Af ord er du kommet

Det er et spørgsmål om at lytte. Du hører med pennen, mens du skriver dig ind. Du skal ikke tænke og regne den ud, du følger det dybe flow bag mylderet af tanker. Lad sangen synge dig. Den kunst kan du lære at mestre. Din intuition er stærkere end du tror.

Af ord er du kommet.

Det er ikke noget, du skal kunne på forhånd, hold blot kærligt om din pen og lade den føre dig på vej. Hvad siger stemmen? Kan du høre den hviske dig gennem natten frem til daggryets rand? Fra havets skød dukker lyset op og åbner døren til din morgen. Du vågner med en fornemmelse af at blive ledt på vej, men snart fordamper den følelse som en drøm, der bliver væk.

Mange fejer det til side med sindets kost, konkluderer, at det blot var en drøm. Men med tiden vil du forstå, at det forholder sig anderledes og at rester af drømmens kraft ligger latent og venter på at blive sat fri. Det kan også gøres ved at skrive, men du må holde den pen.

Vi kommer til dig, når du er åben og modtagelig. Når du sover, hviler eller slapper af. Når du vandrer i skoven eller spejler din sjæl i havet. Stemmen er en sang i dit indre, et hviskende ekko af sjæleord. Hvis du ønsker det, lad det da blive din intention. At dyppe din pen lige der og skrive det, du hører.

Af ord er du kommet.

Det er et spørgsmål om at lytte og lade fortællingerne guide dig på vej. Fulde af mysterier og symbolik taler de et sprog, som sjælen forstår. Du lader dig guide, mens du skriver, mens din pen vandrer over linjerne med støvler og stav. De indre landskaber er rige på … ”

Her stopper hun med at tale og kommer til syne på en af de øverste grene i den gamle eg. Uglen. Hun ventede på at jeg skulle vågne og komme herud, hun har været dér hele tiden. Var det da ikke hende, jeg mødte et sted i nat?

”Det er lidt mystisk” udbryder jeg og kan mærke, at min stemme er glad. Hun ler, mens solen stiger højere til himmel og solsorten synger sin sang.

”Mystisk, magisk og rig på det, du længes efter og trænger til” svarer Uglen. ”Du har ikke brug for at vide. Din længsel handler om at hengive dig til en rejse som ikke er udtænkt på forhånd. Den skabes undervejs. Hvilke landskaber vil folde sig ud? Hvilke frænder vil dukke op og hvad mon de har på hjerte? Energien skifter med forårets kommen, mens din længsel vokser sig stærk.

”Mange kalder mig en vinterfugl, men jeg er her også om sommeren. Du møder mig undervejs. Det er et spørgsmål om at lytte. Du hører med pennen, mens du skriver dig ind. Lad sangen synge dig.”

Af ord er du kommet.

Lene Frandsen, Fra min egen skriverejse ©
24.  marts 2022

Er du introvert som jeg? Så giv dig selv en sommergave …

Introvert? Du elsker sommeren og de udadvendte aktiviteter men har brug for alenetid til at nære dig selv og det indre, selvom det er sommer, årets mest udadvendte tid? Plejer du at lægge lidt for store byrder på sommerens skuldre og ender du ofte med at være drænet, fordi du glemte dig selv og dine behov til fordel for ”alt det sociale” og lyset, som vælter frem og kræver dig?

Lad dig forankre i sommerens energi og find ro gennem ordene

Sommerens energiarbejde er vigtigt og ofte undervurderet, fordi vi sjældent giver os tid eller skaber stille rum, hvor vi kan lytte. Men gør vi det, vil vi blive beriget.

Skriverejsen i Sommersjæl skænker dig månedlige skrivebreve med skriveafsæt, inspiration, spørgsmål til refleksion, inspirerende citater og andet, som vil fodre din skriveproces og give dig mulighed for at skrive dig ind. De fleste skriveafsæt er forankret i sommeren og i pagt med årshjulet.

Du har også mulighed for at konsultere mig som skrivecoach for at få hjælp og støtte til din skriveproces.

Skriverejsen Sommersjæl

Et inderligt skriveforløb for kvinder
Starter 1. maj
Varighed 4 uger

På skriverejsen i Sommersjæl skriver du alene og på egen hånd. Der er ingen ydre krav. Dine ord og fortællinger er til dig og dit hjerte.

Sommerens energiarbejde

Sommerens energiarbejde er ofte undervurderet, fordi vi sjældent giver os tid eller skaber stille rum, hvor vi kan lytte og give udtryk for vores indre liv. Men gør vi det, bliver vi beriget.

Når vi bærer alle årstider i vores skød, følger vores egen rytme og cyklus, kan vi nyde den lethed, som sommerens også bringer. Vi er stadig forankret i det indre. Vi er i balance.

Sommersjæl er et inderligt skriveforløb for kvinder.
Sommersjæl tager dig med ud i naturen.
Sommersjæl tager dig med på skrivevandring i indre landskaber.
Sommersjæl skænker dig skriveafsæt og øvelser, som inspirerer dig til at skrive din sommer og tegne et landkort for din sjæl.

I Sommersjæl skriver du på egen hånd

Du skaber et helligt indre rum for ord og fortællinger.
Da Skriverejsen Sommersjæl er et eSkrivekursus, vil der ikke være en ydre cirkel.
Du helliger dig det indre og skriverejser på egen hånd.

Du får skriveafsæt og øvelser, som forankrer dig i sommerens energi og giver dig mulighed for at skrive fra sjæl og hjerte.

Du lærer sommeren at kende på en helt ny måde.

Du får mulighed for at skabe og vedligeholde gode ritualer i din skriveproces, som kan skænke dig den disciplin, du har brug for og som hjælper dig med at holde fokus og være forankret i Kilden.

Find din frænde

Hver måned vælger du en ny frænde. Skal det være et dyr eller en plante fra den keltiske tradition? Eller vælger du jokeren? Du trækker selv dit kort og får vejledning til, hvordan du kan skrive og arbejde med kortet og dets energi. Brug det som du vil, du skaber selv din skriverejse i Sommersjæl.

En hyldest til sommerens sjælearbejde

Da Sommersjæl er forankret i årshjulet, vil flere afsæt og øvelser have direkte relation til kraftfulde tidspunkter på årshjulet. Således vil du blive inviteret til at fejre Sommersolhverv på din helt måde og ved hjælp af ord og fortællinger. Og når vi når frem til august måned, den sidste i Sommersjæl, begynder du på dit eget høstarbejde og fejrer Lammas.

Sommersjæl er en hyldest til sommeren, lyset og det sjælearbejde, vi kan gøre via vores ord.

Det er et eSkrivekursus for kvinder, som har brug for fordybelse og inderlig forankring. Det er til dig som ønsker at lade dig guide af ord og fortællinger. Hvis du vil, kan du gratis rekvirere min eBog om Spirituel Skrivning. Normalpris DKK 150,-

Kalder skriverejsen i Sommersjæl? Tilmeld dig nu og få ravnerabat. Gælder til og med den 10. april 2022.

Som deltager i Sommersjæl får du

  • 4 inspirerende skrivebreve for hver måned: maj, juni, juli, august
  • Vælge en særlig frænde – et dyr, en plante eller jokeren
  • Du kan i forløbet konsultere mig som intuitiv skrivecoach og få vejledning og personlig inspiration og guidning i din skriveproces. Hvis du har brug for det, skriver til mig på e-mail og får et personligt og kærligt svar. Jeg ser dig, jeg hører dig og jeg lytter til det, du fortæller.
  • Du lærer sommeren og dig selv at kende på en helt ny måde
  • Du finder ro og indre retning i en urolig tid
  • Du mærker din sommerkraft
  • Du høster og du gør dig klar til efterår, når forløbet lakker mod enden
  • Du oplever glæden ved at skrive og magien i fortællingens kraft
  • Du starter eller genstarter din skriveproces fra et nyt sted og skaber grobund for nye fortællinger

Ekstra: Har det din interesse, kan du gratis rekvirere en kopi af min eBog om Spirituel Skrivning.

Pris for 4 måneder skriverejse gennem sommeren

Ravnerabat
Pris ved tilmelding senest den 10. april 2022
DKK 1200,-

Pris ved tilmelding efter den 10. april 2022
DKK 1500,-

Beløbet er inklusive moms

Tilmeld dig ved at klikke på billedet herunder

Tilmelding

Når du har tilmeldt dig via link ovenfor, sender jeg dig bekræftelse og betalingsinfo.
Din plads er først endeligt booket, når betaling er modtaget.
Betaling kan ske via bankoverførsel eller MobilePay 29476483.

Hjertelig velkommen på skriverejse i Sommersjæl

Skriverejsen Sommersjæl – klik for invitation og flere detaljer

De urgamle fortællinger lever endnu, eventyret danser mellem linjerne og ingenting er, som det ser ud. Tag din kraft og styrke tilbage og gør dig ikke mindre, end du er. Du får brug for den. Din indre kærlighedsstyrke. Lad kreativiteten risle gennem dig og giv dig selv af det, du har brug for og som styrker og gør dig godt. Og lad historiemedicinen være din daglige vitaminpille.
Uglen –

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: