Ord og godgørende ingredienser

Når vi mærker behov for forandring og renselse, tænker vi tit i baner af: Hvad kan jeg give slip på? Rydde op i? Sige nej tak til?

Det er en god måde, for vi trænger ofte til at få ryddet lidt op i vores liv og komme af med det, der ikke længere tjener os og gør godt, men du kan også prøve at gøre det lidt anderledes og spørge dig selv: Hvad kan jeg tilføje til mit liv for at skabe den forandring, jeg længes efter eller har brug for? Hvad kan jeg tilføje?

Ofte sker det nemlig, at det, vi tilføjer, helt automatisk eliminerer det, vi ellers ville have brugt krudt for at komme af med. I stedet for at give det fokus, tilføjer vi en godgørende ingrediens, der på magisk vis giver vores liv den smag eller tekstur, som gør os godt. Så forsvinder noget af det, som ikke længere tjener og gør os godt, ligeså stille.

Hvordan vil det være at

  • Tilsætte mere kærlighed
  • Tilsætte mere personlig frihed
  • Tilsætte selvforkælelsesdage eller sjæledage, hvor dit velvære er i fokus
  • Tilsætte kulør (farver på tøj, mad, malerier og i skriverier (brug farverige og malende ord)
  • Tilsætte mere stilhed
  • Tilsætte mere natur (flere ture ud, meditation i naturen, meditative vandringer, flere grønne planter, krydderurter, bruge naturen som skriverum og eller spisekammer)
  • Tilsætte mere vand (ture til havet, søen, bade, svømning, vande den indre og ydre have)
  • Tilsætte mere skrivetid og dermed historiemedicin og skriveglæde

Nyt eller gammelt

Det kan være noget nyt, du tilføjer. Men det kan også være noget gammelt, noget du havde glemt eller gemt.

Prøv at tænke tilbage på tidspunkter i dit liv, hvor du gjorde noget, du virkelig nød at gøre. Måske bagte du dit eget brød, men synes du fik for travlt til det? Du gik mange ture eller du løb ture? Du havde teateraftener med veninderne? Du mediterede dagligt og gik til yoga, men kom ud af den gode rytme? Du vandrede og tilbragte meget tid i naturen? Du havde sommerblomster i din altankasse eller i krukker på terrassen? Du tegnede? Du malede? Eller du skrev fortællinger?

Hun genfandt sin indre historiefortæller

En af kvinderne på eSkrivekurset Between Stories har netop fortalt mig, hvor meget hun nyder at finde tilbage til sin indre historiefortæller. Hun havde glemt, at hun engang elskede at skrive historier, men nu er det kommet tilbage til hende, hvor hun er med i skriveforløbet.

Hun har skabt sig et fint skriverum med plads til ord og inspiration og får åbnet op for sin indre skattekiste af kreativitet. Hun mærker glæden ved at skrive. Hun har fundet noget, hun engang havde, nu har hun taget det tilbage.

Hvad har du lyst til at tage tilbage?

Måske har du også noget, du har lyst til at tage tilbage? Tage frem af gemmeren, den gamle kiste på loftet eller fra den dybe skuffe i det gamle skrivebord?

Og har du skrivelængsel, kan du med fordel vække din indre fortællerske og støve hendes magiske pen af. Beslut dig for, at tiden er inde og at du vil åbne op for din kreativitet og skriveglæde via ord og fortællinger. Det starter med din intention.

Skrivelyst og længsel?

Næste eSkrivekursus i pagt med årshjulet er
Between Stories Høst – din spirituelle skrivevej
Start 7. august (samme dag, som de lyse nætter ender)

Pris DKK 1100,- inkl. moms

Ravnerabat ved tilmelding senest den 30. juni:
DKK 950,- inkl. moms

Tilmeld dig via linket her

Between Stories

Between Stories – Høst
Din spirituelle skrivevej
Starter 7. august 2019 

Between Stories Høst er et eSkrivekursus for dig, som står i et mellemrum eller på en tærskel i livet. For dig som er “between stories”. Og det er for dig, som ønsker at lade dit skrivearbejde blive en del af din spirituelle vej og måde.

Lad dit skrivearbejde være sjælearbejde

Du ønsker at ære det sted og blidt lade ord, fortællinger og din sjæls stemme fragte dig videre, når det er tid.

Du vil gerne et spadestik dybere. Du ønsker at lytte og give dine helt personlige tærskelfortællinger lys og ånde.

Forløbet er for dig, som ønsker at bruge skriverejsen på at folde det ud, som endnu ikke er formgivet. Du har en intention om at skrive dig ind. Du ønsker at drømme med landskabet og vågne igen. I en ny historie.

Du har tillid til, at du gennem dit skrivearbejde kan få større indre klarhed og at du er i stand til at skabe nye veje og åbninger.

Du er villig til at hengive dig til processen.

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Når de lyse nætter ender

Between Stories Høst starter helt symbolsk onsdag den 7. august, samme dag som de lyse nætter ender. Her står porten til høsten åben, nætterne bliver længere, mørket vokser stødt, stille og gradvist i naturligt tempo.

Vi forankrer os i nuet, det skabende øjeblik, og langsomt vender vi næsen hjemad og indad. Vi rydder lidt op i vores indre, så vi kan modtage høsten. I Between Stories høster vi via ordene og fortællingens kraft og øver os i at skrive fra sjæl og hjerte.

For høsten og efteråret er ikke kun en forberedelse til den kommende vinter. Det er i høj grad også et tidspunkt, hvor vi fejrer og siger tak for alt det, vi fik med igennem foråret og sommeren. Det, der bar frugt og som vi spiser og nyder godt af lige nu samt det, som vi gemmer til vinterens forrådskammer.

Du kan være med i Between Stories Høst som en fortsættelse på sommerholdet, men du kan også starte din skriverejse lige her. Between Stories Høst er for alle kvinder på livets tærskler og for dig, som ønsker at bruge skrivningen som en del af dit høst- og energiarbejde.

TILMELD MIG BETWEEN STORIES HØST

KLIK HER FOR INVITATION OG FLERE DETALJER

Between Stories Sommer 2019

 

One thought on “Ord og godgørende ingredienser

Add yours

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: