere sider af dig selv bedre at kende

I Fortællersken II vil vi ikke bruge tid på fortolkning, det behøver vi nemlig slet ikke, så længe vi instinktivt forstår, at vi selv rummer alle delene i eventyret og er alle karaktererne på én og samme tid. På den måde finder vi stor glæde og overraskelse i at lære flere sider af os at kende, sider som måske tidligere har gemt sig lidt i skyggen.

Og vi gør det på magiske vis ved eventyrets kraft og uden anden intention end at boltre os i skriveglæde og lege med fortællingens kraft.

Resten vil vise sig undervejs og på den måde er Fortællersken II forløbet sit eget eventyr.

I Fortællersken II – Eventyret aktiverer vi eventyrets kraft

Det er vigtigt at vide, at eventyret ikke går uden om livets genvordigheder, problemer og mørke sider. Tværtimod. Eventyret favner det hele og byder både lys og mørke velkommen. Også her skriver vi i livet. Men fordi eventyret ofte er sprængfyldt med symboler, er det let for de fleste at tune ind på deres kraft og bruge den aktivt i fortællinger og historier.

Symboler

Symboler vil spille en stor rolle i Fortællersken II.

Symboler er bl.a. vigtige, fordi du kan gemme din kraft og dine hjerteord i dem. De er som smykkeskrin af indre magi. Derfor vil du sandsynligvis opleve, at du i forløbet får nogle helt særlige symboler, som kommer til at betyde meget for dig.

I Fortællersken II skal vi boltre os som fortællersker og nøgleordet er eventyr.

Eventyr hjælper os med at skabe forbindelse til vores urnatur og genopdage de kræfter og den styrke, som vi alle besidder. Magien bor i os selv.

Fantasi og forestillingsevne

Du kan bruge eventyr og fortællinger til at arbejde med din psyke og forstå, hvad som virkelig giver energi og tænder dig. Eventyrerne kan på magisk vis hjælpe dig med at komme af med dårlige vaner, at overkomme forhindringer og springe ud i lyset, som den du er. Du kan med andre ord skrive dig på vej og bruge eventyrets kraft som kime til både skriveglæde, personlig udvikling og magi. Kun fantasien sætter grænser.

Og jeg kan love dig en ting. Din forestillingsevne er en del af gaven og det er blandt andet den, der gør rejsen gennem ord og fortællinger så kraftfuld. At vi kan se det for os skrive os ind, færdes i indre landskaber, mærke, sanse, se og føle. At vi kan sætte ord på og lade ordens kraft og energi lede os på vej. Det gør vi så fint gennem eventyr.

Dit helt eget survival-kit

Fortællersken II – Eventyret vil skænke dig en lidt mere struktureret tilgang til at skrive og skabe fortællinger. Du vil lære at bygge din fortælling op og du vil udvikle dit helt eget survival-kit med skriveværktøjer og remedier, du kan benytte dig af i din skriveproces.

Du vil opdage, hvad der gør en historie levende, du vil lære om historiens hjerteslag og du vil øve dig i at følge det flow, der bølger i en enhver fortælling. Her er lytning igen en essentiel ingrediens.

Væk din slumrende Tornerose

Sidst men ikke mindst vil du vække din slumrende Tornerose, din indre fortællerske, hvis hun da stadig sover. For eventyr kan noget særligt. De er fulde af spænding, had, kærlighed og en masse andre kontraster, der får os til at mærke livet.

Det gør godt at skrive eventyr, det er både sjovt og lærerigt og det gør noget særligt for den indre fortællerske.

Som deltager i Fortællersken II får du

 • Månedlige skriveopgaver og afsæt udformet i en smuk og inspirerende PDF-fil. Du får 4 skrivebreve med skriveafsæt, øvelser, læring og inspiration, som udsendes hver måned i de 4 måneder, forløbet varer. Alt foregår skriftligt, der er ingen videoer eller online sessioner.
 • Inspiration og skrivende input fra mig som skrivemor og skriveguide i bjergene. Jeg bevidner din skriveproces og udfoldelse som Fortællerske i eventyrets verden og deler af viden, visdom og inspiration undervejs. Det gør jeg såvel i månedsbrevene som i Fortællerskens hemmelige rum på Facebook, hvor vi deler af eventyr, proces og fortællinger.
 • Mulighed for at starte eller genstarte din skriveproces fra et nyt sted. Du lærer den kreative proces at kende i alle dens facetter og øver dig på at skrive fra sjæl og hjerte. Din eventyrlige skrivestemme kommer efterhånden til syne mellem linjerne og det vil kunne mærkes. Du får øget tillid til processen og din egen formåen.
 • En god fornemmelse af, hvordan du kan bruge dine egne fortællinger og eventyr som kompas og vejledning på den indre rejse.
 • Mulighed for også at skrive og arbejde lidt med forskellig symbolik, mytologi og gennem skriveafsæt og øvelser. Jeg vil bl.a. introducere deltagerene for eventyrkort og symboler, som kan afprøves, bruges og leges med i processen.
 • Løbende skrivecoaching og styrkende opmuntring fra mig til dig og din skriveproces. Du får det, du har brug for. Når du har brug det og undervejs i processen.
 • Du bliver en del af en skrivecirkel, som hylder processen, den naturlige cyklus og skriver om det. En cirkel af skrivende kvinder, som kærligt bevidner hinandens proces og inviterer eventyrets kraft ind i cirklen.

Jeg holder det fælles rum i Fortællersken i henhold til Julia Camerons regler for Den Hellige Cirkel. 

Den hellige cirkel bygger på respekt og tillid. Billedet på den er en have. Hver plante har sit navn og sin plads. Der findes ikke en blomst, som overflødiggør en anden. Hver blomst har sin enestående og uerstattelige skønhed.

Fortællersken II, Eventyret, vil være givende for dig, hvis du

 • har været med i Fortællersken én eller flere gange og gerne vil fortsætte og lære nyt (det er ikke et must, at du har været med i Fortællersken I)
 • har skrivelyst og længsel
 • vil opleve en anderledes tilgang til det at skrive
 • har lyst til at invitere eventyrets kraft ind i dit liv
 • har mod på at lege og prøve nye skriveveje
 • længes efter at finde din egen eventyrstemme
 • gerne vil lære at bruge dine egne eventyr som kompas og vejledning på den indre rejse og blive dit eget eventyr
 • gerne vil øve dig på at danse i den kreative cyklus med alle dens facetter
 • ønsker at lytte til din indre stemme, din sjæl og styrke din intuition
 • ønsker at invitere intentionens, fortællingens og eventyrets kraft ind i dit liv
 • ønsker inspiration og eventyrlige skriveafsæt til at starte din skriverejse ind i eventyrets verden
 • har en drøm om at blive en del af en cirkel af skrivende kvinder
 • vil give dig selv en ganske særlig gave
 • er vild med magi og eventyrlige fortællinger
 • har en intention om at genfinde din sjæl gennem eventyr og eventyrets helende kraft

Deling er heling

Fortællersken består af en mindre cirkel af kvinder som har til hensigt at løfte, støtte og styrke hinanden i processen. De ved, at deling er heling og selvom det kan være både grænseoverskridende og sårbart, vælger de at dele i hinandens nærhed og nærvær.

Fortællersken på Facebook

Det fælles rum er et hemmeligt rum på Facebook, som jeg opretter til formålet og du optages som medlem, når forløbet starter. Der er ikke bestemte tidspunkter, du skal deltage og skrive, forløbet er glidende, så det passer ind i dit liv og livsrytme.

Forløbet varer 4 måneder og der sættes en godgørende proces i gang, hvor du oplever den kreative cyklus i alle dens facetter.

FORTÆLLERSKEN II, Eventyret, forløbet er ikke et terapiforløb, selvom det at skrive ofte er både helende og terapeutisk.

TILMELDING FORTÆLLERSKEN II – Eventyret

Fortællersken II - Eventyret

Holdstart 15. september 2021
Varighed: 4 måneder

Der er ikke faste dage, man skal kunne deltage. Forløbet er glidende og du skaber selv dit rum og din tid, hvor du skriver og deler, så det passer ind i dit liv.

Pris 
DKK 2850,-

Beløbet kan opdeles i 2-3 rater, hvis det ønskes. Det koster ikke ekstra.
Skriv blot i kommentarfeltet, hvis du ønsker dig det.

Beløbet er inklusive moms

“Have no fear,” the voice told her, “for in thee lies the hope of all. Only thou can deliver the land from darkness.”
“How can I?” she asked. “I am just one against so many.”
The eyes gleamed behind the dappling leaves. “Yet the smallest acorn may become the tallest oak,” came the answer.”
― Robin JarvisThe Oaken Throne –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: